Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona 27 Wrocław

ale czad - przeczytajcie jak wystawilam kolesia

Polecane posty

Gość Iwona 27 Wrocław

ale miałam czadowa historię ostatnio. Rozmawialam przez 4 miesiące z pewnym kolesiem z innego miasta, fajnie nam się gadało, wysłałam mu foto ale takie troche niewyraźne i robiłam wszystko żeby chciał się ze mną spotkać- on się chyba zakochal i nalegał na spotkanie. Umówilismy sie w pewnej restauracji na godzinę 18 w piątek. On miał trzymać 2 czerwone róże - taki znak rozpoznawczy. Wszystko byłoby ok ale ja chciaalm go wystawić tak dla jaj - on jechał do mnie 200 kilometrów hahahaha. No i idę tylko tak popatrzec na tego czopka a on siedzi jak dupa z tymi różami haha miałam brechte z niego, ale nagle on sie odwrócił w moja stronę i chyba pokojarzył coś. podchodzi do mnie i sie poyta czy to ja a ja zesrana ze strachu zaprzeczam i mówię :cos ci sie pomylilo koles, tak sobie tu stoje" a on do mnie: "nie kłam, wiem ze to ty - chciałaś mnie wystawić??!!" a ja do niego:"spierdalaj leszczu bo jak ci kopa w dupe zasadzę to sie zesrasz" a on zaczął się drzeć na cały rynek " ty szmato!!, ty krowo pieprzona" ja zaczęłam ryczeć i uciekac a ten mnie gonił wtedy splunęłam mu w twarz i kazałam wypierdalać a on napluł na mnie, podbiegli jacys kolesie mnie ratować i zazeli sie tłuc na tym rynku a ten morde darł ty locho zasrana ja ci dam!!! ja na niego zwyzywałm go od skurwysynów - mówię wam jaka obora była - nigdy więcej z leszczami nie będę pisać - co za patologia !!! :O:O

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do usunięcia -moderator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Iwona 27 Wrocław
ale to wszystko prawda - sam się usuń popierdoleńcu !!!

Gość ty hoojuu!!!!spierdu
do usuniecia!!!!!!!!!!11 idiota!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Iwona 27 Wrocław
wont gnido - jak się coś nie podoba to wypad - niech pisza normalne osoby z podobnymi doświadczeniami a nie ty jak nie masz nic mądrego do napisania i nie masz ciekawego życia osobistego :O

Gość ty hoojuu!!!!spierdu
do usuniecia tumoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ndjfjfjfj
I wstawiasz to na kazdym forum,co za tepa strzala,by siedziec i kleic prymitywne historyjki. No life.

Gość ewdwqde
ta historia to odgrzewany kotlet... co miesiąc to samo z tym samym gościem.... nudyyy 💤

Gość cóż dodać
wzruszyła mnie twoja historia - powinnaś pisać scenariusze filmowe :classic_cool: