Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna_91

Zapraszam wszysstkie młode mamy!

Polecane posty

moze i tak byc jak ty mowisz a moze oprocz zelaza brak Ci tez witamin?? nie wiem jak ci pomuc ;((

tyssskkaa zgadzam sie z tb najwazniejsze aby dziecko bylo zdrowe i trzymam kciuki za twojego skarba bo w pewnym sensie wiem co to znaczy bac sie o swoje malenstwo .... moja mala urodzila sie w32 tygodniu ciazy byla mala,chuda i miala rb wiele badan wykluczajacych wady wrodzone naszczescie moja pociecha jest zdrowa. Mam nadzieje ze wszystko ci sie ulozy ;)

No to teraz ja bd najmłodsza... 19 lat i 3 tygodniowa córcia Zosia ;) Na poczatku balam sie tylko powiedziec rodzicom, zadnych obaw w zwiazku z opieka nad mala. Ale jak urodzilam to moj szkrab stal sie oczkiem calej rodziny, moj chlopak zwariowal na jej punkcie, tak samo jak moi rodzice, rodzenstwo i ja sama:)

21 lat 8 tydzien ciazy. objawy strasznie meczyly do 7 tyg teraz lepiej. ale mam do was pytanko, nikt mnie jeszcze nie zwazyl nie zmierzyl, nie zbadal cisnienia. mialam tylko usg robione i teraz dostalam skierowanie na krew i mocz. kiedy wy mialyscie zrobiony opis?

dziewczyny mam pytanie do Was, czy ginekolog na każdej wizycie bada/badał Was ginekologicznie? moja pani doktor, mimo,że jestem już w 29 tyg. nie zbadała mnie ani razu... kiedyś jej nie było i zastepował ją inny lekarz to mnie zbadał i wydało mi się to dziwny ,że ona mnie nie bada..

no ja jestem ważona, mierzone jest ciśnienie, ale badania ginekol. nie mam robionych. usg też nie. usg tylko prywatnie robiłam .

Hej ;) Na pierwszej wizycie też nie byłam ważona itd. Dopiero na następnej wizycie miałam założoną karte i do tego czasu zawsze wszystko jest. Badanie ginekologiczne też na każdej wizycie. Nie87 to źle że nie jesteś badana bo nie wiadomo co z szyjką itd a to jest wazne bo co gdy jest miękka i krótka? możesz urodzić w każdej chwili jesli się nie oszczędzasz. Usg mam 3 w ciągu całej ciąży bo na nfz chodze.

to sie teraz zmartwiłam;( na początku ciąży myślałam,że to normalne, ale teraz to juz 29 tydz więc chyba wypadaloby mnie ginekologicznie zbadać!!! na zmianę lekarza już chyba a późno . chyba pójdę i powiem ,że żle się czuję, lub coś w tym stylu to może wreszczie mnie zbada.

Gość SmutnaMłodaMama7361297308124.
Ja 10 lipca weszłam w wiek 20 lat,mam dziecko ktore urodziłam mając lat 19,nastąpiło to 25 maja tego roku.Cieszę się ,nie cofnęła bym czasu.Jednakże wydaje mi się,ze mogłoby być lepiej. Poród nic strasznego,wystarczy byc nastawionym pozytywnie.

nie87 to zrób tak bo chociaż co drugą wizyte powinien, a tu ewidentnie leci sobie w kulki. Napisz co i jak :) SmutnaMłodaMamam a dlaczego tak myslisz? Jak wspominaszp ierwsze chwile z maluszkiem, a potem opiękę już w domu?