Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka Twa

Szukam opinii i klientów PIŁKA SKLEP oszuści???

Polecane posty

Gość Marionetka Twa

Witam, jak w temacie, czy ktoś kupował coś u nich? Piłka sklep? Niestety chyba wyrzuciłam kasę w błoto, bo towar zapłacony, a jego nie ma, kontaktu brak :-( Czy ktoś coś wie? Ale byłam naiwna...dobra nauczka na przyszłość, obawiam się, ze to już klapa będzie ;-/

Gość PIRANIA09
zAMÓWIŁEM TOWAR W MAJU JAK DO TEJ PORY ZERO KASY I TOWARU!!! NIE ZAMAWIAJCIE NA PIŁKASKLEP.PL WYSŁAŁEM DO NICH SPORO MAIL-ÓW I DOSTAJE OD NICH NON STOP TE SAME. PORAŻKA!://

Gość wojtek12
to są złodzieje zamowilem 3 miesiace temu i nic nie dostalem

Gość butragen
Witam, towar zamówiłem w czerwcu i oczywiście j.w. Oszuści i tyle. Dziwne że nikt nie zlikwiduje strony i dalej mogą naciągać. Fajny kraj

Gość AndrzejD(andrzejd777@wp.pl)
Mi przysłali.Czekałem ok.półtora miesiąca, ale kupiony towar dostałem, więc zamknęli mi usta.Przepraszam tych, których uraziłem tym,że dostałem towar.Już raz ktoś wykasował mój wpis.Mam kłamać ,że nie dostałem?

Gość KonradTL
Ja zamówiłe m spodenki, ale po tym co przeczytałem w internecie, nie zapłacę.

Gość oszuści złodzieje to piłka skl
Skelp pilkasklep.pl to oszusci i zlodzieje. Panstwo Polskie powinno cos takiego juz dawno ukrucic. Licza na naiwnych klientow i biora pieniadze po czym nie wysylaja towaru. to zlodzieje i bandyci. zamknac ich za kratki !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oszuści złodzieje to piłka skl
Zamowilem 4 miesiace temu. nadal nic. nie chca zwrocic gotowki.

Gość doesn't matter
Nie wiem czy wiecie ale sklep nadal działa, pomimo postępowania prowadzonego przez prokuraturę, zniknęła tylko nazwa Ostrołęka. Jestem zapalonym kibicem i chciałem kupić tam koszulkę na euro, zrezygnowałem tylko ze względu na długi czas oczekiwania, jakimś cudem nie straciłem kasy. Firma Pilkasklep.pl reklamuje się na WP.PL!!! Nie dajcie się oszukać!!!!!!!!!

Gość hahaaaah
koszulka zamowiona na euro 2012 do dnia dzisiejszego nie dotarła - pieniedzy tez nie ma. moze dojdzie do euro 2016.... :) co z tym fantem zrobic???

Gość PapaS
Ja zamówioną koszulkę dostałem po 2 miesiącach tj.w połowie lipca. Koszulka wygląda na oryginał. Ponieważ dostałem kupon rabatowy postanowiłem zaryzykować i znowu zamówić koszulkę. Skusiły mnie też informacje na stronie, że już nie ma opóźnień. Obecnie czekam miesiąc. Mam nadzieję, że doczekam się tak jak ostatnio, bo jak nie to wyjdzie, że za tą co dostałem zapłaciłem prawie jak w normalnym sklepie

Gość afto
ja niestety chyba tez dalem sie nabrac kupilem w promocji bokserki 4 szt ck.czekam juz 2 miesiace i nic!!!

Gość J_79
Oszuści - czekam już na zamówienie prawie 3 miesiące - i ciągle dostaję maila, że do 14 dni będzie!!!Złodzieje kasy nie chcą oddać i tyle. Może zbiorowe zgłoszenie do odpowienich władz - przecież to nic innego jak wyłódzenie .... kto się piesze?

Gość moox23
Potwierdzam ogólna opinie oszusci i złodzieje. Od czerwca czekam na przesyłke.

