Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamTylkoSzczupłeKobiety

Nie cierpię kobiet, które nieuprawiają SPORTÓW i są przez to obleśne

Polecane posty

Gość ja też to widzę niestety
ważne że to sie zmienia, zreszta najczęstym usprawiedliwieniem jest -utyłam po ciąży, tylko jak obserwuję to jamochłon oglądając bezmyślnie serial potrafi pochłonąć pudełko ptasieko mleczka, potem napcha do gęby prażynek , chipsów, soczki sroczki z konserwantów, obiad -zupa że smalec stoi, i potem wpis na forum jem jak ptaszek, ale tyje , i nadcisnienie cholesterol, bezmyślność totalna

"Nabiał to podstawa w utrzymaniu zdrowych kości i zębów. Chyba za dużo się naoglądałaś" Nie znam żadnego kulturysty który by dietę opierał na babiale, a znam ich wielu

Arnold Schwarzenegger pił ponad 1 litr mleka dziennie i nie tylko on.

chyba bardziej chodzi o białko i węglowodany, poza tym dorosły człowiek nie ma enzymu do trawienia kazeiny tak przy okazji:P

dlatego należy pić mleko z aktywną mikroflorą, czyli niepasteryzowane A jeżeli ktoś nie ma dostępu do takiego mleka, to może je zastąpi KEFIREM, który zawiera aktywną mikroflorę. Proste jak but.

Gość Elizabetttttttttt
MLEKO to napój bliski doskonałości jak to mawiał Arystoteles. Od zarania dziejów ludzie piją mleko i ceniąc walory nie tylko smakowe, ale i zdrowotne.

Drogi autorze, masz prawo nie lubić kobiet, które nie dbają o siebie. A te kobiety mają prawo mieć to w dupie :) Ja tez nie cierpię takich kobiet, co ciekawe jestem hipokrytką, bo sama się do nich zaliczam. Jestem cholernie leniwa i obrastam w tłuszcz, siedząc całe dnie przed kompem. Twoje pierwsze zdanie jest bardzo trafne... BEZRUCH to śmierć, życie to RUCH. Kto świadomie wybiera życie w bezruchu, tak naprawdę wybiera ŚMIERĆ. Naturą człowieka jest przeć do przodu i rozwijać się. Życie w bezruchu to tak naprawdę nie jest życie.

Gość hiokjamka
Ale żałosny typ z ciebie! A przez ten perfekcjonizm, który chcesz osiągnąć u siebie, patrzysz krytycznie na innych ludzi! Wyluzuj, a poczujesz się lepiej! Po co krytykować kobiety z nadwagą? Wystarczy chwalić te wysportowane i nikt się nie obrazi, a i o sobie będziesz miał może lepsze zdanie.

"chyba bardziej chodzi o białko i węglowodany, poza tym dorosły człowiek nie ma enzymu do trawienia kazeiny tak przy okazji" Nie kazeiny tylko laktozy tak gwoli ścisłości...

Gość i vice versa
Ciężko spotkać faceta, który jako tako wygląda, niestety:( Przykry widok sflaczałych ciał na plaży, działa jakoś depresyjnie na mnie. Jednak jeszcze 20 lat temu było na czym oko zawiesić, a teraz ze świecą szukać. O tempora, o mores!

Gość pytanie do autora - czy
tranujesz takze umysl, jak i ile razy w tygodniu?

dlatego ja na plażę nie wychodzę póki nie jestem w 90% zadowolony ze swojej sylwetki. a wierz mi że jestem do siebie cholernie wymagający

Ludzie, a mnie najbardziej przerażają faceci z brzuchami jak w ciąży! Jak to jest możliwe?! Napchane, napompowane brzuchy...Zastanawiam się, jak to jest...Wygląda to trochę, jakby nosili piłki pod koszulkami. Zgnilizna wewnętrzna? Tłuszcz oblepający organy? Jak to jest? Np. to: http://www.google.com/imgres?q=big+belly+male&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=509&tbm=isch&tbnid=1o7B1DZCyf3p5M:&imgrefurl=http://voices.yahoo.com/seven-things-guy-never-wear-one-thing-5910818.html&docid=R9DKXDUnwOV5TM&imgurl=http://manlymenmen.files.wordpress.com/2009/07/beer-belly.jpg&w=399&h=322&ei=L_L6T_HzLsqf0QWU1JnjCw&zoom=1 Ten brzuch wygląda, jakby był czymś wypelniony w środku! KALECTWO.

