Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupio mi teraz

Mam wyrzuty sumienia ze przeze mnie ojciec pokłócił sie ze swoją kobietą

Polecane posty

Gość glupio mi teraz

Wczoraj posprzeczalam sie o pierdołe z taty narzeczoną, poszlo o byle gówno i od slowa do slowka wywiązal sie pyskowka nieprzyjemna i ja jak i ona juz nad tonem glosu ani co mowimy przykrego juz nie kontrolowalysmy ,ja rowniez swieta nie bylam i o 2 zdania za wiele wypowiedzialam,(krzyknelam)i ona mnie uderzyla.Ja wtedy wyszlam z domu i gdy siedzialam w centrum handlowym napisalam do ojca ze oberwalo mi sie bo sie poklocilysmy.Ojciec gdy przyjechal do domu to poklocil sie z nia o to,ona wyszla i zatrzymala sie u swojej mamy,nocowala u niej a ja mam wyrzuty sumienia ze przeze mnie sie posprzeczali a przeciez sa bardzo dobra i zgraną parą.Nie chcialam ich sklocac bo do siebie nawzajem są naprawde ok,a wyszlo tak ze to ja jestem prowdorem ich pierwszej powaznej sprzeczki,a miezkają ze sobą od 2 lat Glupio mi i czuje sie winna tej sytuacji,i tej klotni co z nią mialam,bo mnie nerwy tez poniosly i wcale niewinna to nie jestem,rowniez przykre slowa wypoowiedzialm do niej,a ona w nerwach mnie pacla,i ojciec o to sie na nią wkurzyl a ona sie na nas pogniewala

Gość glupio mi teraz
teraz siedzę i jem kupę :(

Gość glupio mi teraz
chyba się z nim wykapię

Gość glupio mi teraz
glupi troou precz :o

Gość glupio mi teraz
:(