Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexukladCoMyslicie ?

Kobiety co myslicie o sex ukladzie ??

Polecane posty

hahahahhahahaha. Nie wydaje mi się zeby jakis taki układ z neta był ok.

hhmm nie wiem czy tego bym oczekiwal mysle ze mogloby np zaiksrzyc miedzy mna a dziewica czy kobieta ktora nia nie jest !!

nie wiem czy bylby ok ?? ale samotnosc tez nie jest ok jak uwazasz ale mysle ze chcialbym sie przekonac !

To się przekonaj, co Ci szkodzi. Ile masz lat? Jesli ma to być oparte na szacunku to jak najbardziej. Tylko co Ci to da że to będzie tylko sex układ? To że bedziesz zaspokojony seksualnie, nic wiecej

myslalem nad tym czy tylko sexualnie hmm ale nie tak do konca !!

Czyli potwierdza sie to co napisalam, ze musi byc nagle wszystko, nie da sie ustawic wszystkiego, co innego jak juz pojdzie pierwszy raz to wtedy mozna dalej mowic, i mozna wlasnie mowic o jakimkolwiek ukladzie ;) Marika Co tam sie kroi ? A kto wie, moze miedzy Wami jakis uklad sie stworzy ;) hehe ;)

Sex z przygodna osoba, moze byc bez wiekszych uczuc, ale z czasem jak czesciej, to wchodza w gre uczucia... emocje ;)

chodzi mi o cos takiego ze spotykam kogos i swobodnie mi sie z nim rozmawia :P w lozku tak samo swobodnie sie czujemy :) mysle ze tu nie jest wazny wyglad

a co myslicie np. Rozkmincie to ze mna Mam taka opcje Nie jestem z facetem juz od ponad miesiaca Ale Kocham go nadal Sex z nim po prostu bajka ;) ach cudo ;) I mysle, zeby umowic sie z Nim i przespac ?

nie szukam przygód ... nie moge znalezc " swojej ukochanej" a syfu tez nie chce sie zarazic

:) nie wiem marika ty chyba mnie zle zrozumialas nie zakladam ze sie spotkamy i pojdziemy do lozka :D

takie cos pomiedzy parterstwem a sex ukladem no nie wiem :) jezu ale zadajesz mi pytania a ja tu juz usycham w samotnosci :) poszukiwania i nawet jak nie szukalem to jej nie bylo i tyle powoli zblizam sie do 30

Jeśli on nie ma nikogo i ty nikogo to czemu nie? Tylko gorzej jeśli nie chcecie być razem a tobie np uczucia wróca, a nie bedziecie chcieli byc razem to będziesz się męczyc pewnie.

Patrząc z autopsji układ o którym ja mówie jest jak najbardziej ok i statysfakcjonujący dla obu stron;p

Mariikaaa wlasnie chodzi o to, ze ja chce z Nim byc, a wiem, ze nie moge, my nie potrafimy ze soba zyc, on nie pracuje jest chopry na leb ;d a ciagle mysle o Nim i kcoham Mi sie z Nim chce, brakuje mi go strasznie, tesknie za Nim,ale wiem, ze zawsze jaks ie z Nim Kocham to chce czegos wiecej .... Heloł o czym my w koncu mowimy, bo juz sie poglubilam ;) glodna jestem jak siedze przy kompie tez tak macie?

moje idealy o milosci padly i tyle !! mysleo tym zeby poznac pogadac :) moze isc do lozka i jesli :) ucieknie to jej strata :) ale niczyim kolem zapasowym nie bede !! sry

Skoro wiesz ze chcesz czegoś więcej, i wiesz ze nie może z nim być to może nie idz z nim do łózka. Też tak mamy. Ja zjadłam czipsy i teraz żuje mentosa

To poznaj! Jak najbardziej! My się znaliśmy kupe czasu, nagle coś zaiskrzyło, poszliśmy do łóżka, seksu nie było chyba ze 3 miesiące, ale sypialiśmy się, pieściliśmy, a kontakt nadal mielismy taki sam jak wczesniej jak nie lepszy.Potem zaczeliśmy uprawiać seks. Kochamy sie raz albo dwa razy w miesiącu. Jest fantastycznie, Ufamy sobie, pomagamy, okazujemy ciepło. Zawsze jest kiedy go potrzebuje. Jest dużo szczerości, zdarzały się inne osoby, ale zawsze jakoś wracamy do siebie, nie wiem czemu.

nie to zebym wam cos proponowal :) ... bo to nie ma sensu !!

Nie moge z Nim byc bo on jest chory, a sie nie leczy, postanowilam z jego mama, pomoc mu, poprosila mnie o to, zebym z nia zalatwila kilka spraw, znow sie zblize do niego ech ;s i tak w kolo...

mam prozbe nie piszcie tu o swoich prywatnych sprawach ok :P bede wdziewczny!! pozdrawiam

Jeśli to ma negatywny skutek przynieśc tobie to nie rób tego, bo i po co.

Marikkkaaaaa Zastanawiam sie nad tym co napisalas.... Hm Czyli rozumiem, ze Ty ejstes w takim ukladzie?

No a gdzie chcesz znaleśc kogos na taki układ? Moze poprostu wybierz sie z domu gdzies;p

Brakuje mi go, chce sie do niego przytulic, buziaczka mu dac, bo go Kocham ... Mmmmmm moj miś ;)

Marika mam malo czasu !! :)