Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Graszka909

depresja,nerwica czy jest szansa na wyeczenie bez lekarstw?

Polecane posty

Go艣膰 do kiteeeekkk
ja afobam to jako ko艂o ratunkowe mia艂am, bra艂am rexetin i seroxat, zreszta to to samo... zastanawiam sie czy nie wr贸cic do lek贸w, boje sie jak cholerka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kitekkkkkk
tez sie boje no bo co cale zycie na lekach?? do tego te skutki uboczne..a z drugiej strony takie zycie to nie zycie tylko meczarnia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kittttkk
skad jestes?? a moze jest ktos z lodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkk
niestety ja calkiem na poludniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibbbbabkka
a na co chorujecie? ja mam dzis wizyter u pscyha.nierwiem czy isc.boje sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kittttkk
no mialam zamiar jechac na poludnie, zawsze jezdze na wakacje... tam laduje akumulatorki ale w tym roku chyba nie dam rady, beskid wyspowy odwiedzam bardzo czesto... ale czuje sie do bani cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kittttkk
no mialam zamiar jechac na poludnie, zawsze jezdze na wakacje... tam laduje akumulatorki ale w tym roku chyba nie dam rady, beskid wyspowy odwiedzam bardzo czesto... ale czuje sie do bani cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
ja mialam stwierdzona depresje rok temu odstawilam leki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
wiem tez sie czuje do bani..wszystko mnie przerasta chyba sprobuje tego ziolowego leku co dziewczyna na poczatku podala,poczytalam na necie drogi ale podobno skuteczny a ja musze sie jakos ratowac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibbbbabkka
czym sie u ciebie ojawiala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
wiem tez sie czuje do bani..wszystko mnie przerasta chyba sprobuje tego ziolowego leku co dziewczyna na poczatku podala,poczytalam na necie drogi ale podobno skuteczny a ja musze sie jakos ratowac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibbbbabkka
czym sie u ciebie ojawiala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
zacina mi sie komputer . mi sie zaczelo to po trudnych wydarzeniach i wygladalo to tak:uporczywe l臋ki,strach,obsesyjne mysli,zamartwianie sie,bezsennnosc,biegunki,bole brzucha,brak checi do zycia,pesymistyczne mysli,czesto plakalam bez powodu,nic nie moglam jesc bo wymiotowalam odrazu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibbbbabkka
ja mam poodbnie, caly czas mysle czy isc do lekarza dzis.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
ja wtedy bylam w tak zlym stanie ze szlam do lekarza jak po znawienie,niestety czuje ze mam nawroty,bo na lekach b ylo idealnie czulam sie dobrze i mecze sie z teraz bez nich :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibbbbabkka
ja sie dobrze czuje od kilku dni. WIec niewiem czy potrzebne mi leki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
ja sie czulam zle ponad miesiac bez przerwy,idz do lekarza zobaczysz co ci powie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alibbbbabkka
ja mam tern stan odf kilku miersiercvy. KIlka dfni ok poterm zle i w koloko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
to tez objaw depresji idz do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkkkkk
ja uciekam zajrze jutro

Udost臋pnij ten post

THE SECRET najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale trezba obejrzec kilka razy ,zeby naprawde poczuc i zrozumiec :)))) polecam goraco :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam problem
te upa艂y jeszcze bardziej poteguja dolegliwosci, ja bra艂am leki odstawi艂am i teraz mam pietra ,ze moze to wszystko wr贸cic, pechowo troche bo urlop akurat, taka niespokojna chodze, jeszcze syn wyjecha艂 daleko i zosta艂am sama

Udost臋pnij ten post

Mnie r贸wnie偶 si臋 wydaje, 偶e leki niewiele daj膮. Mo偶e jakie艣 uspokokajaj膮ce, ale to wszystko dzia艂a na kr贸tki dystans. Najwa偶niejsze, 偶eby pozby膰 si臋 藕r贸d艂a choroby, jej podstawowej przyczyny. Mnie kiedy艣 te偶 lekarz powiedzia艂, 偶e mam nerwic臋, ale po prostu przez d艂ugi czas 偶y艂am w ci膮g艂ym stresie, napi臋ciu, wi臋c to pewnie dlatego. Kiedy wszystko min臋lo, objawy r贸wnie偶 usta艂y. Tak偶e wydaje mi si臋, 偶e jest to mo偶liwe. Mo偶e te偶 zale偶y, jak bardzo zaawansowany jest to stan. No nie wiem, znalaz艂am troch臋 informacji w encyklopedii chor贸b, mo偶na si臋 dok艂adnie na ten temat dowiedzie膰: http://www.medme.pl/zdrowie-a-z/choroby-a-z/nerwica,888,0,1.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia Anna
Witajcie! R贸wnie偶 choruj臋 na depresje. D艂uga historia. Przez rok bra艂am leki, a dok艂adnie - Lexapro. Ze skutk贸w ubocznych wymieni膰 mog臋 jedynie - brak libido. O zgrozo... B臋d膮c pod wp艂ywem leku pope艂ni艂am czyn zwany ma艂偶e艅stwem :] Rzeczywi艣cie - czu艂am si臋 lepiej, ale po odstawieniu wszystko wraca. Odstawi艂am za sugesti膮 terapeuty, bo czu艂am si臋 ok.ale to nie ma nic wsp贸lnego z wyzdrowieniem. Zmora wr贸ci艂a. Teraz od wrze艣nia rozpoczynam kolejn膮 terapi臋. Tym razem podejd臋 do sprawy konsekwentnie. Kozetka raz w tygodniu :). Lek贸w b臋d臋 si臋 stara艂a unikn膮膰. Zobaczymy czy tak si臋 da, bo od pewnego czasu nachodz膮 mnie l臋ki. Czuj臋 si臋 jak glista rzucona na jezdni臋...Moje zdanie jest takie - w pewnych sytuacjach, gdy cz艂owiek nie jest ju偶 w stanie zwlec si臋 z 艂贸偶ka do pracy itd. leki mog膮 by膰 niezb臋dne. Ja np. po lekach nie czu艂am potrzeby terapii, bo czu艂am si臋 dobrze. Ale problemy pozosta艂y nierozwi膮zane. Teraz bez lek贸w czuj臋 wszystko bardzo wyra藕nie, wiem co mnie boli, o co chc臋 rozwi膮za膰 i chc臋 si臋 skupi膰 na terapii a nie pozornym polepszaniu swego bytu za pomoc膮 lek贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wdhdcbcccxx
ja bylam u psycvha w ponie. prezrepisala leki aler nie biore. Musze wyjsc z tego bez lekow.Beralam wvczersnierj paxtin- i nigdfy wiecej derperersantow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyika
Niestety, musisz przjmowa膰 ci臋偶kie Psychotropy + 2 tygodniowa kuracja w zak艂adzie psychiatrycznym, ale tylko Prywatnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyika
Ja jestem z 艁odzi, 艁脫D殴 Ba艂uty k膮kretnie.

Udost臋pnij ten post