Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystyka poznan, nocleg

szukam taniego noclegu we w poznaniu 3dni

Polecane posty

chce jechac do poznania, chodzi o spawy zdrowotne. Wizyty u specjalistow. Musze nocowac w tym miescie. Szukam taniego noclegu. Poleccie mi cos prosze

Gość tygrysek xxxxx
schronisko młodzieżowe na ul.Drzymały

Jaki jest koszt noclegu w schronisku? Wystarczy najtanszy pokoj

Gość tygrysek xxxxx
sprawdź w necie

Gość odtrącona zostałam
ja bym i poradzila, wejdz na gumtree poznan ogloszenia darmowe , tam jest duzo i znajdziesz , nawet mozesz sama dac ogloszenie ze potrzebujesz na 3 dni:) ja akurat w krakowie potrzebuje, tak sie sklada ze nikt ze znajomych tam nie chce mi pomoc w noclegu ...i to jest takie troche dolujace zekomus pomozesz, a ktos nie chce pomoc ( a jestem czysta bez nalogow dziewczyna) i sama na reke musze szukac i wlasnie na gumtree przegladam :)

szukam noclegu w centrum miasta

ale ja szukam naprawde taniego noclegu. Nie mam pieniedzy. Tak 25zl na dobe gora. Nie wiem czy sa takie tanie

jestem uczciwa. Wole spac w tym schronisku. No chyba ze jakis hotel tani

Gość odtracona zostalam
a czytalas moj post? wejdz na gumtree, w krakowie sa od 30 z w gore ( np ktos wynajmuje na noc dwie czy tydzien0 a w poznaniu napewno bedzie o niebo taniej ... wejdz na gumtree poznan- darmowe ogloszenia, duzo ludzi wynajmuje nawet na noc jedna czy 3 , albo schroniska czy hotele mnie tez nie stac i odkladam wyjazd do krakowa ... ale u mnie lipa bo mam mnostwo znajomych ( kiedys tam mieszkalam- uczciwa jestem ) ale ludzie po prostu nie chca sobie robic problemu

ok.dzieki.wejde na gumtree

Gość mecz9393
W Poznaniu hotelwloski.pl Świetny hotel. Nie wiem jednak czy znajdziesz tam wolne miejsce, bo jest on strasznie oblegany. Warto jednak to sprawdzić :) Bo naprawdę warto.

Gość Marcyska91871
W Warszawie nie brakuje hoteli, jednak jeśli chodzi o te tańsze, to dobrze zarezerwować sobie miejsce stosunkowo wcześniej. Aktualne cennik obiektów noclegowych w Warszawi można znaleźć tutaj: http://www.topnocleg.pl/ Ja w tym roku wyszukałem sobie przytulny i tani motelik w Zakopanym, właśnie na tej stronie. Bazę mają naprawdę dużą, więc w sumie jest to szybki sposób żeby znaleźć coś naprawdę fajnego.

Gość wilfred
zna ktos hostel przyjazny studentom, blisko starego rynku, w miare tani? Docelowo pokój dla trzech osób?

Gość huśtawka zielona
takich tanich za 25 zł to chyba nie znajdziesz, ale poszukaj na stronie poczty polskiej, mają tanie swoje hotele po urzędach. Zapłacisz może z 35 zł

Gość huśtawka zielona
do odtrąconej - poszukaj pod Krakowem hoteli pocztowych, a busy dojeżdżają do Krakowa, chyba, że to też za dużo dla Ciebie.

Gość kórczak
wilfred - Jesli pytasz o Poznań to sporo jest fajnych hosteli, to dość studenckie miasto, sporo studenciaków sie pałęta ;) Ja mam bardzo miłe wspomnienia z pobytu w hostelu Blooms. To praktycznie samo centrum, przy Półwiejskiej, blisko stamtąd do Starego Browaru, Starego Rynku, dworca PKP i PKS.

Gość Deprobro
Ja ze swojej strony mogę polecić ci Hotel Włoski w Poznaniu. Jest to dobre miejsce na wypoczynek, znajduje się w samym centrum miasta więc jak najbardziej warto. Poza tym, hotel jest relatywnie tani, za nocleg dla dwóch osób zapłacisz mniej niż 200 zł.

Gość DAvosin
Generalnie muszę zgodzić się z przedmówcami co do zalet Hotelu Włoskiego. Sam w nim bywałem już parokrotnie i nigdy nie miałem żadnych podstaw do narzekania szczerze mówiąc.

Gość hat-trick
A mają jakieś zniżki dla studentów? Szukam czegoś w sensownej cenie, najlepiej z bezprzewodowym internetem i parkingiem bo chyba autem przyjade. Będę w Poznaniu prawdopodobnie pierwszy weekend po świętach. Ktoś, coś?

Gość kórczak
Jakem kórczakiem; pisałem wyżej ;) http://www.blooms.com.pl/ - to hostel w centrum Poznania. Bardzo fajna miejscówka, klimatyczna okolica (kamienice, Półwiejska, Stary Browar).

Gość gość
Jeśli chodzi o nocleg w celach medycznych to polecam: http://www.nocleg-poznan.pl/ Są w pobliżu wszystkich najważniejszych szpitali, więc wygodnie i bez straty czasu na męczące dojazdy. Pokoje czyste, ładne, pełen komfort!

Gość gość
Potwierdzam, Noclegi Poznań. Tanio, ładnie i komfortowo. Lokalizacja w centrum. Warto zajrzeć na stronę i sobie wszystko przejrzeć.

Gość gość
jest też Hostel Dizzy Daisies na ul Niepodległosci

Gość xStudentkax
Jeśli szukacie fajnych, niedrogich noclegów, to poleca wam noclegi NEST . Właścicielem jest Pan Grzegorz Kanduła. Więcej informacji znajdziecie na ich stronie internetowej. Nocowałam tam raz, ale to przez przypadek. Jednak gdy znów przyjadę do Poznania, na pewno znów skorzystam z noclegu właśnie tam.

Gość crazystudent
Popieram studentkę powyżej :). Też tam nocowałem :D (może nocowaliśmy w tym samym okresie? :D poznałem tam fajną dziewczynę) Ogólnie miałem czas i spokój, żeby się nauczyć. Hotel Nest w Poznaniu, to najlepsze miejsce w Poznaniu, idealne dla studentów Na trzy dni to w sam raz ;)

Gość sylwianka
ej chyba ten temat jest już nieaktualny :P. Tak, czy inaczej ja też w tym wypadku poleciłabym kilka hoteli, jednak jeśli chodzi o cenę , a mniej o komfort (bez sauny, basenu i innych pierdół), to polecam hotel Nest (Adres ul. Grodziska 117) .

Gość Aero
Tani nocleg w takim mieście jest nie możliwy ( mówię tutaj o cenach w granicach 20 zł) ale mogę dać Ci namiary na jeden z tańszych- przynajmniej z tych z których ja korzystałam, bardzo miła obsługa, połączenie, i co najważniejsze wypoczynek. Wszystko jak najbardziej pozytywne. Polecam: http://nest.poznan.pl/