Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frvbrgtbvrg

Jak robicie z kims zdjecie i cialem jestescie zlaczeni ale glowe odchylacie to

Polecane posty

Gość frvbrgtbvrg

podoba sie wam sie w glebi ta osoba czy nie?? Pytanie glownie do dziewczyn

Gość frvbrgtbvrg
to jest pytanie glownie do psychologow na kafe

Gość frvbrgtbvrg
jestesmy roznych narodowosci na wymianie we wloszech

Ale cos jest miedzy Wami? zaiskrzylo? znacie sie w ogole? bo to jest istotne w tej kwestii ;)?

Gość frvbrgtbvrg
Wiesz, wychodzimy na rozne spotkania i imprezy, to bylo zdjecie robione ot tak spontanicznie na ulicy w mediolanie razem z dziewczyna z grupy z erasmusa. Wydaje mi sie ze jak sie kobiecie podobasz to glowe raczej zbliza do ciebie a nie odchyla. Tak wzialem ja ramieniem przygarnalem i sie cieszyla byla zadowolona cialem bylismy zlaczeni ale glowe bardzo odchylala.

Hm juz rozumiem, czyli jestescie sobie bliscy... To posluchaj ... jak chcesz ;) oczywiscie Juz samo to, ze zdjecie bylo robione z zaskoczenia, powinno ja zadowolic, zadowolilo w tym sensie, ze bylo robione nagle, ale czy faktycznie zadowolilo w tym sensie, ze chciales zeby byla blisko? nie sadze wyjscia sa 2wa albo laksa jest niedostepna, wstydzi sie, i czesto jest tak, ze boi sie zblizyc do faceta, boi sie odrzucenia a druga opcja i ta pewniejsza jest taka, ze pokazala Ci, ze to juz za blisko, za wiele czego oczekujesz, to odwrocenie glowy bylo znakiem do tego, nie rob tak ...nie przysuwaj mnie tak blisko do siebie, jak sadzisz?

To samo dzieje sie jak chcesz kogos pocalowac, jesli ktos chce tego faktycznie, nie musisz go zmuszac, zrobi to na spontanie, bo na tym samym Wam zalezy, ale jesli nie chcemy czegos, nie pragniemy, to gestem potrafimy to pokazac, odsun sie ode mnie, nie musisz wcale nic mowic, gest sam za Ciebie wszystko zalatwi :)

Gość frvbrgtbvrg
Dzieki , moze cos w tym jest :) To taka dosc zachowawcza osoba wiec moze moze cos w tym jest

Bosh mialam wiele takich momentow w swoim zyciu, pamietam jak dzis Moj byly to robil, a ze nie jestem glupia doskonale wiedzialam o co come on Jak robilismy razem zdjecia ( za moja namowa) najczesciej, to jak sie zblizalam do niego, probowalam go pocalowac, zwyczajnie zblizyc sie do niego, to on sie odsuwal o czekalam tylko, az w koncu kretyn powie szczerze odjeb sie ode mnie kobieto, ale wolal to ciagnac dalej i fuck mu gleboki ;S

Gość frvbrgtbvrg
no rozumiem, czyli nie bardzo byla chetna do przytulania :)

Ja mysle, ze jesli czlowiek jest kumaty to bedzie wiedzial co czuje druga osoba, w danym momencie, takze sam odpowiedz sobie na to pytanie... czy jej zalezy na tym samym co Tobie ;*

Moze byc tak jak napisalam Ci wczesniej, ze jest niedostepna, udaje raczej niedostepna, bo soi sie zaangazowac, tak niektore kobiety tez maja ;) to taki syndrom, najczesciej juz z domu rodzinnego to sie wynosi ;)

Gość frvbrgtbvrg
No dobra jestes dziewczyna z rumunii na wymianie w ewloszech, normalna nie wyzywajaca dziewczyna, bawicie sie gdzies na miescie podchodzi do ciebie chlopak bo robicie zdjecia. on cie przytula ty sie cieszysz usmiechasz jestes wyluzowana, cialem jestescie zlaczeni ale glowe ewidentnie odchylasz. Co to znaczy? :) dobra wiem ze to infantyle :D

Gość frvbrgtbvrg
aha, ok :D

to z Toba tak wczesniej sie optykalam? przy jakims temacie ;s? dobrze kojarze? rozkminiasz cos jeszcze czy juz spiulkasz ;)? ja rozkmine prowadze na sex ukladzie ;d kurcze boli mnie po prawej stronie brzucha ech ;(

Gość frvbrgtbvrg
nie co Ty jestem pierwszy raz wogole na tym forum, chcialem sie wogole dowiedziec co i dlaczego, przeciez po akademiku nie bede pytal :D

hahaha ;) smiesznie by to wygladalo ;) Ja od wczoraj tu siedze a to co teraz porabiasz ciekawego? czym sie zajmujesz?