Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka 1233

Totalnie obcy facet. Jak poderwać?

Polecane posty

Sluchaj o moim podrywie zadecydowalo jeszcze to, ze on jest bardzo do Ikera Casillasa podobny a ja jestem w nim zakochana. Za kazdym razem jak go widzialam, to bylam tak wkurzona na caly swiat, ze on nawet na mnie nie patrzy! Jak nie podejdziesz to bedziesz sie zloscic, ze nie podeszlasz. Jak podejdziesz i nawet jesli usluszysz, ze nie jest zainteresowany to lepsze to, niz gdybanie :) powodzenia.

Gość Utopijka
nikt nieznajomy nie bedzie raczej za Toba latał, każda by tak chciała

Zrob pierwszy krok. Nie kazdem facetowi podrywy w glowie a moze myslec, ze ladna dziewczyna z Ciebie. Zrob ten pierwszy krok i pozwol mu byc pozniej mezczyzna :)

Gość Utopijka
w sumie do odażnych świat nalezy, co masz do stracenie? probuj

Gość prawiczek 28 lat
byłol jeszcze kilka akcji , ale nie wiem czy powinienem o tym pisać ? To było w autobusie jak jechałem na studia . Miałem około 22 lata Usmiechałem sie do dziewczyny z wzajemnoscią . I ona nagle wychodzi z autobusu na 5 przystanku, ale jest obrócona tyłem do wejścia patrząć z bananem na twarzy w moim kierunku .. ( wokół nie było zadnego faceta oprócz mnie ) Zresztą autobus był prawie pusty . Mysłała ze odważe sie podejśc czy jak ? hehe A tak wogóle to sie wystraszyłem ,sądziłem ze spadnie może ze schodów . Nikt raczej nie wychodzi tyłem do drzwi .

Gość rurka 1233
Jak jakaś cipa się narzuca to wiadomo. Ale co myślicie? Co powiedzieć, źeby to wyszło naturalnie i nie wyglądało na taki totalny podryw. Udawać zagubioną, że czegoś szukam? Dać mu się wykazać

Gość Utopijka
może gdybys wykorzystał ta okazje nie byłbyś prawiczkiem ; p a jesli dziewczyna zrobi pierwszy krok to koleś sie podejmuje tego czy odpuszcza jesli laska niechce sie narzuca?

rurka po co komplikujesz wszystko?? Moim zdaniem pytanie o czas, czy o cos to jakas glupota :O Podejdz jak czlowiek, powiedz, ze go widzialas wczesniej i ci sie spodobal i zobaczysz jak zareaguje. Ile masz lat?

Gość rurka 1233
no wlaśnie, bo ja jestem potem taka zła, że nic nie zrobiłam. Że to mógł być facet mojego życia. Nie jestem brzydka. Jestem bardzo atrakcyjna. Fakt, że mało który facet mi się też podoba. Więc jak się taki trafi to grzech nie podejść. Mam powodzenie u tych których nie chce:(

Gość Utopijka
rurka 1233 najlepiej Ci wyjdzie jak zrobisz to spontanicznie ; )

Gość rurka 1233
jestem stara koza:P po studiach

Gość prawiczek 28 lat
no kurde . w tym ostatnim wypadku czułem presje . Usmiechałem sie tylko do ładnej dziewczyny . A ona chyba wzięła to zbyt poważnie ) A zresztą rożnych akcji miałem więcej . Ale o tym już nie będe pisał .

Gość prawiczek 28 lat
Teraz mi na tym nie zależy wcale i nawet nie zwracam uwage wogóle na kobiety . A jak byłem młodszy to często im się przyglądałem ..

Gość rurka 1233
No macie racje. Nic tylko się odważyć. A może jescze jacyś panowie się wypowiedzą jak się zapatrują na takie coś, że obca dziewczyna podchodzi do niego. Stres mi chyba sięgnie zenitu:)

Gość Utopijka
przyglądanie to za mało

Gość refefef
no dziewczyny do odważnych świat należy!! a co zrobić jak tej odwagi brak?? co ze strachem przed kompromitacja??

Gość powiem tak, że
jeśli jedno spojrzenie nie wystarczy - to już małe szanse. :-)

Gość Utopijka
strach jest zawsze, ale musisz sama siebie przekonac ze nie masz nic do straceni itd, lepiej na spontana, pojawia sie taki impuls, Terz! i akcja sie dziej, a jak nic z tego nie wyjdzie no to mówi sie trudno i zyje sie dalej, nie madnej kompromitacji w tym

Gość refefef
prawiczek ty tak serio masz 28 lat?? dlaczego nie chcesz mieć kobiety?? założyć rodziny?? masz jakieś kompleksy? czy nie poznałeś takiej za którą to bys biegał jak w balecie??

Gość prawiczek 28 lat
ja mam fobie społeczną . W realu jestem nieudacznikiem .

Gość prawiczek 28 lat
prawiczek ty tak serio masz 28 lat?? za 4 miesiace bede mial 29 lat .

Gość Utopijka
na czym polega fobia spoleczna?

Gość refefef
skoro pisałeś, że laski Cie podrywały to chyba na pierwszy rzut oka nie jest z tobą najgorzej??? nieudacznikiem?? co masz konkretnie na myśli??

Gość rurka 1233
prawiczku ja też mam fobię społeczną i mimo tego się nie poddaje jak widać

Gość prawiczek 28 lat
prawiczku ja też mam fobię społeczną i mimo tego się nie poddaje jak widać ja sie poddałem jak miałem 16 lat . Wtedy wiedziałem , ze moje życie jest przegrane .

Gość refefef
wg wikipedii fobia społeczna objawia sie między 17-30 rokiz życia... rok szybko zleci

Gość prawiczek 28 lat
LOL . u mnie sie objawiała od urodzenia .