Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosnietakzemna

Mam 28 lat i miałem tylko dwie dziewczyny

Polecane posty

myszka czarodziejka, każda kobieta wybierze ruchacza i to ejst udowodnione przez antropologów. Po prostu kobieta chce miec pewność że jej genetyka zostanie w przyszłości przekazana dalej. Dla kobiety facet z malym lub zerowym doświadczeniem seksualnym to dno.

Gość myszka czarodziejka
na poziomie gimnazjum najważniejsza jest akceptacja kolegów,pojawia sie robienie wszystkiego by im zaimponować i zatracanie własnej osobowości,udawanie "kozaka" a jak ktoś tak robi w wieku dorosłym to wyraźnie zatrzymał sie w rozwoju

Gość myszka czarodziejka
nie rozśmieszaj mnie ty antropologu od siedmiu boleści :D

Gość kasaa
dominik 1000 a może nie wypowiadaj się za wszystkie kobiety?Dla mnie jest zupełnie odwrotnie,dnem jest koleś co zmienia dziewczyny jak rękawiczki,sexu można się nauczyć,a wrażliwośc albo się ma albo nie

kasaa co ty pieprzysz laska, każda kobieta chce wystawić dupe i być ostro zruchana a nie jakieś uczenie się seksu.

Gość kasaa
Może laski z twojego otoczenia,plastic fantastic ,szkoda gadac z tobą

Gość myszka czarodziejka
nie tłumacz mu,uwierz mi że to prowokator

myszka czarodziejka, tak was uksztaltowała biologia i widocznie tak musi być zeby ludzkosć dalej istniała. Udowodnione jest też zę kobieta nigdy nie byłą i nie będzie monogamiczna.

Gość kasaa
Albo prowokator albo osoba która nierozumie że ludzie to nie tylko zwierzęta które kierują się najbardziej prymitywnymi instynktami tylko czymś więcej

Gość myszka czarodziejka
za to wszystkie badania udowodniły,że facet zawsze był jest i będzie monogamiczny,on zawsze chce stabilzacji i nigdy nie zdradzi :D:D:D

Gość myszka czarodziejka
zaraz ci napisze że męzczyzna kieruje sie czymś więcej a kobiety są jak zwierzęta ;)

Gość chceszczynieto
dominik Ty masz mentalność chłopaka któremu czegoś brakuje. Na ilość często idą chłopacy którzy np nie są inteligentni albo nie mają kasy albo nie mają zasad. Zapewniam Cię że przystojny, bogaty i inteligentny mężczyzna często ma mało partnerek.

''za to wszystkie badania udowodniły,że facet zawsze był jest i będzie monogamiczny.'' Tak wszystkie cechy naszych przodków wskazują na monogamię mężczyzn.

Gość myszka czarodziejka
to wymień mi te cechy :D:D no,jestem bardzo ciekawa czego sie dowiem :classic_cool:

Gość chceszczynieto
Jasne że najwięcej lasek będzie miał koleś ze sportowym wózkiem, niskim IQ i hobby siłka i męskie piwko. Bo polecą na niego mało inteligentne dziewczyny których jest dużo i którym on z łatwością sprzeda kit w celu zadupczenia. Ale nie każda Kobieta się w to bawi i nie każdy mężczyzna się w to bawi :) i nie sądzę żeby Ci normalni mieli czego żałować że są bezmózgim chodzącym rozpładniaczem :)

Gość chceszczynieto
*że nie są

Każda laska lubi się ostro rżnać i to jest wasze jedyne hobby, jedyna przyjemność w życiu.

Gość myszka czarodziejka
no widzisz,nie wymieniłeś ;-] bo to bujda na resorach i tyle