Gość Ponton bis
PONTON akogo chcesz pozwać?? Jeśłi przeczytałeś Regulamin sklepu, to zauważyłeś, że firma była zarejestrowana w Hong Kongu. Jest kilka podobnych sklepów w Sieci, więc radzę uważać. Czytajcie Regulamin przy takich promocyjnych stronach, tam można na starcie dowiedzieć się co się tu dzieje. Pozdr

Gość Pac
Przecież wiadomo ze pilasklep była jednym wielkim oszustwem ceny są porażająco niskie i dlatego poczytałem posprawdzałęm i nie dałem sie naciągnąc. To samo jest z 66procent.pl. Od razu widać - najlepsze marki najniższe ceny jakie widziałem i oczywiście "O Nas". zero kontaktu, nazwy firmy,NIPu, ulicy czegokolwiek. Wiec jak no jak ludzie mogą sie na coś takiego nabierać ?! ?! duga sprawa która jest dla mnie nie zrozumiała i wręcz wkuriwająco-irytująca to to że ludzie dowiadywali sie o tej stronie od największych portli, stron w polsce onet.pl, wp.pl także ja. Dlaczego więc te portale nawet nie sprawdzają takie podejrzane ofert. To te strony same sobie moim zdaniem psują opinie dając znać internautom o promocjach i ofertach na takich stronach. Dla mnie jest to nie do pomyślenia ! A jednak. Dlatego też teraz te strony powinny spinać dupy bo szczerze powiedziawszy ja bym napisał donos.Jest to nic innego jak zaniedbanie i ciągnięcie pieniędzy za wystawienie reklam.

Gość andrzejd777@wp.pl
A co ja mam o tym wszystkim myśleć , jeśli dostałem zamówiony towar?Chyba, że mój wyjątek potwierdza regułę.Dostałem 3 pary bokserek i koszulkę Realu Madryt. Byłem już przekonany, że nie dostanę i 198 zł przepadło, więc bardzo się zdziwiłem, gdy po ok dwóch miesiącach listonosz przyniósł paczkę z Hong Kongu.

Gość kwiatttttt
hu... dostales, takie pierdole... to mozesz dla siebie zostawic, o patrz znalazl sie ten ktory dostal no prosze bys sie nie osmieszal, bys dostal to bys kur... nie wchodzil na takie fora, w dupie bys nas mial a nie wypisal takie pierdoly...

Gość andrzejd777@wp.pl
Ja nie mam nikogo w d...ie. Nie znasz mnie, więc nie osądzaj. Nie będę kłamał, że nie dostałem, skoro dostałem.

Gość skarias
Niestety ja też zostałam oszukana.......nawet napisali mi przeprosiny na ztk długi czas oczekiwania ze względu na duże zainteresowanie i dużą sprzedaż...podobno się nie wyrabiają. Twierdzą że towar wysłany a od czerwca nie może dojść

Gość aneta85
Witam wszystkich. Niestety ja też zostałam oszukana ... dokładnie 22 sierpnia br. zamówiłam obuwie...do tej pory ani towaru ani zwrotu zapłaconej ceny ...!! zero kontaktu!! Definitywnie odradzam zakupów przez tą stronę.!! Pozdrawiam

mam to samo w czerwcu zamówiony towar d odziś nie ma nic tylko kretyńskie maile a dziśjak chciałam napsiać to nawet miala juz nie maja

Gość panpiotr
Mnie też oszukali. Nieodpuszcze.

Gość hudziu
rowniez zamowilem u nich koszulke 7 czerwca i do tej pory jej nie dostalem Raczej nie ma co liczyc na zwrot pieniedzy a tym bardziej na paczke ktora "niby wyslali"

Gość Wladimir Putin..
Kupuje rzeczy w sklepie Piłka od lat i uwazam,ze ich produkty sa na najwiekszym poziomie.

Gość Nanautzin
Pod koniec maja zamówiłem koszulkę, już porzuciłem nadzieję że przesyłka dotrze do mnie a tu niespodzianka, dzisiaj przesyłka z koszulką dotarła

Gość andi15
a ja dostałem koszulke Barcelony po ponad 3 miesiącach, jakież było moje zdziwienie jak w we wtorek zapukał listonosz i przyniósł przesyłke z chin, niby niebywałe ale prawdziwe

Gość MegaGosc
Chyba jestesmy swiadkami jakiegos cudu! zamowienie bylo zlozone na poczatku czerwca a dzisiaj dostałem przesylke! Co prawda rozmiar L Tommego byl trosze inny niz w naszych sklepach ale jakos jestem w stanie to przezyc;] Miejmy nadzieje ze co raz wiecej ludzi otrzyma swoje paczki co prawda z "lekkim" poslizgiem ale to i tak zawsze cos!