Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka.

wyczówam nagonkę na moją skromną osobę :(

Polecane posty

Gość predatorr
bo to Cię zrobił z probówki bo nie miał czym, cienka imitacjo świńskiego ryja :O Na drugie miał analfabeta psi wytrysk :classic_cool: Rozumiesz koński zwisie :O Ściągaczu spermy :D Nie tknąłbym Ciebie pusta szmato nawet jakby od tego miało zależeć przetrwanie ludzkości :D W kiblu to Ci mogę zrobić spłuczkę, szybko i treściwie żebyś kopytami nie rzucała [cool[

Gość tramamam
suchar ? jaki suchar przy tym dowcipie suchar to źródlana woda czerstwiak taki ,że chyba ze sto lat na pustyni leżał

Gość tramamam
może go skasuj tłumaczenie dowcipu to najgorsza rzecz jaka może sięzdarzyć osobie opowiadającej :o

Nie. I nie. Nie to jest najgorsze. Najgorsza jest świadomość, że ktoś koniecznie chce wytłumaczenia zamiast wpisać w google odpowiednie hasło. :(

Spieerrdalaj spać do swojej gumowej lali obciągaczu skisłego mleka ! Połóż się dzisiaj na pletzach i wystaw doope to może św. Mikołaj Ci do niej prezent załaduje. Masz kwiatka - bo Ci w domu jeeebbbie 🌻 🖐️

Muszę się gdzieś na kogoś poskarżyć. Alayka, mogę tutaj? :(

Gość tramamam
jakioe niby mam wpisać hasło w google ?

Gość tramamam
kuuurteczka tu nie chodzo to ,że mało kto go rozumie , chodzi o to , że jest nieśmieszny , może daaj jakis z informatykiem ale śmieszny ?

Gość tramamam
alayka pewnie obrabia komuś dooopę na innym topike :o

Matka śpi, a ja więcej nie znam. :O Ten kawał to był właściwie taki test. Wynik niemal zawsze ten sam.

Gość predatorr
Sam sobie pobiegaj worku na spermę z licencją zapładniania własnych krów :classic_cool: Tylko wyjmij łańcuch z nosa żeby Ci krowa nie speerdoliła końska speerdolino :classic_cool: Św Mikołaj w doope Cie jeebie, gwintowanym pytongiem kołku jeebany :classic_cool: Za kwiatka dziękuję :D

Niekoniecznie o informatykach, ale sweetaśny: Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót.

Gość tramamam
deka \ podejdź do matki złap ją za pidźamkę i szarpnij wrzeszcząc : nikt nie rozumie dowcipu musisz dać inny !!!!

Gość tramamam
noo tego to już za chiny ludowe nie rozumiem :)))

Rodzice mają drzwi zamknięte na klucz, bo kot uczy się jak otwierać drzwi. :)🖐️ To może ten? Młody człowiek został skazany na dwa lata więzienia za handel pirackim oprogramowaniem. Przy wejściu do celi współwięzień pyta: - Grypsujesz? Pytany odpowiada z oburzeniem: - W życiu żadnej nie zepsułem!

A ten jest cudnisty. Nie programuj w święta - bug się rodzi.

Deka możesz...czuj się jak u siebie. Predator...nie słyszysz co do Ciebie mówię? S-P-I-E-R-D-A-L-A-J !!! Gęba w szczochy i lulamy. Zapach moczu przypomni Ci dzieciństwo jak Matka na Ciebie szczała :O 👄 i niech Ci zrobi się głupio

Się bym poskarżyła na pewną użytkowniczką, która podobno nie jest moderatorką, a którą ostatnio zaczyna przesadzać... A myślałam, że posiada coś więcej, niż jedynie pień mózgu odpowiadający za najniższe instynkty.:(

*a która A ten? - Jakie jest podobieństwo między wigwamem, a linuksem? - No windows, no gates, Apache inside.

tak słabo? za kłaki dzifke i do ściany przycisnąć ...niech suty podrapią po chropowatej ścianie :classic_cool:

Gość tramamam
nooo, ten osrtatni , może być ...

Gość pukstuk
tu jak zawsze kos chce sie dorartosciowac kosztem innej osoby Skad sie biora tacy popaprancy ? a mowia ze glupich nie sieja...

Ja jestem delikatna. 😭 Alayko, plis, nie stań się mną po roku przebywania tutaj. :(

a co tak strasznie się czujesz ? ja za rok będę potulna jak baranek i będę rozmawiała o lakierach do paznokci ...dobra zsuwam się stąd :D 🖐️

Gość predatorr
Powtarzam jeszcze raz - specjalnie dla dyplomowanych imbecyli - sama sobie pobiegaj tępa dzido z rozjeebanymi zaworami w dziurach :D Twoja stara ma na imię worek na spermę :classic_cool: A stary - wyprzedzony przez psa na klatce schodowej :D Wyszedł z tego krowi placek pod tytułem Alayka :D Głupio nigdy mi się nie robi, brutalny samiec taki jak lubisz :classic_cool: 😘 Ssij szmato 😘

Pierrrdolony ciiipolągu mów do mnie na czarno , bo jak ja zacznę naparzać na pomarańczowo to sam zaczniesz spierrrdalać nie tam gdzie powinieneś! kurva zmęczony byłeś ? turlaj beret i zasuwaj pod górkę !

Chciałbyś żeby Ci possać co Cwelu ??? Dawno Ci nikt do buzi nie brał :classic_cool:

Gość predatorr
W internecie to sobie możesz ale strzelić z palca w bajce którą tu uprawiasz denna szmato :classic_cool: W życiu realnym jesteś numerem na kasie który musi odpeerdolić swoje pierdząc w stołek z pampersem na doopie :D Wolałbym wsadzić do pisuaru niż do Twojego śmierdzącego ryyja :classic_cool: