Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna_91

Zapraszam wszysstkie młode mamy!

Polecane posty

hey luskaaa wiekszosc z nas pracuje odprowadza podatki i tylko ty jakies problemy stwarzasz .Skoro nie masz zamiaru nikomu pomuc dobra rada to nie udzielaj sie na tym forum !

Raz jedyny mi miejsca chlopak ustapil. Raz. A tak to ludzie albo udaja ze spia ale zajadle cos czytaja np.ulotki albo intensywnie grzebia w telefonach;) niestety czasami musze poruszac sie komunikacja miejska ;(( masakra.

Dobrze Cie rozumiem;) a jeszcze inni udaja zamyslonych lub ze Cie nie widza ...

nie 87 a jak samopoczucie ?? bo ja gdy bylam w 7 miesiacu to mala tak mi czadu dawala ;) ze ojjj

Ja kiedyś stałam w 9 miesiącu ciazy w kilometrowej kolejce w jednym z urzędów i też nikt nawet nie pomyslał żeby mnie przepuścić. no ale coż... życie ;)

Dziewczyny ale będąc w ciązy nie musicie stać w tych kolejkach, gorzej w autobusach bo tam to raczej nikogo nie wygonicie...

Dziewczyny ale będąc w ciązy nie musicie stać w tych kolejkach, gorzej w autobusach bo tam to raczej nikogo nie wygonicie...

tak się składa że po prostu musiałam w niej stac bo mam do miasta 40 km i w tak zaawansowanej ciazy troche mi ciezko tyle razy jeździc...

czasem trzeba cos zalatwic w urzedach a ludzie taka prawda tez sie spiesza i dla nich to ze jestes w ciazy czasem w zaawansowanej nic nie znaczy mozesz sie prosic a oni tylko glowe odwroca ......

Onyinye- maly jest bardzo aktywny;) bardzo ruchliwy glownie w nocy i nad ranem:) ogolnie czuje sie dobrze staram sie byc aktywna tzn spacery oczywiscie wieczorem gdy sa teraz upaly. A powiedzcie mi kobitki te ktore juz urodzily, jak to jest z wypadaniem wlosow po porodzie ? mam bardzo geste i troche sie martwie o nie;(

No słuchajcie... ja to ogólnie jakos przezyje ale według mnie to troche świadczy o kulturze osobistej ludzi

maly sportowiec w tb zamieszkuje;) a z wlosami to prawda ze wypadaja , ja ogolnie mialam geste wlosy i tez zaczely mi niezle wychodzic ale gdy zaczelam brac extra zelazo raz dziennie to wloski mi sie poprawily ,mniej wypadaja a i nowe odrastaja ;)

Rozsmieszyla mnie ostatnio w supermarkecie kasa z pierwszenstwem dla ciezarnych... W kolejce do tej kasy nie bylo zadnej ciezarnej, kupa ludzi agdy ja pideszlam to kazdy odwrocil glowe.... Poszlam do innej smiejac sie z tej chorej jak dla mnie sytuacji.

wkoncu my kobietki to silne babki jestesmy!;))) a na niektorych ludzi szkoda slow ..

ja miałam bardzo gęste włosy. Wypadały mi garściami tak do5 miesiecy po porodzie.teraz jest ok. Troche odzyskałam ale i tak to nie to co kiedys. Ale nie koniecznie każdemu tak mogą wypadać więc nie martw się na zapas ;)

w urzędach za często nie bywam więc nie wiem, ale bardziej braąłm pod uwagę sklepy markety gdzie są kasy specyjalnie oznaczone dla kobiet w ciąży i z dziećmi. Ja zawsze z nich korzystałam. Co do włosów to u mnie masakra, zostawiam je wszędzie. I raczej nic nie pomaga, ( maseczki, witaminki)

Czyli strata wlosow jest nieunikniona..? Jakos tak mi szkoda jak pomysle o tym ale coz przezyje !!

nie boj sie na zapas wlosy odrosna a i lysa nie bd ;))) moge Ci to obiecac;)

moje zelazo dokladnie nosi nazwe b-fer z firmy boiron ale najlepiej bd jak skasultujesz sie w aptece z farmaceuta lub lekarzem niewazne czy ginekolog czy lekarz domowy i on ci poradzi

a jak dl juz je stosujesz?? ja zaczelam brac je pod koniec ciazy czyli tak 5 miesiecy je biore i naprawde efekt jest

Dobranoc dziewczyny;) mam nadzieje ze watek nie umrze ;))

Gość Tyyyssskkkaa919191
Hej, 21 lat-31tc. Dziewczyny moja rada: módlcie się o to, żeby dziecko było zdrowe..reszta jakoś się ułoży. Na początku też miałam takie problemy jak: co rodzice na to, jak sobie poradzę, nie jestem gotowa..niestety, życie potraktowało mnie gorzej niż mogłabym się kiedykolwiek spodziewać..moja córeczka jest chora, po urodzeniu będzie miała poważną operację, może zostać niepełnosprawna plus do tego dochodzi podejrzenie wady genetycznej..wszystko okaże się po porodzie..

ja też zaczeła brać w ciąży to żelazo ogolnie już je zażywam dosyć długo być może organizm przyzwyczaił się do takiej dawki i już nie reaguje?!