Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soyaa.

Jestem zazdrosna o baby w internecie :/

Polecane posty

Gość soyaa.

Wiem ze to chore, ale szlag mnie trafia kiedy on oglada sobie jakies galereie kobiet w necie, nie chodzi nawet o jakies rozbierane fotki, tylko takie normalne. Jak sie pozbyc tego fatalnego uczucia?

Gość pytania to dla mnie pestka
zadbaj bardziej o siebie. może masz jakiegoś znajomego fotografa, ubierz się ładnie, niech on zrobi Ci sesję i daj chłopakowi. niech Tobą się jara. albo detnij internet.

Gość Miliana23
haha nieżle przecież one są na ekranie nie obok niego co ci mogą wyrządzic za krzywde olej to bo się wykonczysz nerwowo dziewczyno

Gość soyaa.
Dbam o siebie, mam ladne zdjecia, mam ladna figure i ladnie sie ubieram. Nie mam niskiej samooceny. On oczywiscie mowi ze bardzo go podniecam, ale wkurzam sie kiedy tylko go zobacze jak przeglada te glupie zdjecia. Wiem ze to smieszne, ale nic na to nie poradze :(

Gość pytania to dla mnie pestka
jak zacznie oglądać to rozbierz się i stań obok niego. jak będzie dalej gapił się w ekran a Ciebie oleje to wiedz, że coś złego się dzieje.

Gość MarzenaaaB
Znam ten bol.Mialam takiego mena ktory ogladal nawet przy mnie panienki na fotka.pl tez bylam zla. i sie okazalo pojem ze zostawil mnie dla laski ktora ogladal ze mna na ;(

Gość bzbzbz
Sama sobie ściągnij galerie świetnych facetów, pozbieraj zdjęcia kolegów i oglądaj, to zobaczysz jak on się poczucie, wcale nie będzie mu do śmiechu, możesz mi wierzyć, a najlepiej to ustaw sobie na tapecie w kompie Bekhama bez koszulki. To wtedy on sam się przekona jakie to przyjemne, kiedy jego laska napala się na innego gościa, który bije go urodą na głowę. Nie bądzie takie głupie gąski kobiety, nie dajcie sobie w kaszę dmuchać. Nie użalaj się nad sobą tylko działaj, on Ci wbija szpilkę, zrób to samo.

Gość soyaa.
Haha dobre:) Tylko ja nie mam takich potrzeb by przegladac kazdego dnia zdjecia jakis facetow. Robilam juz tak pare razy, ze przy nim przegladalam foty facetow. Zwrocil na to uwage, ale nic nie powiedzial specjalnego bo wiedzial ze sam robi podobnie. Ale mnie to znudzilo i po paru razam przestalam ogladac. Kiedy mowie mu ze mnie to drazni to on sie smieje i mowi ze nic zlego nie robi i ja nie bede mu zabraniac ogladac jakis stron w internecie.

Gość bzbzbz
Tak to ustaw sobie na tapecie Dawida Ghandi bez koszulki i spodni, to zobaczysz czy Cię nadzy faceci nie interesuja!!! A tak poważnie, to Twój facet jest świnią zwykłą, skoro wie, że Cię rani i nadal to robi!! To jest pierwszy znak na to, że nie szanuję Twoich uczuć, i takie podejście będzie tez miał do zdrady.

Gość soyaa.
Masz racje. Dla mnie to brak szacunku, a dla niego "nic takiego". Ale ostatnio obraził się, kiedy mial ochote na seks, a ja mu powiedzialam zeby poszedl sobie ogladac babki w internecie, bo chwile wczesniej to robil. Nie wiem juz co robic, olewac, nie zwracac uwagi? (probowalam, cholernie trudno bylo i sie nie udalo na dluzsza mete) czy zabronic mu tego. Tylko ze nie poslucha zapewne, albo bedzie tylko bardziej zwracal uwage by nie robic tego przy mnie.

Gość MarzenaaaB
Zgadzam sie z bzbzbz latwo w takim wypadku o zdrade. zamiast zainteresowac sie toba to oglada inne w dodatku przy tobie. zwykly palant jakich wielu. mnie juz zycie nauczylo:|

Gość szanuj siebie kobieto :O:O:O
"Ale ostatnio obraził się, kiedy mial ochote na seks, a ja mu powiedzialam zeby poszedl sobie ogladac babki w internecie, bo chwile wczesniej to robil. czyli nimi się podniecił a do Ciebie przyszedł żeby sobie ulżyć:/ współczuję faceta:/

Gość bzbzbz
To prawda, mnie też już życie nauczyło, że to nie jest "nic takiego" tylko facet jest zwykłym dupkiem. Powiem Ci tak dziewczyno, być może jesteś jeszcze młoda i bardzo idealizujesz związek i faceta, i przekładasz to nad swoje potrzeby. Ale z biegiem lat to się zmienia i czas żebyś zaczęła mysleć w ten sposób, chce mieć spokój i faceta, który szanuje moje uczucia, więc po cholere mi taki ktoś? Po co Ci autorko taki facet, który burzy Twój spokój i nie fajnie pogrywa? Szkoda Twoich nerwów. mówię serio, tego kwaitu jest pół światu, a on nie zapowiada się obiecująco.

Gość MarzenaaaB
Z facetem nie ma co sie cackac. trzeba dac mu do myslenia ja tak robie i dziala. a jak nie to znajdziesz jeszcze takiego ktory bedzie w ciebie wpatrzony jak w obraz. ale tamten nie jest wart twoich nerwow i czasu

a ja nie rozumiem problemu... Żadnych gołych bab nie ogląda- nie kumam o co sie tak rzucasz? Moim zdaniem masz niską samoocenę, bo gdybyś była pewna siebie to raczej byś się tak nie inetresowała cóż on na tym necie oglada :) A swoja drogą, skad wiesz co on ogląda? Zaglądasz mu przez ramie, czy jak? Ja bym to olała- tak szczerze wcale się nie dziwie, ze Twój facet się z Ciebie smieje :)

Gość soyaa.
trzymam kredens