Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaina83

Klinika medycyny matczyno-płodowej i ginekologi w Policach opinie

Polecane posty

Gość karolaina83

proszę o opinie na temat tej kliniki w miarę świeże. czy któraś z was chodziła tam do szkoły rodzenia??? Jak jest i ile ksztują zajecia. i jaka jest dr małgorzata jasiek - w necie ma dobre opinie, i ile kosztuje u niej wizyta prywatnie i ile usg 3d/4d????????????????? pozdrawiam.

Gość karolaina83
dodam, że jestem w 22 tygodniu ciąży. Chodze do lekarza innego, który pracuje w zdrojch ale chyba go zmienie. Wczoraj byłam na wizycie i nie zrobił mi badania połówkowego, nie wiem co o tym mysleć. Muszę iść gdzieś na to badania i tak szukam

Gość lekarki nie znam
Ale muszę przyznać, że warunki są bardzo dobre. JA byłam zadowolona zarówno z porodówki jak i z połogu.

Gość lekarki nie znam
Nie wiem do jakiego lekarza ze zdrojów chodziłaś, ale jeśli zależy Ci tylko na usg to polecam Węgrzynowskiego. Tzn. ja się swego czasu na nim zawiodłam jeśli chodzi o kontakty interpersonalne, ale jeśli chodzi o echo serca np. to jest najlepszy. Z lekarzy z Polic mogę polecić dr Engel tudzież dr Świderskiego. Osobiście wybrałam panią doktor.

Gość karolaina83
ok. dzięki. a kiedy rodziłaś w Policach - jesli mogę spytac. chciałabym iść prywatnie ale nie wiem ile się czeka na wizytę. Juto będę dzwonić ale może napiszecie coś wiecej????? :)

Gość lekarki nie znam
rodziłam 5 miesięcy temu.

Gość podbijaczzz
uuup