Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalkaa2109

Czy każdy facet w delegacji zdradza swoja zone?

Polecane posty

Gość Natalkaa2109

Pytam ponieważ mój mąz od miesiaca jest w Niemczech i nie wiem co mam o tym myslec. Kocham go i ufam mu ale w granicach rozsadku. Jestesmy po slubie 4 lata... Są jakies teorie na ten temat?

Gość Natalkaa2109
Ufam ale w granicach rozsądku... Nie jestem zaslepiona miłoscia i nie dam wciskac sobie kitu... Czytalam duzo o takich sytuacjach dlatego sie zastanawiam. Poza tym jest tam z kolega ktory nie ma zony, zobowiazan i lubi poszalec. Imprezki ect...

Gość njhbvgfd
zastanów się z jakimi kobietami on będzie miał styczność. zło tkwi w kobietach pamiętaj. sama wiesz jak facet reaguje na kuszenie.

Nie cierpię tej gadki że trzeba "ufać". Wszyscy tak sobie ufają a potem się okazuje, że facet od 2lat ma kochankę. Lepiej trzymać rękę na pulsie niż potem w drzwiach się nie mieścić przez poroże.

e tam, albo ktoś jest wierny, albo nie. I "trzymanie ręki na pulsie" tu nie pomoże. Mój facet też czasem wyjeżdza, ja czasem wyjeżdzam- ale jakoś nigdy nie zastanawialiśmy się czy jedno drugie zdradza:) A jesteśmy razem już 10lat, bez zdrad.

Gość Natalkaa2109
Hmmm.... Z jakimi kobietami bedzie mial stycznosc to nie wiem i pewnie lepiej zebym nie wiedziala. Sama nie wiem co mam myslec... Nigdy nie dal mi powodu do zazdrosci ani podejrzen o zdrade ale ,,cicha woda brzegi rwie'' Żaluje ze wogole pozwolilam na ten wyjazd.

Gość ula blądi
każdy dzięki temu mam zajęcie

Gość Przed30-stka
Pewnie nie kazdy zdradzi. Ale pamietaj, to jest obcy kraj, nie ma Ciebie, ma kumpla-imprezowicza, a zagranica ludziom hamulce puszczaja, latwiej ukryc skok w bok przed zona, ktora zostala w PL. W weekendy czesto sie imprezuje, domowki czy club i rozne rzeczy sie dzieja, gdy rzadza % a i dziewuchy sa bardzo chetne i natretne.

Gość nawalona ziutka
w życiu panuje zasada że kurwa kurwą wszędzie tak więc autorko Ty najlepiej znasz swojego lubego ,jak jest ok to tabun dziwek mu rady nie da a jak chłop ma słabość na miękkość kobiecego ciała to zamoczy i tyle w temacie

ten kto kocha ten bezgranicznie ufa, bo z miłości wynika wierność. Oczywiście z prawdziwej miłości. Jeśli jesteśmy pewni że partner nas kocha to nie mamy się czego obawiać. A jeśli partner nas zdradzi to tylko znak tego że nie kocha i trzeba to przeboleć. Nie ma co pilnować partnera i go kontrolować bo to chore, a jak ktoś będzie chciał zdradzić to i tak zdradzi. Nie można traktować partnera jak swoją własność - jeśli nie kocha to niech leci do kochanków i kochanek.

Gość Natalkaa2109
No to już się troche uspokoiłam. Bałam sie bo juz kiedys pewien dupek mnie zdradzil i nie moglam sie pozbierac. Wiem ze moj maz mnie kocha i nie bede sie martwic na zapas.... :) Dziekuje wszystkim :D