Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdaswsa

nie moge osiagnac z nim orgazmu

Polecane posty

Gość Ninaaa_a
o, ciekawa. Poczytam. Dziekuje !

Gość cdhvdgsjdac
on sie spina, robi maraton, 40 minut minety, piszczoty, stosunek , palcówka, stosunek...to nie maratoooon ty się spinasz jego spinaniem i chyba dlatego wam nie wychodzi.

Gość asdaswsa
co do tego ze sie spina to tez mi sie tak zdaje, bo kiedys mu to nawet powiedzialam ze sie uparl, wzial za punkt honoru i to widac, a tak to nie dziala...ja tez sie spinam, nie da sie ukryc...ehh wiem ze najlepiej wyluzowac ale jakos nie moge :(

Gość Martulka323
Cześć Dziewczyny! Mam podobny problem. Od 1,5 roku współżyje z moim chłopakiem i nie mam orgazmu. Kiedy się masturbuje orgazm jest zawsze ale nie wkładam palców do pochwy tylko ocieram ręką intymne miejsca. Raz podczas gdy chłopak robił mi palcówkę prawie doszłam mało brakowało ale się nie udało. Seks jest wspaniały sprawia mi bardzo dużo przyjemności ale nie mogę mieć orgazmu. Mój chłopak bardzo się stara ale nie mogę osiągnąć największej rozkoszy. Myślicie że trzeba się tego nauczyć? swojego ciała?

Gość asdaswsa
ano własnie nie wiadomo...z tego wszystkiego wynika, że trzeba przestac sie nad tym zastanawiac, bzykac sie do woli i czekac na cud ;)

Gość osz , to samo mam i ja
Nie mogę osiagnac orgazmu nie wiem co murze zrobic. Hlopak się stara jak morze, robi minetke, caloje, palcuwka. A ja nic, lerze jak sztyfna kloda. Nie mogę się podniecic z nim. A sama dohodzem do orgazmu. Prosze was o pomoc. Bende wdzieszna. Dzienkuje

Gość asdaswsa
hehe no chyba nie jest tak łatwo z tymi cudami :p