Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkaaa

gdzie znalezc faceta?

Polecane posty

Oj czyzbym trafil w czuly punkt? Prosilem nie szykanuj. Wiesz co to jest empatia? Postaw sie w czyjejs sytuacji i oceniaj dopiero bo obserwujac z boku nie starajac sie zrozumiec drugiego czlowieka nie pomozesz za chiny. Ja zawistny? Prosze cie przeciez ja nikomu z zawisci nie zazdroszcze udanego zwiazku ani nie szykanuje kogos kto w przeciwienstwie do ciebie staral sie zbudowac zwiazek.

I jak mam się odnieść do Twoich wypowiedzi? 5 spotkań ze specjalista i co na koniec powiedziała, poradziła.. grupę wsparcia abym dala rade bo to jest trudne. Urażona duma nie wróciłby już nawet gdyby chciał bo go cale moje otoczenie nienawidzi.. składali się aby go wywieźć i pobić... ale ja nadal myślę pozytywnie i pewnie znowu zaufam znowu zamieszkam radem i może tym razem los będzie bardziej łaskawy ... Tobie życzę abys może tez komuś zaufała i go pokochała

pavlo, też byłam w takiej sytuacji jak ty (tylko że z nim nei mieszkałam), zerwałam, bo nie wyobrażałam sobie wspólnego życia, tez wyszło po czasie, ale nie musialam razWystarczy wyjsc na miasto usmiechnac sie do podobajacego ci sie jegomoscia i tyle wystarczy.skac by sie o tmy przekonac, wystarczylo go dobrze poznac

A teraz znikam bo jeszcze sie wyzyje na biednej fiku ktora zwiazki zna z tv i tak wedlug niej powinny one wygladac. Milego popoludnia wszystkim zycze a teraz udaje sie pobiegac co by ten wkurw rozbiegac

Gość fiku ty chyba cięzko myślisz
kolejna "idealistka" : pewnie stereotyp , bogaty koniecznie mąż, ona firma i wieczorem kolacja romantyzm i pierdolenie o szopenie... a potem cięzko zdziwiona ,że dzieci trzeba umyć, posprzatac, pogodzić to z praca , małz miewa humory a tu tesciowa... ale panna wie lepiej -bedzie druga dzenifer co to za mądra i za piękna ,żeby raczki ubrudzić,, hahaha skad takie niepełnosprytne się biorą??? Fiku zacznij od przeszczepu mózgu albo operacji plastycznej , bo urodą nie grzeszysz

*wcisnęłam ctr+v i skasowałam połowę mojej wypowiedzi :O pavlo, też byłam w takiej sytuacji jak ty (tylko że z nim nei mieszkałam), zerwałam, bo nie wyobrażałam sobie wspólnego życia, tez wyszło po czasie, ale nie musialam z nim zamieszkac, wystarczylo go po prostu blizej poznac

fiku mikuuu pavel ma ciezej razy 10.. zdesperowana kobieta nagle kocha wszystko to co jej facet i gra i udaje byle tylko osiągnąć cel... Faceci przynajmniej szybko sie odkrywają

blondyneczko, apvel po prostu nei chcial pozanc swojej dziewczyny, mu wystarczylo że "przyszła nago", jak to sam opkreslił w stopce

wiem... do 4 sierpnia mojej daty ślubu nigdzie nie wychodzę 0 randek... kto wie do jakich emocji jestem teraz zdolna.. ryk.. jakieś dziwne wyznani... strach sie bac :D

znam wielu facetów z otoczenia którzy są bardziej romantyczni i uczuciowi od moich koleżanek.. Ciężko mi oceniać jak kogoś nie znam.

To ze dla faceta wysrarczy przyjsc nago to tylko metafora ale niech i tak bedzie fiku ty masz racje tyljo peosze nie pisz wiecej w moim kierunku ja w twoim napewno nie bede

Fiku seks jest tylko dopelnieniem milosci przynajmniej dla mnie bo nie potrafie kochac sie z kims do kogo nic nie czuje

Gość szaroburyczlek
ja, poznalam swojego faceta przez Internecie, nie wiem gdzie szukacie, obojetnie - wystarczy chciec sie zakochac i robic w tym kierunku cokolwiek by sprowokowac los i choc troche zblizyc sie do tego pieknego uczucia jakim jest milosc, a im dluzej na nia czekasz, tym piekniej ja przyjmiesz i uszanujesz, ja z czystym sumieniem moge polecic serwis randkowy www.SamotneSerca.pl