Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Ale jestem wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

geny to jedno a odpowiedni trening to drugie. Ja nie mam wielkich mięsni tylko dobrze wyrzeźbione. Ćwicz poprsotu na rzeźbę. Duzo powtórzeń mniejszym ciężarem. Do tego bieganie i rower ewentualnie podczas trudniejszego dnia jako łatwiejszy wysiłek. Nie pij piwa i gazowanych napojów, jedz zdrowo i nie objadaj się. Dieta jest bardzo ważna. 5 małych posiłków codziennie. Warzywa i owoce koniecznie. ZAmiast mięcha jakąś kaszę gryczaną lub brązowy ryż czasem

JUż dobrze, nie ma ich ;) Jak to nie wiesz ? :(

guliette Młodziutka jeszcze jesteś ;) Zazdroszczę tych wakacji :P

Ma słabe geny więc musi się mocno starać :D Ja piwo piję, nie upijam się ale jedno to praktycznie co 2 dni piję. Tak po pracy poprostu. Lubisz reddsy ? :D Ja też :D Głupio facetowi je pić ale smakują mi smakowe :D Ostatnio pojawiła się warka cytrynowa, pycha :P

no redds to taki bardziej kobiecy :D raz takiemu jednemu chłopakowi powiedziałam, że pije babskie piwo i dał mi reszte haha chociaż ja nie chciałam :D

Ja chyba wolę owocowe piwa zamiast zwykłych. Smakują jak napój, fajnie orzeźwiają. No super są i już :P

Gość PrawiczekZWarszawy1991
Przeczytałem 3 książki i setki czasopism, także myślę, że jakąś tam wiedzę posiadam. Trenuję i jem według wszystkich wskazówek mistrzów. :-) Efekty niewiarygodnie marne. Ale cóż, nie wszyscy mogą wyglądać tak jak Arnold.

Nie chciałam ale wypiłam :D Hehehe spryciulo :P

Eee tam marne, nie doceniasz tego co masz pewnie.

TYlko, że sobie uściskam Cię tak mocno :D Aby mi się lepiej spało :P

4 i pół godziny żeśmy przegadali. Długo wcześniej byłaś na kafe ?

Szkoda że wcześniej nie wróciłem :D I tak się nie opaliłem a tak to przynajmniej wcześniej byśmy na siebie trafili :P

ten cały 27x..cos tam cos tam wczoraj założył rano temat i wyzywał wszystkich równo a tu prosze jaki romantyzm... a tekst "hehehehe To ciekawe jak by to było oglądać ten film razem ? Proponowałem Ci swój gdzie jest sporo czułości ... Ja to mam właśnie tak, że się strasznie wczuwam w film. Gdy oglądam razem z kimś to jak są sceny z buziakami to ja odrazu mam ochotę się całować " padłam żałosne-facet chce sobie pobzykac i znalazł.. głupia młoda i naiwna 18-letnia to sie jeszcze nabierze na takie teksty