Dareiros Masz jakieś zdjęcie swojej sylwetki albo sylwetki, która jest podobna do Twojej? Z ciekawości pytam.

Gość buhihahabhuhahihi
a madrych ludzi jak ciezko spotkac

Gość mysle,ze autor jest kobietą
albo ma wyjatkowo "zbabiały" charakter. Prawdziwy facet po prostu uprawa sport nie wypisaujac referatów na damskim forum.

Gość kasaa
To mało ci potrzeba żeby kogoś nienawidzić....

Gość ja tez ja tez...
dorosli ludzie nie powinni pic mleka, mleko zabija... koty pijące mleko zyja 2 razy krocej

"Masz jakieś zdjęcie swojej sylwetki albo sylwetki, która jest podobna do Twojej? Z ciekawości pytam." Mam swoje, ale to zdjęcie robocze, tzn w trakcie przygotowywania formy a nie docelowy efekt, więc pewne mankamenty się znajdą

Dareioros wklejam link odnośnie kazeiny i mleka :)) http://www.sfd.pl/Ciekawy_artykul_o_mleku_i_kazeinie.-t198864.html a na temat proporcja białka i węglowodanów kiedy jak co przed treningiem , to ekspertem jest dla mnie trener ,który w wieku 44 lat wygląda tak, że połowa 20latków w pl to smętne staruchy:P

Dareios Mówisz, że jesteś wobec siebie bardzo wymagający. Powiedz mi, czy Ty jesteś szczęśliwy w ogóle w tym co robisz? Czy daje Ci to satysfakcję? Czy życie jest dla Ciebie ciągłą męczarnią... Czy robisz to wszystko dla siebie, czy bo uważasz, że musisz????

Gość germanistka86
oj tam oj tam. Ja nie uprawiam sportu, a i tak jestem szczupła 57/169. Jedyne co robię to dłuższy spacer z psem.

"a na temat proporcja białka i węglowodanów kiedy jak co przed treningiem , to ekspertem jest dla mnie trener ,który w wieku 44 lat wygląda tak, że połowa 20latków w pl to smętne staruchy" Wiesz, aby być trenerem wystarczy skończyć kilkutugodniowy kurs. A to że dobrze wygląda to kwestia genetyki. Znałem już kilku takich genetyków którzy o treningu i jedzeniu nie mieli pojęcia a wyglądali lepiej niż nie jeden specjalista. "Dareios Mówisz, że jesteś wobec siebie bardzo wymagający. Powiedz mi, czy Ty jesteś szczęśliwy w ogóle w tym co robisz?" Im bliżej jestem ideału do którego aspiruję tym jestem szczęśliwszy. Chciałaś zdjęcie to proszę: http://www.picshot.pl/pfiles/156252/chest.jpg

Dareios Wiem, że nie jestem kulturystą (:)), ani tym bardziej specjalistą, ale jak dla mnie (kobiety) wyglądasz bardzo dobrze i zasługujesz na podobnie dobrze wyglądającą laskę ;) Peace

no to ty takich znasz , mój trenuje już około18 lat zawodowo, i wyszkolił kilku mistrzów, więc jesli chcesz udowadniać ze jestes naj hiper to się produkuj dalej na kafe ,,,,,

nie no to co jest na zdjęciu to jest dorma "wyjściowa" tzn taka której się nie wstydzę ale nie jestem z niej w pełni zadolony