Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mogą się śnić ;) Czasem gdy człowiek nie jest w stanie odnaleźć właściwej drogi ... ktoś lub coś musi mu pomóc ;)

Czyli zadowolona jesteś co nie ? ;) Słonko opaliło i buzia się cieszy :D

Gość trghdgre
Dokladnie. Ciebie nie opalilo i sie wkurzasz ;p

Jasne ! Sny to część naszego życia. Czasem śnią się nam koszmary, czasem jakieś fiku miku, czasem nic żebyśmy się dobrze wyspali a innym razem mamy sny prorocze które niestety czasem sprawdzają się na odwrót :(

MNie nie opaliło i jestem bardzo zły 😡 No stracony dzień praktycznie. Jak na złość to woda była zimna i tylko sobie stopy zamoczyłem :( Żałuję że wczoraj nie pojechałem bo pogoda była o niebo lepsza. Dziś byłbym jak czekolada :P

Jak rzadko to przynajmniej dobrze śpisz. Mi też w sumie rzadko a sen który szczególnie zapadłby mi w pamięć ... oj dawno dawno takiego nie było. Gdy byłem malutki to takie sny były częste. Pamiętam gdy mi sie powtórzył pewien straszny sen. To labirynt ! Dwukrotnie mi się śnił. Sprawdzałem w senniku i miało wyjść na to że rozwikłam jakąś szczególną zagadkę dotyczącą najbliższych mi osób i pośrednio mni. No ale nic takiego raczej nie było. To były koszmarne sny. Podobne do siebie

Gość Mirella ///
nad jakim jeziorkiem byłeś?

Gość trghdgre
ja w sumie pływać nadal nie umiem ale poszłam do wody sie schłodzić... od razu zrozumialam ze to był błąd, woda tak smierdziała że naprawde nie szło wytrzymać ;/ Okolica ładna, plaża czysta, rowerki, kajaki, jak z obrazka. Tylko ta woda :S

Jeżeli się ze mną wybierzesz to Ci powiem :P

No jak woda śmierdzi to masakra jest. Dziwnie trochę bo skoro czysta to nie powinna tak dawać. W każdym miejscu tak śmierdziała ?

Gość trghdgre
Nie mam pojęcia :D Weszłam tam gdzie miałam najbliżej od koca, taki ładny krajobraz, takie swietne miejsce... i taki smrud.

zaczarowana Dobrze Ci z oczu patrzy. Bardzo sympatycznie wyglądasz. Tak naturalnie i gustownie. Przydałaby mi się taka psiapsióła. Idealna do porad damsko męskich i do swatania :D

Ja nie pamiętam żadnego koszmaru, może to i dobrze... Jak już coś to dziwne sny :) Ja mam tak, że jak mi się coś śniło to pamiętam ten sen bardzo dobrze po przebudzeniu, każde szczegóły. Natomiast już popołudniu zaczynam go zapominać. Na następny dzień rzadko pamiętam. Nie wiem dlaczego mi się tak dzieje.

24x7, dziękuje :) Większość osób mnie obgaduje na forum. Nawet dzisiaj jakiś idiota założył temat na mój temat :O pewnie widziałeś go już... Ja do swatania? hmmm ;)

U Ciebie śmierdząca woda u mnie brak słońca. Kwiatkami to nam życia nikt nie usłał :(

Gość trghdgre
Z dwojga złego wole śmierdzaca wode i świetna opalenizne niz Twój brak słońca ale czystą wodę :)

Nie , nic nie widziałem. Na forum wszedłem niedawno bo też niedawno wróciłem z jeziorka :P To, że ktoś Ci tam jedzie to tym to się nie martw. Po mnie też jadą. Tak to już jest gdy ma się do czynienia z zazdrośnikami, kompleksiarzami itd ... Sam nie zeżre i drugiemu nie da :D No ... do swatania to byś była dobra ;) TY chyba lubisz patrzeć na szczęście innych :)

Osz Ty :D Obys się dziś nie mogła domyć z tego smrodu :P

Gość trghdgre
N szczescie od razu po przyjściu dokladnie sie umyłam, nabalsamowałam zeby tam gdzie piecze nie schodziła w przyszłości skóra :P I tak siedze taka tłusta.

Gość trghdgre
I co chwile jak wsiąknie to więcej i więcej tego balsamu :P Blee.

Ale ktoś się zakochał :D No w sumie mu się nie dziwię bo faktycznie jesteś śliczna ;) Najlepsza Gertruda : Nie spojrzałabym na nią na ulicy :D Zazdrośnica okropna :P

Nikt nie jest przeciętny, pamietaj o tym. Każdy jest inny i na swój sposób wyjątkowy. Niektórzy są niezrozumiani i przez to się ich nie docenia, inni umieją grać i są idolami. Każdy ma coś w sobie fantastycznego. Tylko, że musi to pokazać drugiej osobie ;)

No to może mam w sobie to coś... Jestem bardzo spokojna, nie lubię się kłócić, ale lubie rozmawiać. Ale mi duszno :O