Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE

UWAGA!!!! PILNIE SZUKAM CHLOPAKA KTOREGO WCZORAJ WIDZIALAM!!

Polecane posty

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE

Czekalam na przystanku, on podjechal, wysiadl i poszedl kupic cos do sklepu obok. Jak szedl i wracal to sie patrzyl na mnie:) Ja tez sie gapilam i usmiechalam;/ No wiec: - Warszawa - Wilanow - Godzina : Autobus mialam o 18.20 wiec musialo to byc miedzy 18.00 a 18.10 jakos tak - Ciemny blondyn 180-184 mniejwiecej - Wiek to tak 20-23 - Przyjechal Porsche Panamera ciemny niebieski - Rejestracja zaczynala sie na WZ wiecej nie pamietam - Jestem prawie pewna ze sluchal w samochodzie tego: http://www.youtube.com/watch?v=bxV-OOIamyk No kurde od wczoraj mysle o nim, nawet wyszlam sie przejsc z nadzieja ze go spotkam! No kurde wczoraj nie bylo jak zagadac a wydaje mi sie, ze podobalam mu sie (on mi bardzo). Nie, nie jestem materialistka i pewnie zaraz bedzie gadanie ze mial taki i taki samochod i dlatego mi sie podoba. Poprostu ten usmiech, spojerznie...boze zakochalam sie w kims kogo w ogole nie znam:((( JESLI KTOS ZNA KOGOS TAKIEGO PROSZE MI DAC ZNAC!!!!!

Gość Scars14321
Ahh uwielbiam ta piosenke xD

Gość Facebooooooooook
Wklep na fb wilanow i szukaj:D

Gość buahah ahha hahah a
- wysoki - przystojny - porshe :classic_cool: buahhaahahhaahahhaahahhahah może przebierać w ładniejszych dupach od ciebie

Gość o bllleeeeeee
wcale ze nie jest wysoki, jak dla mnie nic specjalnego

Gość 242342
Autorko: 1. Gdyby chciał, to by podszedł 2. "Patrzeć" nie jest czasownikiem zwrotnym. "Patrzył się" mówią tylko wieśniary. "Patrzył", bez "się"!

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE
Ehhh Mi sie podobal i to najwazniejsze. On tez patrzyl sie na mnie caly czas, wiec chyba rowniez podobalam mu sie? Dlaczego w ladniejszych dupach? Ja nie jestem brzydka ani zadnym plastikiem.

Gość 242342
znów "patrzył się" :O

Gość hefeherr
Przede wszystkim zmien tytul tematu. W temacie ma byc Warszawa i wilanow - zeby zawezic pole poszukiwan. I tak watpie, ze znajdziesz.

Gość asdasd
szukaj znajomości w Urzędzie Miasta, niech Twoj znajomy sprawdzi samochody porshe o numerze zaczynajacym sie na WZ, niech poda adresy i jeździj pod te adresy :D

Gość oipjfdsgouihdfugh
daj ogloszenie w telewizji na TVP1 hehehe

Gość kobieta 2www
teraz musisz sprawdzic cala warszawe na nk :D:D

Gość kobieta 2www
no faktycznie wysoki to zaczyna sie od 188

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE
Ja mam 170 cm wiec powyzej 180 to dla mnie wysoko Nie wygladal na osoba szpanujaca wiec zdjec samochodu na portalu spolecznosciowym nie znajde. Dlaczego zalosne? nigdy nie mieliscie tak, ze widzicie kogos 1szy raz i strasznie wam sie podoba?

Gość kobieta 2www
ja mam 171 i dla mnie za niski

Gość 234234
Nie sądzę że w takiej sytuacji dokładnie zapamiętałabym markę samochodu.

Gość fsdfdgfhfgh
glupia desperatka, jeszcze nogi przed nim rozkladaj. keidy te dziwy zrozumieją ze facet to zdobywca?

Gość kobieta 2www
ja mam 171 i dla mnie za niski

Gość ksdksksk
Ja jeżdżę Porsche Panamera, ale na takie gołodupne laski, które stoją na przystankach i czekają na autobus w ogóle nie zwracam uwagi. Jedyne kobiety, z którymi chce mieć co kolwiek wspólnego to celebrytki, które spotykam na salonach. Idź lepiej dziewczynko poszukać sobie swojego księcia z bajki na magazynie w biedronce, bo to twój górny pułap.

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE
O kurwa! Skąd wiedziałeś, że mój chłopak pracuje w Biedronce? Właśnie dlatego szukam gościa z Porsche, żeby nie musieć siedzieć z jełopem z Biedronki. Jak już znajdę to szybko zajdę z nim w ciążę, on weźmie mnie do swojego pałacu i będę księżniczką zyjącą w luksusach, która do końca życia będzie nic nie robić. A może zostanę nawet celebrytką jak Grycanki.

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE
spadaj podszywie

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE
W ogóle to lubię także Ferrari...

Gość neteczkka
Ja tylko jestem ciekawa czy autorka zakochalaby sie w tym samym chlopaku, z tym usmiechem, wygladem, spojrzeniem, gdyby podjechal pod ten sklep Fiatem 126p. Jest nawet udowodnione naukowo, ze mezczyzni bogaci, z lepszym statusem spolecznym wydaja sie kobietom bardziej atrakcyjni.

Gość full zawjas
Do tego nie trzeba nauki. To jest oczywiste :D

Gość demoniczny panamczyk
Ja mam porsche 356 z silnikiem z 911 turbo z lat 80. Może być? :classic_cool:

Gość SAVEEMEEEESAVEMEEEE
Za stare. Ja lece na takie nowe, prosto z salonu, żeby było widać, że jest bogato.

Gość 1look.pl
Niebawem rusza strona 1look.pl! Na tej oto stronie będzie można znaleźć swoją 2 połówke. :) Czy widziałeś/aś kogoś tylko raz i wiedziałeś/aś, że to ta jedyna osoba lecz zabrakło odwagi by do niej podejść, lub nie było okazji do rozmowy? Tu można siebie odnależć! Wystarczy przesłać na mail strony informacje o danej osobie i godzinie wraz z miejscem, a my zajmiemy się resztą! Napiszemy post i zamiescimy go na stronie :) Kto wie... może szukacie siebie nawzajem? http://1lookpl.blogspot.com/