Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupiłam ale czy dać ??

dajecie kaszki nestle niemowlakom ?

Polecane posty

Gość kupiłam ale czy dać ??

córka za 2 tyg skończy roczek i do tej pory jej nie dawałam tych kaszek ale coś mnie tknęło i kupiłam... i chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o tym by dać córce taką kaszkę raz albo 2 razy w tygodniu na II śniadanie albo kolację ?

Gość no to zrób może taki myk
jak dasz ten raz w tygodniu to nic jej nie będzie :) inne dzieci jedzą codziennie i żyją

Gość chyba w snach
Niemowlę 7 12 miesięcy

a że się tak zapytam - do tej pory wcale kaszek nie dawałaś, czy tylko nestle?

Gość Ja dawałam
już dawno jak miała 6-8 miesiecy potem nie chciala zadnej> Piła manną z Nestle czasami ;) ale tez nie za bardzo, a teraz ma 14 miesiecy i wczoraj kupiłam BoboVita mleczną-wielozbożową wielowowocową "Smaczna Kolacja" od 9 miesiaca ale jadła aż jej sie uszy trzesły i na kolacje jej dałam wczoraj i dziś ;)

Gość jajcarafajansiara
Moja corka w tym wieku to juz zaenych papek noe.chciala,tylko dorosle zarcie.

Gość Autorko pomyśl
Autorko , skoro tak długo twoje dziecko obyło się bez tych cud miód kaszek nestle to radziłabym ci ich wogóle nie wprowadzać ale kupić jakąś bezmleczną (Hipp albo innej marki ) i mieszać ją z mlekiem mm i na przykład bananem albo zmiksowaną pomarańczą albo brzoskwinią (mozna różnie kombinować). Ja taką bezmleczną to mieszam z białym serkiem i bananem i dziecko zjada cos wartościowego .

Gość Ja podobnie .....
nigdy nie kupowałam kaszek mlecznych ale od 5 miesiąca życia córka dostawała bezmleczne i mieszałam je z mlekiem modyfikowanym . Dziś córka ma już 18 miesięcy i nie chce żadnych kaszek podawanych łyżką więc przemycam jej trzy łyżki bezmlecznej ( 7 zbozowe) do mleka na rano i wieczór i pije taką mleczno zbozową zawiesinkę :)...

Gość fyhgcjvkbn
moja ma 21 m-cy i rano i wieczorem przed snem musi mieć butlę kaszki - nestle czy bobovita - nie ma znaczenia. zawsze jakies smakowe a ona je poprostu uwielbia. Mimo że zje normalną kolację np jajko czy parówkę + bułka to i tak kaszka musi być.

Gość hmmmmaaa
Victarion twoje wypowiedzi śmierdzą pedofilią. Zgłosiłam.