Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tola tak po prostu

Czy znacie jakąś kobietę, która podchodziła do ślubu jako dziewica?

Polecane posty

Gość I tak każdy zrobi jak chce
Jeżeli ktoś po tak szczerym wyznaniu dalej chce się starać o kogoś,to jest śmiesznym groteskowym glutem,bez odrobiny własnej godności,jeżeli jakimś cudem doszłoby do ślubu,o którym tu piszemy,ten ktoś skończyłby jak pogardzona,stłamszona jednostka,a może jeszcze w między czasie zafundowałby piekło,temu drugiemu małżonkowi i dzieciom.

Właśnie tak tworzyły się i tworzą patologiczne,w których nie wiadomo po co hoduje się dzieci,nie wiadomo po co.

Po pierwsze cała ta wiara w dwie połówki i stworzenie, w przeznaczenie to dobre dla kobiet które wierzą w takie rózne irracjonalne pierdoły. Po drugie szczerośc szczerością ale szczery to ja mogę być nawet do swojego wroga a wróg do mnie, czy to znaczy że będziemy się przyjaźnić?? Ja mogę np spotykać się z kobietą która mi zupełnie seksualnie nie odpowiada Mogę jej szczerze powiedzieć że lubię wyuzdany perwersyjny seks, a ona szczerze może mi powiedzieć że uznaje tylko seks po bożemu i to po ślubie czy to znaczy że jesteśmy dla siebie stworzeni???

To nie są głupoty,to jest prawda,która się sprawdza nie tylko w związkach,ale w koleżeństwie,w relacjach rodzinnych z rodzeństwem,w pracy .Czy to jest twój człowiek,czy po prostu wyjdzie prędzej,czy pózniej konflikt,porównywalny z Rewolucją Bolszewicką.

Gość -90-8908907
jak kobieta wali się szybko po kątach to jej później coś nie pasuje i szybko rozwód z tak błahego powodu jak seks. Wystarczy rozmowa trochę czasu ale oczywiście nie chce się popracować na d związkiem to się rozwodzą.

spotykaj się z kimkolwiek,to jest twoja sprawa ja w to nie wnika,wiem,że są różnice i RÓŻNICE między ludzmi w jakiejkolwiek sferze życia,i jak wyjdą RÓŻNICE to nawet nie ma co się w dyskusje wdawać,myślę,że znasz odpowiedz z moich wypouwedzi,tu nie piszemy o spotykaniu się,ale o bardzo poważnym związku jak ślub

"jak kobieta wali się szybko po kątach to jej później coś nie pasuje i szybko rozwód z tak błahego powodu jak seks. Wystarczy rozmowa trochę czasu ale oczywiście nie chce się popracować na d związkiem to się rozwodzą." Seks to nie jest błachy powód. To jest jeden z najważniejszych elementów związku

Gość -90-8908907
Wystarczy nad tym popracować a nie od razu brać rozwód ludzie muszą poznać swoje ciało i ciało partnera.

Gość -90-8908907
Wystarczy nad tym popracować a nie od razu brać rozwód ludzie muszą poznać swoje ciało i ciało partnera.

są rzeczy nad którymi nie da się popracować. Np on ma wysokie libido, ona niskie. On uwielbia seks oralny, ona się brzydzi.

są rzeczy nad którymi nie da się popracować. Np on ma wysokie libido, ona niskie. On uwielbia seks oralny, ona się brzydzi.

moja znajoma tak brała ślub. Ale oni są bardzo wierzący, więc to było dla nich naturalne. Mają już dwójkę dzieci, więc chyba sprawy łóżkowe działają ;)