Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelek1

Woda z dystrybutora do domu -Ma ktos? Jaka cena?

Polecane posty

Gość Karmelek1

Jak załatwic taka wode z dystrybutora do domu. Chciałabym tylko zimna wode. Jaki jest koszt?

Gość Karmelek.1
To wyzej to podszyw. Nie zaczerniłam sie. A jesli chodzi o moje ciało to jest jedrne i sprezyste. Wiedziałam, ze na tym gownianym forum nikt nic madrego nie napisze. Zawsze to samo bezmozgowce i podszywy. Czy naprawde nikt z was nie potrafi byc normalny? Rajcuje was takie zachowanie? Bo mysle, ze wielu z was to idioci , ktorym sie nudzi i ktorym sprawia radosc robienie z siebie debili.

Gość karina125
czarny karmelek1 i czarny karmelek.1 ale z ciebie tepa blać. Jak facet moze byc od dystrybutora? Bo miałas na mysli urzadzenie. Dobre he he urzadzenie go wysłało. Dystrybutor powiedział idź do autorki i ja zgwałć . Do szkoły tępoto. I to z powrotem do zerówki najlepiej. Marny z ciebie podszyw i prowokator.

Gość gość
DLACZEGO WARTO ZAMÓWIĆ WODĘ EDEN DO TWOJEGO DOMU? -krystaliczna, źródlana woda pochodząca z pierwotnie czystych podziemnych źródeł -butelkowana w nowoczesnych rozlewniach tuż przy źródłach, co pozwala zachować pierwotny naturalny skład mineralny -na bieżąco kontrolowana we własnych laboratoriach, posiada certyfikaty HACCP i NS ZAMÓW DOSTAWY WODY DO DOMU Z RABATEM 50% i odbierz prezenty od Eden! Link do oferty specjalnej>>> http://perlopezo.produktyfinansowe.pl/e/lead/694/?source=lt Wybierz pakiet i skorzystaj z promocji dla nowych klientów.