Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczecin33

Moją obecną kobietę to nie kręci.

Polecane posty

Jeszcze nie miałem okazji kochać się z kobietą analnie a jest to moje marzenie. Moją obecną kobietę to nie kręci. Nie chcę z nią zrywać tylko dlatego żeby skosztować tej przyjemności. Chcę tylko wylizać kobiety pupę i wejśc w nią. Nie chcę załować na starość że czegoś nie zrobiłem. Jestem młody mam dopiero 33 lata. moje GG 43825399 licking , rimming

widzisz, ty miałaś podejście a ja nie więc nie mogę tego negatywnie ocenić, są kobiety co lubią analnie się kochać.

Gość pappapkk
napaloona jak facet wie jak sie za to zabrać to raczej nie boli

Gość Kiki9879789
Heh, nie mam zahamowań, jestem wesołą kobietką, ale z czystej ciekawości pytam, bo po prostu nie mogę zrozumieć - co u diabła kręci faceta w pakowaniu ch*ja w odbyt? W przypadku gejów - to rzecz jasna inna sprawa, ale facet hetero..? Powiedzcie mi proszę - po co w odbyt? Bo jest? To może i w ucho? Czy to może chodzi o to, że odbyt jest ciaśniejszy niż cipka? Naprawdę - nie to, że mam coś przeciwko fanom analu, tylko zwyczajnie nie pojmuję tej fascynacji i żądzy.

Gość pappapkk
kiki a gdybyś dostawała orgazmu od powiedzmy , skakania na jeden nodze drapiąc się za uchem lewym prawą ręka to też byś sie pytała ? jest przyjemne , oboje się godzą to komu to przeszkadza ? czy ktoś coię do tego zmusza?

Jak wejdę To ci powiem czy ciaśniejsza. Mam ochotę i to wielką. Nie wiem skąd się to wzięło. Jest to jakaś intymna część ciała która na swój sposób kręci. Jak partnerka nie chce to nie robię na siłę bo nie zależy mi na skrzywdzeniu jej.

Jest to wielka chęć. Ja mogę napisać podobnie jak Ty typu "jak może kogoś kręcić kobeica stopa?"- mnie to nie kręci ale innych tak. Mnie kręci kobiety oczko i chciałbym je całować i wejść w nie.

Gość Kiki9879789
Ja się wcale nie czepiam :) Po prostu mnie to dziwi. Kiedyś raz uprawiałam seks analny i wcale mnie nie bolało, ale też nie było w tym nic przyjemnego. Kompletnie aseksualne uczucie jak dla mnie. Ale oczywiście - jeśli ktoś tego pragnie, to życzę mu spełnienia :) Autorze - spróbuj pogadać o tym delikatnie z kobietą. Że to Twoje marzenie, że będziesz delikatny. Może się zgodzi, a może nawet jej się spodoba. Nie takie rzeczy się z miłości wyprawia :D

Robiliśmy podchody, ale lipa. Widzisz kiki Ty próbowałaś a ja nie. A skoro partner to robił z Tobą i miał orgaz to mu pasowało.

Gość fasdfsdafasdf
to zróbcie inaczej, kup korki i kulki analne i każ swojej pani żeby cię zerżnęła takim korkiem, przy okazji zobaczysz jaka to frajda, jakie cuda może zdziałać masaż prostaty, a ją to też może zacząć kręcić i wtedy może też zechce sobie spróbować włożyć np. kuleczki, potem możesz ją lizać po cipce a ona sobie będzie wyjmować kuleczki żeby potęgować doznania. Anal to super sprawa, ale absolutnie obie strony muszą chcieć. nawet jak się kobieta zgodzi z łaski to nic z tego nie będzie. Trzeba stopniowo zachęcać, a nie od razu jej pakować fujarę w tyłek. Żeby był fajny anal to musi być w obie strony, a naprawdę warto. I nie słuchaj debili, co mówią, że to pedalstwo jest.

wiem że jest to przyjemne bo mam przyjaciela co takie coś robi ze swoją żoną. Masaż prostaty to rewelacja.

Gość fasdfsdafasdf
no to zacznij od siebie, zaskocz ją takim gadżetem, wsadź sobie przy niej, albo poproś ją... może się nie zgorszy... podsuń jej jakieś teksty na ten temat, sporo jest instrukcji w necie

Gość MjakMarcin
moja zona lubi anal , ale do tego sie trzeba przygotowac (zeby miespodzianki nie bylo) ja uwiel iam wsadzac mojej pani w pupe na jej prosbe. polecam , tulko pogadaj o tym wczesniej (no o nie zaluj na nawilzacz!

Ja to z chęcią chciałbym spóbować z żoną. Nie mieliśmy problemu z tym by zobaczyć jak to jest. Wejść nie wszedłem bo nic na siłę. Wiem że tego nie chce więc wolałbym z inną.

Gość Leokadia_90
Rozumiem Twoją kobietę i ubolewam nad tym, że tak wielu facetów kręci ta obrzydliwa forma seksu. Próbowałam i mimo delikatności partnera bolało strasznie, nie skończyło się na jednym razie, ale za każdym razem bolało, a po wszystkim czułam się okropnie. Na dodatek nawet następnego dnia mnie bolało. Nie dam się namówić nigdy więcej! Nie pozwalam się też lizać w tamtym miejscu, bo co jak co, ale to już przesada. Lubię seks oralny, ale w tylne miejsce język nie powinien wędrować. Dla mnie to upokarzające. Jest to miejsce, które sama po prostu brzydziłabym się lizać.

