Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Jak sexkoleżance powiedzieć żeby schudła?

Polecane posty

ja mam podobny, ale jednak łatwiejszy do rozwiązania problem niż autor. po prostu no wiecie nie lubię włosów między zębami... to jest chwila roboty (sam to mogę nawet wykonać) ale kurde jak to POWIEDZIEĆ??? żeby nie obrazić i nie dostać strzała w mordę.

"zasłużyłeś na ten podszyw o kile bravo" Jakby się przeczytało Erystykę Schopenhauera to by się wiedziało że są lepsze metody walki z oponentem niż tandetne podszywy. To podchodzi pod FUD, a to bardzo miałka taktyka

Co Wy się tak autora czepiacie? Moralizatorzy się znaleźli ;/ Jest dorosły, stawia sprawę uczciwie- zależy mu na seksie. Warunkiem niezbędnym do seksu jest pożądanie (no chyba, że ktoś chce się bawić w prostytutkę). Nie ślubował, że jej nie opuści. A podszyw jak zwykle żałosny i obleśny- czyżby jakiś gimnazjalista korzystał z wakacji?

"ja mam podobny, ale jednak łatwiejszy do rozwiązania problem niż autor. po prostu no wiecie nie lubię włosów między zębami... to jest chwila roboty (sam to mogę nawet wykonać) ale kurde jak to POWIEDZIEĆ??? żeby nie obrazić i nie dostać strzała w mordę." Ojej, współczuję. Nie wiem czy to jest łatwiejszy problem, bo jeżeli kobieta w 2012 roku się nie depiluje to będzie raczej cięzko ją nakłonić. Generalnie dziwie się zę sama nie czuje takiej potrzeby. Ja bym zapytał wprost - co sądzisz o depilacji. Albo na następny seks sam się wydepiluj i zapytaj co o tym sądzi jako pretekst do dalszej dyskusji

Gdyby się poczytało nieco Nietzchego, to by się wiedziało, że jedynie najsilniejsze jednostki mają prawo do samostanowienia:classic_cool:

swiezalatte nie czepiaj się podszywa , te najprostsze są najlepsze , przyznasz że zawsze sięśmijemy jak ktoś się potknie e , nie przyznasz , będziesz rżnąć intelektualistę

A gdzie on napisał, że podszywanie się pod kogoś świadczy o sile jednostki? Raczej tchórze tak robią

nie szpanujcie niemieckimi psychologami którzy sami byli pojebani bardziej niż cała kafeteria, tylko piszcie na temat ; ja zawsze się strzygłem, ale nie wiem jak mam jej to powiedzieć. ona jest 13 lat starsza może to dlatego ? nie mieszkamy w Polsce. nienawidzę kłaków

cóż, jeżeli podoba ci się coś co na każdym normalnym forum na poziomie karane jest banem to już świadczy o tobie.

Nie rozumiesz tej filozofii, podobnie jak nie rozumiesz filozofii podszywu. Kobiet także nie rozumiesz, toteż będziesz ćwiczony bardzo brutalnie:classic_cool: Naoliwiony bubku.

Nie mam zamiaru rżnąć intelektualistki, ale mam młodszych braci i wiem, co ich kiedyś śmieszyło. Podszywy bywają zabawne, ale jeśli są inteligentne- same słowa "kiła", "kupa" itd. mnie nie rozśmieszają ;]

trolling jest trollingiem niezależnie od tego jaką do niego ideologię dorobisz. żałosne. za wąski jesteś aby mnie ćwiczyć. będe ignorował twoje komentarze

przez 5 stron jęczysz że jest za gruba , przez 6 stron jęczysz że cię kantem puściła i twierdzisz że to tylko czysty sex był :D

Taaa ten podszyw jest naprawdę baaardzo zabawny, lepiej podszywaj się lepiej, albo znajdź kogoś innego

osoba z 1 wpisem (nowe konto everyday) się mądrzy i próbuje układać innych :) znajdzie się ktoś kompetentny do odpowiedzi na moje pytanie?

swiezalatte nie chodzi o to że słowi kiła jest śmieszne , raczej chodzi o sposób w jaki się tego czegoś nabawia

możesz sobie ignorować i chodzić na rzęsach. nic ci to nie pomoże, bo ja po prostu zrobię swoje. w swój własny, prosty sposób🌻

wywiązała się dyskusja, odpowiadałem na pytania. ja do tego na zimno podchodzę, bez emocji. a cóż w tym dziwnego że mi przeszkadzała jej waga przy układzie typowo seksualnym? nie ubolewam nad tym że mnie "puściła kantem", staram się raczej dowiedzieć w jaki sposób taki problem zakomunikować aby się kobiety nie zapowietrzyły.

Lepiej w ogóle nic nie mówić, albo spotykać się z nią w takich miejscach jak basen, siłownia, a jak bedziecie gdzieś jedli kolację czy coś to powiedź, że to danie jet dobre (jakeiś nie tłuste) po prostu najlepiej wprost nie mówić bo już będzie foch