Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość levistra

Czy odezwać sie do faceta?

Polecane posty

Gość levistra

Czy ktoś mi pomoże i podpowie?

Gość Mig24
ale o co chodzi ? :)

Gość Jdmjajmja
'Napisać' ?-pomyśleli oboje.

Gość Mig24
no właśnie :)

Gość levistra
Podpowiedzcie....Spotykałam się z chłopakiem przez rok, nawet zamieszkałam u niego, ale często sie kłóciliśmy i po 3 miesiącach wyprowadziłam się bo już nie chciałam słuchac podczas kłotni żebym "wypier.....ła" z jego mieszkania. Już nie mgłam wytrzymać jego panoszenia sie i mówienia ciągle za uszami jakie to inne nie są wspaniałe. A ja latałam obiadki robiłam , sprzątałam i niespodzianki robiłam. Nie dałam rady i pod jego nieobecnosc wyprowadziłam się ale teraz troszkę żałuję bo coś mnie ciągnie do niego. Nie szanowała mnie i bardzo dużo przykrych słów usłyszałam od niego, a przyznam że przez to w kłótni i ja mu powiedziałam też pare niemiłych słów bo już mnie tak ponosiło. Wiem że źle zrobiłam bo powinnam panować trochę nad sobą i przemilczeć jego okropne słowa rzucone w moją stronę. Po wyprowadzeniu sie, on jakby żałował i mówił że źle zrobiła. Mi też było przykro. odzywałam się do niego, pisaliśmy sms,(bo nawet nie zadzwonił) i ostatnio napisał mi smsa takiej treści że liczy już na spokój z mojej strony, ja nic mu nie odpisałąm. A teraz się zsstanawiam czy sie odezwać do niego. Proszę podpowiedzcie. ...

Gość Jdmjajmja
Widać że kolesiowi zależy.. Napisz a co?;) będziecie piękną parą:D

Gość Mig24
no jeśli lubisz, żeby ktoś wycierał tobą podłogę - to pewnie... pozdrawiam :)

Gość Jdmjajmja
pewnie że sie odezwij, widać ze lubisz jak ktoś tobą pomiata, pewnie dawno nie słyszałaś ze masz wypierdalać z jego mieszkania. Koniecznie musisz sie tam wprowadzić z powrotem zeby to usłyszec ponownie, innego wyjścia nie ma

Gość levistra
Napisałam te przykre rzeczy, które mnie bardzo uraziły. Nie chciałabym żebyście mnie osądzały. Bo było też dużo bardzo fajnych i miłych chwil, wyjazdy, jakieś imprezy, wesela, wyjścia itd. Dlatego może taki sentyment...Wiem że nie powinnam się odzywać ale jakoś ciągnie mnie trochę..

Gość levistra
Setunia, o co Ci chodzi z tym wpisem??

Gość Bunet Wieczorową Porą
jak chcesz mieć spokój to zapomnij o nim, bo takie akcje będą się powtarzać co jakiś czas, może narazie będzie spokojnie ale to powróci, takie charaktery wasze są i nic na to nie poradzisz

levistra Ty tak na serio się pytasz,masz naturę masochistki ,podnieca Cię poniewieranie ? Jeśli nie to daj sobie z nim spokój.

Gość levistra
Na poważnie pytam. Wiem że to wszystko to co złe to rak nie powinno być, ale na prawdę żal mi trochę też tych dobrych chwil, a w kłotni powiedział tak dużo przykrych dla mnie słów, nie panując nad tym co mówi, bo potem przyznał ze za duzo się wydarzyło złego i że załuje. Ale ja obawiam sie że jak teraz takie sytuacje miały miejsce to kurcze później może być jeszcze gorzej... wiem że to głupie trochę że pytam o podpowiedz bo dla większości to jest oczywiste ale ciągnie mnie do niego bo ma też dużo pozytywnych cech i wiem że na początku to on przede wszystkim się starał i się angażował... Kurcze ale to głupie chyba jest żeby się odezwać do niego, bo nie chce stracić swojej godności, że tak to sie wyprowadziłam a teraz odzywam sie do niego... Ech.. może to kiepsko brzmi jak opisuje sytuacje ale trochę zalezy mi na nim.