Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka Twa

Szukam opinii i klientów PIŁKA SKLEP oszuści???

Polecane posty

Gość WÓZKERSSS
Witam. Ja też do tej pory nie mam koszulki reprezentacji PL. Przed Euro 2012 zamówiłem to dej pory nie dostałem więc widać, że naprawdę oszuści. Ani kasy ani koszulki.Piszę do nich i nić. A teraz zaglądam na ich stronę to można kupić od nich domenę. Czyli coś jest nie tak z nimi.

Gość WÓZKERSSS
Witam. Ja też do tej pory nie mam koszulki reprezentacji PL. Przed Euro 2012 zamówiłem to dej pory nie dostałem więc widać, że naprawdę oszuści. Ani kasy ani koszulki.Piszę do nich i nić. A teraz zaglądam na ich stronę to można kupić od nich domenę. Czyli coś jest nie tak z nimi.

Gość rmako
ja zamówiony towar dostałem po około 40 dniach w kopercie której nadawcą była firma z Chin. Zamawiałem koszulkę z Realu Madryt z napisem Christiano Ronaldo ale przyszła koszulka Realu madryt tylko że bez napisu ale i tak się cieszę że coś przyszło. mechanizm tej firmy jest taki że w Polsce jest jest biuro handlowe a Chińczyk pakuje w sreberka. zamawiałem też slipki Calvin Klein też przyszły i przeszły już parę prań i jak do tej pory się nie rozpadły wydaję się że są chyba firmowe. pozdrawiam Rmako

Gość Pantelejmon_Durnycia
Czekam od 17 czerwca, kilka gróźb do nich nie poskutkowało, w odpowiedzi zapewniają że towar dojdzie. Juz wiem napewno, że nie dojdzie. NIE KUPUJCIE U NICH TO ZWYKLI OSZUŚCI!

Gość PILKASKLEP
Drodzy Klienci! Spółka Barois Limited z siedzibą w Hong Kongu, właściciel sklepu internetowego PilkaSklep.pl w odpowiedzi na pojawiające się w Internecie liczne artykuły, komentarze i wypowiedzi dotyczące sklepu postanowił zabrać głos w dyskusji i udzielić odpowiednich wyjaśnień. Na obecnym etapie działań, wszystkie zamówienia pomimo licznych problemów, zostały już zrealizowane. Ostateczny termin dostarczenia wszystkich przesyłek według zapewnień firmy dostawczej to 10 grudzień 2012r. W zwiazku ze zblizajacym sie okresem swiatecznym prosimy o przyjecie 7dniowego opoznienia ze strony Poczty Polskiej. PilkaSklep, nigdy nie miał zamiaru wprowadzić swoich klientów w błąd lub działać na ich nie korzyść. Opóźnienie w dostawie przesyłek spowodowane było problemami technicznymi, logistycznymi i losowymi, na które spółka nie miał wpływu, a za co serdecznie przeprasza swoich Klientów. Jeżeli ktokolwiek z Państwa nadal nie otrzymał swojej przesyłki i pragnie sprawdzić jej obecny stan proszony jest o kontakt e-mailowy pod adresem: reklamacje@pilkasklep.com Z powazaniem Barois Limited

Gość Mona 92
Sranie w banie ja na adidasy czekam od czerwca i nic ale zgłoszenie o przestępstwie już mam napisane tylko nie wiem czy zgłaszać to na policję czy do prokuratury , nie kupujcie u nich to naciągacze i złodzieje

Gość Wladimir Putout
nigdy nie korzystałem trudno powiedzieć

Gość greenpi
Witajcie. Jeszcze przed Euro zamawiałem 2 koszulki naszej reprezentacji. 9.11.2012 dostałem paczkę z Chin a w niej 1 koszulka...towar nawet daje rade. Po dacie można wywnioskować, że przesyłkę nadano 1.11.2012, czyli niedawno. Co z drugą koszulką nie wiem... zapłaciłem za dwie.

Gość Legionista76
Wladimir Putic, a ty co od nich ? Każdego oszukuja a ty ich ulubiencem jesteś? posrało cię!

Kur.wy je.bane miesiąc czekam, nie odpisująna maile, nie odbierają choć wisiałam dzisiaj pol dnia. Baba na poczcie patrzy się na mnie jak na idiotke i tez ma rację, bo zapłaciłam a dopiero później przecztałam opinię, żadnej w stu procentach pozytywnej! Napisałam że sprawa wpada w ręce policji, bo tak zrobie, myślałam też nad rzecznikiem praw konsumenta, ale nie wiem czy on w takiej sprawie coś pomoze. Nawet jak paczka dojdzie to ni ch.ujaniezamówie nicod tych lapsow pier.dolnych! NIE ZAMAWIAĆ!!!!

Gość szczęśliwy poszkodowany
Witam. Około pół roku temu zamówiłem od nich koszulkę polo oraz dwie pary bokserek. Pogodziłem się już z utratą kasy, aż tu nagle dziś do moich drzwi zapukał ... Mikołaj w postaci listonosza. Przesyłka dotarła z Chin, ale najlepsze, że z towarem w środku była karteczka z przeprosinami związanymi z problemami logistycznymi oraz prośbą, aby wycofać z policji zawiadomienie o popełnieniu oszustwa :p Taki ch**! Na pewno tego nie zrobię choćby ze względu na resztę poszkodowanych! Pozostaje Wam żyć z nadzieją, iż do Was, tak jak do mnie, paczuszka dojdzie ze sporym "poślizgiem". Pozdrawiam i nie traćcie nadziei!

Gość Nowy Rok
Dostałem po pół roku oczekiwania , bez przeprosin , ale radość była ogromna - mam prezent na świeta,

Gość vietka
wierzcie lub nie!!! wczoraj dostalam zamówioną 11 czerwca koszulkę Chelsea Londyn. juz powoli o nie zapomnialam.bo podobną zamowilam synowi na allegro na swieta .koszulka jest ok. do paczki dolaczono kartkę z przeprosinami,za zwlokę ,tlumaczenie ,że firma miala klopoty i ,prosbę ,że jesli zglosilam to na policje to żebym poszla powiedziec ,ze zamowienie zrealizowano. co wy na to?

Gość fu84
hej moj maz dostal koszulke po pol roku oczekiwania ale niestety nie taka jak zamowil tylko jakas zupelnie inna a na pocieszenie dostal bokserki dwa rozmiary za duze ze niby Calvin Klein:) ale dostalismy juz wezwanie na policje mamy isc zlozyc zeznania lacznie z cala komunikacja ze sklepem plus towar ktory dostalismy oby ich w koncu ukarali jak mozna tylu ludzi oszukiwac!!!