Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Spędziłem dziś cały dzień nad jeziorkiem. No nic się kórwa nie opaliłem. Pochmurno cały dzień. Siedziałem se tak na molo i piłem reddsy japkowe czekając aż słońce wyjrzy. Zamiast słońca przyszła burza, jedna , druga i trzecia. Ja pierdolę 😡. A tak się dobrze zapowiadało bo jak przyjechałem nad jeziorko o 12:00 to zaraz za mną jakieś 4 dziewczyny przyszły. Jedna cały czas się na mnie patrzyła, coś chciała :D No ale spierdoliły wszystkie po 15 minutach. Później to już chujnia była taka że szok. O 16:30 przyszła jakaś mamuśka z małą córeczką. W takiej krótkiej miniówie była że kawałek dupy było jej widać. Przyszła, poszła i chój. Ale wkórwiony byłem. Później wracając z jeziorka zobaczyłem kilku łepków grających w piłkę. Podszedłem do nich a tu się okazało że to gimgówno jakieś. Pokopałem z nimi trochę. Coś zaczęli gadać o meczu więc sie ucieszyłem że chociaż w gałę pogram. Później się okazało że 7 sztuk gimgówna się uzbierało. Spierdoliłem do domu po drodze jeszcze se Harnasia jebnąłem. Teraz tylko kaca po tym dniu mam i tyle z tego wyszło. No taki zły jestem że szok !!! 😡

Gość fvfbfv
łebki a nie łepki

Gość trghdgre
Haa :D A ja nad wode dojechalam o 11, o 15 przegonila mnie burza. Ale przez te kilka godzin tak smazylo slonce, tak dupsko opalilam ze az dziwne bo nie zapowiadalo sie takie slonce dzisiaj. Teraz burza juz poszla w pizdu i znow slonce, ale jak tu wyjsc jak leniwe ramiona przeszly w czerwien a nie w brąz.

Gość shdjd
Wypierrdalaj już nudny śmieciu 🖐️

A u mnie to byś się w ogóle nie opaliła. Siedziałem trochę dłużej niż Ty i kompletna lipa. Cały czas ponuro i byle jak. Mało osób było. Łącznie chyba z 15 osób przyjechało przez tyle godzin.

Gość klklklkll
no to strasznie urzekła nas twoja spektakularna historia :O

Teraz to się nie nudź ;) Film sobie obejrzyj jakiś w necie na przykład ;)

No co ? Piszę sobie bo mam prawo. Nie wyganiać mnie stąd bo i tak nie pójdę :P Na złość wam będę tu siedział :D I mamrotał :P

Gość 96325
Targam kutasa pod twoje teksty 🖐️

Gość trghdgre
Niefart poprostu. Tez myslalam ze dzisiaj kiepsko u mnie ze sloncem bedzie bo chmur rano bylo sporo, ale kilka razy slonce wyszlo, przypieklo nie mala liczbe osob nad wodą i niema co narzekac. Tylko ramion szkoda.

zaczarowana KOjarzy mi się Twoja twarz skądś ;)

masz powód do radości a nie takiego jęczenia.....spaliłbys sie na słonku ,piekłoby Cie a tak nic nie boli ...pic tylko Ci sie chce po tych "japkach"

masz powód do radości a nie takiego jęczenia.....spaliłbys sie na słonku ,piekłoby Cie a tak nic nie boli ...pic tylko Ci sie chce po tych "japkach"

Ja podczas opalania mam dobrze bo mnie nie łapie tak na czerwono. I skóra raczej mnie nie piecze za bardzo. Jakoś tak automatycznie opalam się odrazu na brąz bardziej. Skóra też mi nie schodzi :P Wolałbym się z Tobą opalać skoro tak Ci grzało ;)

zaczarowana Nie znam Cię , tak mi się wydaje. Poprostu kogoś mi przyominasz i nie wiem kogo. Albo kogoś z TV albo gdzieś podobną dziewczynę do Ciebie zobaczyłem. No jakoś tak znajomo wyglądasz, taka bliska mi sie wydajesz :P

Gość qqwerryuij
Zaczarowana, pewnie więcej kojarzy twoją pochwę 🖐️

Gość trghdgre
Wielu by chciało :D zartuje oczywiscie. Zapewne z zupelnie innego regionu Polski jestes niz ja moj ma wiekszego farta dzisiaj do slonca.

Idź się leczyć pustaku. Nie znasz człowieka a z góry zakładasz nie wiadomo co. Normalna dziewczyna, wygląda na rozgarnietą

zaczarowana a z jakiego województwa jesteś ? ;)

Gość qqwerryuij
liż liż śmieciu 🖐️

trghdrge POfarciło Ci się szczęściaro no ale to by było chyba na tyle. Idą chłodniejsze dni, do Ciebie też zajrzą. Szkoda bo akurat mam urlop w tym tygodniu a pogoda nie dopisuje :(

No to wiedziałem że Cię nie znam :P No ale buzia bardzo znajoma. No naprawdę. Nie wiem ... może mi się śniłaś kiedyś ;)

Gość trghdgre
Nie watpie ze do mnie tez zajrzą, na szczescie moja skóra świetnie wspolpracuje ze sloncem i po dzisiejszym wypadzie mam juz ladny brąz. Na 2 tyg starczy, wiec jak ma padać to droga wolna :)