Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Przeprowadzilibyście się do Warszawy gdybyście mieli taką

Polecane posty

okazje? Mieszkanie nie w centrum, a w domku jednorodzinnym , dojazd do centrum. Znudziła mi się praca w moim mieście.

Gość minikama
calluna ten pierscionek taki sobie, troche jak z odpustu, najladniejsze sa klasyczne z pojedynczym diamentem

Dziękuję za opinię, o którą nie prosiłam. Pojedyńczy diament też mam, dostałam trochę wcześniej. Tylko jest mały problem, ja wolę takie odpustowe od pojedyńczych diamentów :D

Gość minikama
wiocha, nie ma to jak klasyczny , skromny pierscionek a nie jakis w kolrach tęczy pstrokaty i kiczowaty Ale tak jak piszesz co kto lubi:-) jeden lubi kicz drugi cos stylowego:-P

Gość najbrzydsze sa golfy
nie przeprowadziłabym sie do Warszawy nawet jakby ktoś mi za to zapłacił:o

minikama, lepiej nie pisz już więcej na temat tego pierścionka, bo jak mój facet przeczyta, to mi znowu jakiś kupi :D żeby mi czasem smutno nie było. Moze wypowiedziałabyś się na temat mieszkania w Warszawie? Łatwiej tam o dobrą pracę?

Calluno, nie. Nie przeprowadziłabyjm sie, bo Warszawa to straszne miasto do pracy i funkcjonowania dla mnie. Nie zdzierżam juz słuzbowych wizyt w stolicy, które musze odbywac czasem co tydzien. Rozwala mnie wszechogarniający tłum róznokolorowych ludzi, brud, anomowość, kradzieże, agresja i wybijająca się mentalność ludzi z tegomiasta. Podrózuje duzo słuzbowo i mam porównanie do innych miast. Warszawa to syf. Co z tego, że miszkałabys w domku na brzegu centrum, skoro codziennie wielogodzinnie wbijałabyś się w ten bajzel. Nie. rzekłam.

Hm, w moim obecnym mieście też jest anonimowość i chamstwo... Jednak w Wawie są duze odległości. Do centrum mielibysmy dobry dojazd, ale dalej...?

Gość nie przeprowadziłbym się,
do żadnego miasta powyżej 300 tys mieszkańców

Gość wakacjiesąodtego
NIGDY

Gość *liliann
Ja mieszkam niedaleko Warszawy, bywam tam rzadko, bo ten natłok ludzi przeraża mnie. Ale wiesz, nie ma co pytać o opinie to tylko sama najlepiej sprawdź.

Gość *liliann
A pierścionek podoba mi się :) Tylko pewnie pozaciągałabym nim wszystko, co się da.

Calluna, przyjedź kiedyś do Warszawy w weekend, kiedy zostają mieszkańcy tego miasta, a nie napływowe buractwo, które w tygodniu robi bydło w stolicy, żeby w piątek pojechać do domu, po jajka. Wtedy zobaczysz Warszawę. 🖐️

Ja często jeżdżę do Warszawy :) Chodzi mi głównie o odległości i czy są szanse, żeby znależć o wiele lepiej płatną pracę niŻ gdzie indziej