Gość Leokadia_90
Gdybym odkryła, że facet mnie zdradził uprawiając z inną anal, to chyba bym go zabiła. Nie żartuję. Nie wyobrażam sobie tego, że mógłby uprawiać ze mną seks, a potem innej wpychać w dupę. To jak podwójna zdrada.

Nikt z nas nie lubi zdrady. Jednak jak sami zdradzamy lub jak flirtujemy z kimś to nam jakoś to nie przeszkadza. Żony nie chcę bzykać analnie bo skoro tego nie chce to nie będę ją ranił. Ja chcę tego spróbować i tyle.

moj maz to robi ze swoimi kochankami , a ze mna nie che. ja takze chcialabym to przzyc i zobaczyc jak to jest :D dlaczego tylko mlode maja korzystac z takich przyjemnosci. jestem osoba starsza i tez mi sie cos od zycia nalezy. a nie tylko sluchac opowiesci kochanek, w jaki sposob robia to z moim mezem:) wspolczuje ci tej niecheci zony. szkoda, ze nie jestes moim mezem. z pewnoscia nie chcialbys przezyc takich upojnych chwil ze starym prochnem a do tego rudym i grubym :( z pewnoscia twoja zona jest wspaniala kobieta i jesli odpowiednio z nia porozmawiasz moze wyrazi zgode. sprobuj. nie zniechecaj sie pierwszymi niepowodzeniami. wytrwalosc bywa wynagrodzona 🖐️ pozdrawiam cie i zycze wszystkiego najlepszego

Gość edwjqko
ha,a ja bym chciala bardzo to na co zgodzic nie chce sie twoja zona.U mnie problem jest odwrotny,moj partner nie chce.Mowi,ze kiedys probowal z jakas inna laska i mu sie nie podobalo wiec ze mna sprobowac nie chce.

Gość Leokadia_90
A ja z kolei czasem mam ochotę pocałować kobietę, a innym razem myślę sobie, że miałam bardzo niewielu partnerów seksualnych i chciałabym mieć więcej, ale to są chwilowe myśli i do póki jestem ze swoim partnerem, a mam nadzieję, że będziemy żyć razem długo i szczęśliwie, nie zamierzam go zdradzić! Człowiek musi w życiu dokonywać wyborów, wyznaczać sobie priorytety. Niestety, choćbyś się starał, nie da się mieć wszystkiego, wszystkiego spróbować. Kolego, albo to albo to! Nie możesz myśleć tylko o sobie i swojej przyjemności. Zresztą czy będziesz mógł po zdradzie normalnie przejść do porządku dziennego i żyć z ukochaną osobą, oszukując ją?

leo, jaka madrosc zyciowa przemawia przez twoje usta. musimy sie umowic na kawe. jestem kobieta i czasem mam ochote przezyc chwile uniesienia z inna kobieta. zastanow sie prosze nad moja propozycja 🌻 jesli sie zgodzisz, daj mi jakos znac. a najlepiej napisz do mnie. nie znam preferencji wladzi. ona jest cudowna kobieta. moze mialaby tez ochote na wspolna kawe. jak mi odpowiesz pozytywnie, to ja postaram sie skontaktowac z wladzia. to taka otwarta kobieta. nie powinnysmy miec zadnych problemow. w koncu kobieta z kobieta zawsze sie dogada 👄

Gość Leokadia_90
Jak już powiedziałam to tylko chwilowe myśli, których nawet nie traktuję zbyt poważnie, poza tym nie chcę zdradzać swojego faceta, ale dzięki za propozycję. :D

leo dziekuje za odpowiedz, jestem osoba dojrzala i kulturalna wiec rozumiem twoja odmowe. zycze ci wiele milosci w malzenstwie. twoja postawa i charakter w pelni na to zasluguja :) szczecin, niestety, jestem naturalna blondynka. to osobowe cechy charakteru niejako zmusily mnie do przefarbowania sie na rudo. o ile dobrze pamietam to stalo sie to w szkole sredniej i wywolalo niejaki skandal. w tamtych bowiem czasach dziewczynom nie wolno bylo farbowac wlosow. w szkole obowiazywaly fartuszki i tarcze. taaak, to bardzo stare dzieje:D nie chce cie zanudzac :D trudno, widzisz, nie wypalilo nam :( a szkoda

frida6 ja wiem co to jest mieć tarczę na faruszku, pamiętam też jak dyrektorka wywaliła ze szkoły uczennicę z 8 klasy co zrobiła sobie trwałą. Ja wtedy chodziłem do 2klasy. ehhhh stare dzieje.

szczecin, czy ty masz na mnie ochote? przepraszam, ze tak obcesowo pytam i to na forum publicznym (tu sie wstydze) przeciez juz ci mowilam, ze jestem farbowana blondynka :D a ciebie kreca blondynki :D jestes ze szczecina? lubie to miasto, a szczegolnie place jak gwiazdy. jesli tak, to po prostu ci zazdroszcze miejsca do zycia :D

frida6 Idę spać jak coś możesz pisać na GG. Z tą ochotą to jest różnie. Nie mówię nie i nie powiedziałem Tak. Doświadczoną kobietę w sexie ze świecą szukać. Większości się wydaje że są dobre a tu jednak tak nie jest. Jak coś zapraszam na moje gg.