Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Otwórz sobie okno albo wypij coś orzeżwiającego ;)

ja też miałam się dzisiaj opalać, ale nic z tego nie wyszło :( za to latałam po mieście w największą ulewę, bez parasola :P

zaczarowana Obejrzymy jakiś film sobie ? ;)

Nie, w tej chwili nic mi nie przychodzi do głowy. Mam ochotę jakiś wyjątkowy film obejrzeć. Zmieszany jestem dziś jakiś taki i sam nie wiem co chcę :D Chyba wejdę na youtube i coś sobie wyszukam. Coś o końcu świata może albo o UFO :P Heh ...

Bardzo dobra stronka widzę ;) Ja oglądałem zazwyczaj na "free filmy" albo "filmy online"

Z tego typu programów to chyba najbardziej lubię jednak Rozmowy w toku :P Tylko żeby temat się dobry trafił ;)

No często oglądam filmy na tej stronce :) Ooo rozmowy w toku lubie, ale zależy na jaki temat :) Na internecie były odcinki na stronie tvn ale usuneli :O

Jak ja mam na imię? Nie chce tu podawać, bo jeszcze mnie znajdą gdzieś na portalu społecznościowym.. Rozumiesz :) Nie wiem czy mogę podać tu imię, bo jak widze to tu imion nie podają. Na moim zdjęciu mam wisiorek ale odwrócony tam jest litera. Zgaduj :D:D

Kurcze, zapomniałem jak na złość tytułu pewnego filmiku :( Taka komedia romantyczna, polska. Borys Szyc grał ;) No świetna była, chciałbym abyś obejrzała :D KUrcze no :( Będę główkował

3 razy strzelam ok ? ;) Basia Kasia Karolina

Wiem !!!!!!!!!!!!!! Nie jestem pewien narazie czy dokładnie tak brzmiał tytuł ale na pewno podobnie. Narazie napiszę Ci co mi przyszło do głowy a po chwili sprawdzę jaka jest prawidłowa wersja. To "nie kłam kochanie". Jakoś tak :D ZAraz sie upewnię.

Jola ? ;) Kiedyś zakochałem się w Pani Joli, mojej nauczycielce w szkole średniej :D

Jola ? ;) Kiedyś zakochałem się w Pani Joli, mojej nauczycielce w szkole średniej :D

NIE KŁAM KOCHANIE. Taki jest dokładnie tytuł. Oglądałem bardzo dawno temu, tylko raz z resztą. Jeśli nie masz dziś czasu to obiecaj mi, że znajdziesz go jak najszybciej i obejrzysz ten film ;) Spodoba Ci się na pewno :) Widać to po Tobie że będziesz się dobrze bawiła ;)

Joasia Julia Jadwiga Justyna Judyta Jagoda Janina