Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamPomocy91

Niechciana ciąża.. prosze wejdźcie.. :((

Polecane posty

Gość SzukamPomocy91

witam. otoz podejrzewam ze jestem w ciazy, to nie jest pewne jeszcze ale w kazdym razie jezeli jestem niestety nie mam warunkow zeby wychowac dziecko. myslalam o aborcji farmakologicznej najpierw ale wiem ze bede miec wyrzuty sumienia.. chciala bym zapytac wiec gdzie mogla bym znalesc jakas pare ktora zaopiekowalaby sie tym dzieckiem? chciala bym oddac do adopcji ale kompletnie sie na tym nie znam, prosze o pomoc, jakies wskazowki :(

Gość SzukamPomocy91
dziewczyny doradzcie cos.. :( moze ktoras byla w podobnej sytuacji ze zamiast usunac, oddala dziecko? :(

Gość SzukamPomocy91
dzieki MamaMałpki a sa tu moze dziewczyny ktore tak wlasnie zrobily? :(

Gość Werusia37
Ja bym nie oddala

Gość mikka0
A ile ty masz lat ?

Gość mikka0
lakallla masz racje sama się usuń a nie doradzaj tego innym!!! jest bardzo duzo par które latami starają się o dziecko i przechodzą szereg czasami bolesnych operacji źeby mieć maleństwo a ty z wygody chcesz je usunąć to będziesz żałowała całe życie!

Gość dfdffdf
najpierw upewnij się czy jesteś w ciąży, a potem obmyślaj plan....a tak przy okazji - szkoda, że nie myślałaś podczas seksu ....

Gość tauahdhdkadjkajkd
Dziewczyno! Jest mase ludzi, ktorzy latami marza o adopcji malego dziecka, czekaja w kolejce i stworza maluszkowi cudowny dom i rodzine. Nie martw sie o nic tylko przemysl to sobie jak naprawde okaze sie , ze jestes w ciazy.

Gość uszafacza
Ja usunelam. Nie zamierzalam znosic ciazy i jej niedogodnosci, porodu i pologu, aby jakiejs bezplodnej babie zafundowac dzidziusia :O To bylo kilkanascie lat temu. Dzisiaj mam meza, trojke dzieci i finansowo stoimy wysmienicie. Gdybym wtedy urodzila, nie doszlabym do tego co mam dzisiaj a moich dzieci nie byloby na swiecie :D Wiec cos za cos w zyciu :P

Gość nolte
uszafacza Ja usunelam. Nie zamierzalam znosic ciazy i jej niedogodnosci, porodu i pologu, aby jakiejs bezplodnej babie zafundowac dzidziusia To bylo kilkanascie lat temu. Dzisiaj mam meza, trojke dzieci i finansowo stoimy wysmienicie. Gdybym wtedy urodzila, nie doszlabym do tego co mam dzisiaj a moich dzieci nie byloby na swiecie Wiec cos za cos w zyciu noz mi sie w kieszeni otwiera jak to czytam !! masz trojke dzeci kosztem smierci jednego !! "Gdybym wtedy urodzila, nie doszlabym do tego co mam dzisiaj" a co masz ? wyrzuty sumienia ze jedno nie zyje bo ty mialas takie widzimisię? zastanow sie dziewczyno !! kasa dla ciebie wazniejsza niz dziecko niewinne i beznronne !!! ktoremu ty zniszczylas zycie.

Gość nolte
mysle ze autorka zmieni zdanie z czasem jak dziecko bedzie sie rozwijac, jak bedzie czula ruchy i poczucie z nim więź. Autorko przemysl jeszcze raz swoja decyzje, bo urodzenie tego dziecka moze dac ci nieoczekiwanie wiele radosci i to moze byc najlepsza decyzja jaka w zyciu podejmiesz. Wszystko sie powoli ulozy trzeba czasu. Nic nie zdzialasz w minute, nie działaj pod wpływem emocji..