Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka 1233

Totalnie obcy facet. Jak poderwać?

Polecane posty

Gość rurka 1233

Nie mam jak poznać faceta. Czasami mam ochotę podejść do jakiegoś na ulicy i normalnie, go poderwać, zagadać. Totalnie bez okazji. Muszę przełamać barierę strachu. Kurczę jakiś tekst wymylić. I pytanie do panów. Jakbyście zareagowali?

Gość rurka 1233
krochmal? Dobry pomysł Coś jescze?

Gość sam lubię podrywać
a ty chcesz mnie pozbawić tej przyjemności . A tak poważnie nie lubię kobiet , które mi się narzucają .

Gość biały kwiatek
Załóż mu zużytą przez siebie pieluszkę DADA z zawartością na głowę, będzie zachwycony

Gość Palomaaa
No właśnie to taki średni pomysł. Ja totalnie olałabym osobę, która zaczęłaby mnie podrywać na ulicy

Gość ...koperek........
Ufaszonełe, patrz: http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.dzieciowo.pl/wp-content/uploads/2011/04/dada_nowe.jpg&imgrefurl=http://www.dzieciowo.pl/2011/04/nowe-pieluszki-dada-premium-genialna-podroba-pampersa.html&h=629&w=400&sz=178&tbnid=E4HYjin0pVRGrM:&tbnh=93&tbnw=59&prev=/search%3Fq%3Dpieluszki%2Bdada%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=pieluszki+dada&usg=__4RKq9BrVEPbAwkNRhmXud8TlRtA=&docid=cI4D7OvRcAzpvM&sa=X&ei=ihb3T8m6HMia-wawzJz8Bg&ved=0CHQQ9QEwAA&dur=1554

Zaryzykuj. Ja poderwalam :-) Widziałam go kilka razy w pociągu, żadnego znaku mi nie dał, w ogóle nigdy mnie nie widział!! Podeszłam, zagadalam i mam ;-) Ale stres jaki przeżyłam to mój ;-) nic nie masz do stracenia!!

Gość dyrektor wawryszewski.
ja mam tak na codzień nie chwaląc się ,brzydkie spuszczam w kanał od razu ,a ładne poddaje testom sparawnosciowym

Ja nie cudowalam :O po co Podeszłam i powiedziałam, ze go widziałam i jest taki przystojny i pomyślałam, ze podejdę i sie spytał jak sie masz i jakość na imię. Uśmiechnął sie i jakoś poszło ;-) Najprosciejsze sposoby są najlepsze ;-)

Gość dyrektor wawryszewski.
cizia twoja fotka nie działa

Gość rurka 1233
ale przeciesz, faceci są często nieśmiali.Boją się sami podejść. Mówię o tym by im ułatwić sprawę. I nie chodzi mi o narzucanie się. Próbowałam z pieluchą. Nie poskutkowało

Gość rurka 1233
no właśnie. Najprostsze sposoby są najbardziej skuteczne. Ale ten stresss buuuu

Gość rurka 1233
powala mnie debilizm tutaj hahaha tylko jak ja go widzę np w tramwaju przez 5 min to jak podejść. Gdybyśmy jescze razem codziennie tym tramwajem jeżdzili, to by ułatwiało sprawę.

Ok. Sluchan dziewcze. Ja wysiadam 2 stacje dalej niż on. Ale raz wysiadlam na tej samej i Podeszłam i zagadalam. On zawsze taki poważny O O O facet to sie cykalam :classic_cool: ale jak sie tylko uśmiechnął to już poszło siuuuuu z górki.

Gość rurka 1233
do mnie nikt nie podchodzi. Chyba jestem brzydka:P Ale przecież on może myśleć dokładnie to samo. Mało który facet się odważy na coś takiego. Mi się często ktoś podoba, a nie robie nic, w tym kierunku, żeby to zasygnalizować. Nie wiem? Czesc powiedzieć. Chyba bede musiała zacząć ćwiczyć.

Gość rurka 1233
a, co powiedziałaś?

Dokladnie : Hej, zobaczyłam Cię innego dnia w pociągu i jesteś taki przystojny (tu sie zasmial i już mi było lżej) i pomyślałam, ze podejdę spytać sie jak sie masz i jak masz na imię. Podał mi rękę, przedstawił sie i spytał sie o moje imię. Spytałem sie wtedy, czy ma ochotę na kawę. Odpowiedział, ze pewnie. W ręku trzymalam tel i wziął go i wpisał mi swój numer. Z imieniem i nazwiskiem sie wpisał. To sprawdziłam oczywiście w necie, czy on to on. I on to on :classic_cool: Poszliśmy kilka minut, pogadalismy, pocalowal mnie trzy razy w Policzek ( tak wolno , ze myślałam, ze padnę) i poszedł do Arbeit'u ;-)

Gość rurka 1233
no co uśmiechnąć się mam? Tylko ja jestem tak zestresowana, że mi nie wychodzi. To trzeba być pewnym siebie, a ja nie jestem. Normalnie aż kark mi sztywnieje. Chyba bede musiała zaczać trenować ostro patrzenie w oczy i wyluzowaną postawę tj pierś do przodu, głowa do góry

Gość rurka 1233
o jacie jak fajnie. Zazdroszczę odwagi. Miałaś sczęście, że akurat wolny i zainteresowny

Gość prawiczek 28 lat
ja bym i tak dał dziewczynie kosza jakby mnie podrywała . Wole być sam Zresztą jak miałem kilka razy propozycje randek .

Gość prawiczek 28 lat
ja bym i tak dał dziewczynie kosza jakby mnie podrywała . Wole być sam Zresztą już miałem kilka razy propozycje randek . Jak miałem 17 lat na przyklad dziewczyna pytała czy nie chciałbym z nią chodzić .

Gość rurka 1233
Przecież mogę powiedzieć, że widziałam go kilka razy:P Macie jakieś fajne subtelne metody jak zagadać?

Gość prawiczek 28 lat
no mnie laska podrywała na przystanku autobusowym jak jechałem do szkoły hehe. Już w tedy widziałem, ze nie chce miec dziewczyny . Ale przyznam szczerze ze nawet ładna była .

Ja wolałam zagadać, bo usmiechnelabyn sie sztucznie albo tak, ze tyle bym go widziała. O ja jestem najbardziej zakompleksiona kobietą a sie udało. Zaryzykować trzeba.

Gość rurka 1233
No ty byś mnie prawiczku raczej nie poderwał. Myślę, że nie jeden facet ucieszyłby się, że jakaś dziewczyna się nim interesuje. Potem oczywiście bym udawała niedostępną i że się odmyśliłam, żeby dać mu szansę, żeby i on się wykazał.

Gość Utopijka
prawiczek 28 lat jesteś jakis oganiczny i taki że aż szkoda gadać, bez obale tak jest. cizia_miziaale Ci się droszcze, oby takej!as sama z siebie napisałam do kolesia pużniej on mi odpisąl i fajnie nam sie pisało puki jakos kierowałam tą romową, puzniej juz tak sięstarałam ale niebyło najgorzej, pare razy sie usmiechnełam i odwzajemnił ale żebym on pierwszy coś to nie ;( tylko mi pużniej ktoś powiedział że się gapi. bez sensu, nie wiem co o tym myśleć. tez mam pełno kompleksów tyle, że pewnie mam w nich racje.

Jakis facet tu na forum napisal, ze jak sie jakas chetna cipa narzuca to facet zawsze da numer :O

Gość rurka 1233
raczej chodzi mi o takie coś. Hej ty Jestem zainteresowana. Goń mnie!!:)