Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Jak sexkoleżance powiedzieć żeby schudła?

Polecane posty

masz na myśli Renię? cóż, jak to mawiają "najlepsza baba to własna graba" ale ileż można ;) Nie nazywam jej ruchadełkiem, po prostu seks-koleżanką.

Gość Cytrynowa12
Przez net nie radzę szukać, czasami ludzie się podszywają, a ja przychodzisz na umówione spotkanie to przy stole widzisz jakiegoś paszczura, a na opisie było napisane,np. smukła i piękna blondynka o niebieskich oczach, a z jakiego miasta jestes z takiego większego czy z wioski jakiejś bo to też ma znaczenie ;)

mniejsza o nomenklaturę , daj znać jak coś znajdziesz , ale winien jesteś i jej ( tej następnej ) i nam uczciwość , powinieneś powiedzieć na wstępie że tylko do sexu bedzie służyć , zobaczymy jak szybko coś znajdziesz sajonara !

Gość Cytrynowa12
Ale zaraz, zaraz. Co jest nie tak z Twoim wzrostem? Ty poważnie mierzysz 172 cm?:O

jestem z Gdańska, więc wielkość miasta nie jest problemem. kilka razy spotykałem się z kobietami z neta, ale wiadomo że fotki to podstawa. są też erotyczne portale społecznościowe, ale nie chce tu robić reklamy. z czatowania już wyrosłem, ale regularnie odwiedzam tego typu portale.

" mniejsza o nomenklaturę , daj znać jak coś znajdziesz , ale winien jesteś i jej ( tej następnej ) i nam uczciwość , powinieneś powiedzieć na wstępie że tylko do sexu bedzie służyć , zobaczymy jak szybko coś znajdziesz" Przeciez to od początku bylo wiadome. "Ale zaraz, zaraz. Co jest nie tak z Twoim wzrostem? Ty poważnie mierzysz 172 cm?" Tak i jakoś nigdy nie miałem na tym punkcie kompleksów

Gość gdansksk
dareois a ile masz lat?

Gość Cytrynowa123
bardzo mi miło, że ktoś się pode mnie podszywa, ale może byś to robił gdzieś indziej, no, a miasto rzeczywiście duże i przede wszystkim piękne ;)

Gość alabama43
172 cm? To już mój 14 letni syn jest wyższy:D

tak jak pisałem, 25 lat "wiadome wiadome, a jak powiedziałeś żeby schudła to się obrazila w ogóle nie rozumiesz kobiet" A co miałem zrobić? Narysować to? Rozumiem że miłe to nie było ale co, miałem udawać?

Gość gdansksk
jakie kobiety ci sie podobaja? blondynki? brunetki? duze piersi? opisz

Wredne podszywy, musiałam sobie nicka założyć, a wracając do rozmowy to nawet jak byś chciał jej to jakoś delikatnie przedstawić to się nie da bo kobieta to kobieta i tak strzeli focha, chyba, że to ta z rodzaju inteligentnych ;)

preferuję brunetki ale nie zamykam się na inne odcienie włosów. piersi wolę większe, ale stawiam na kształt. generalnie nie ma modelowego opisu, albo mi się kobieta podoba albo nie.

Gość co sadzisz o tej dziewczynie?
maxmodels.pl/bezznaczenia.html

cytrynowa, ja inteligencji nie mogę jej odmówić, ale podeszła do sprawy emocjonalnie.

jak dla mnie to trochę za szczupła, ale generalnie wydaje się atrakcyjna. wiesz, z jednego zdjecia trudno cokolwiek powiedzieć, ale na podstawie tego co widziałem uważam że jest ładna

"czyli żal masz , idź i jęcz pod oknem , może zmieni zdanie" Żal? A niby dlaczego? Jestem konkretnym człowiekiem i uważam że o takich rzeczach należy normalnie rozmawiać. A jak ktoś strzela fochy no to cóz... jak dla mnie to niepowazne. Jęczeć pod oknem na pewno nie będę, nie jestem tym typem faceta "A wzrost kobiety odpowiedni dla ciebie jaki jest?" Nie mam wytycznych co do wzrostu "poza tym sprzedała mi kiłę z której bardzo długo musiałem się leczyć. zasłużyła na najgorsze." Jedni ludzie zbierają znaczki, inni jeżdżą konno, a jeszcze inni grają na instrumentach. A ty się podszywasz. Cóż, hobby wiele mówi o człowieku

nareszcie ktoś mnie zerżnie, jak się cieszę!!!

a nie przeszkadza ci że mam luz jak we wiadrze?

na których stronach, linki, adresy

Tylko idioci dadzą się nabrać na takie podszywy bo widać, że litery tylko 2 litery są zamienione miejscami, ale tu dużo tych klonów