Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkasrolka89

Poznałam przystojnego i dobrze ustawione faceta ale...przeczytajcie

Polecane posty

Gość jolkasrolka89

Doszło do trzech spotkan i na każdym spotkaniu facet mnie irytuje swoim zachowaniem a raczej chorą obsesją ,nie wiem jak to można nazwac ale ma bzika na punkcie rekawic bokserskich, na pierwszym spotkaniu dopytywał sie czy się juz biłam? i jak to wyglądało? na drugim kazał robic sobie zdjęcia w rękawicach..a na te jego pozy to kurwicy dostawałam. na trzecim spotkaniu przywiózł rekawice i kazał mi je założyc do zdjęc. powiedziałam mu ze jest pojebany..myslę ze klęknął by abym tylko je założyłą. Oczywiscie nie założylam ,bo nie lubie jak mi ktos narzuca co mam robic. a dzis nawinął temat o walce w kisielu ,,ze on by nagotował.Na dłuższą metę bym go zajebała . bo przecież to ne jest normalne.zwłaszcza ze typ ma 28 lat . Na samą mysl o nim nie dobrze mi sie robi.Powiedzcie ze przesadzam,

Gość 8786567
Podnieca go to...łahahahhahahaha..

XD Ty jesteś taka głupia, że umawiasz się z kimś kto Cię odrzuca charakterem tylko dlatego, że jest "przystojny i dobrze ustawiony"?

Gość jolkasrolka89
Myslałam ze temat rekawic minie.. ale nie minął.. dlatego teraz odleciałam totalnie . Ale ciągle myslę czy to nie choroba i czy tego nie trzeba leczyc.

Gość a to ze koles ja popuka
a potem kol w tylek i nastepna zapnie :)

Gość jolkasrolka89
NIIE MIERZ INNYCH SWOJĄ MIARKĄ:)

"Na samą mysl o nim nie dobrze mi sie robi." No tak, w końcu kompletnie normalne jest, że tak się mówi o osobie z którą się spotyka, byle miał ciało i hajs:D 8786567, wiesz, że świat nie jest czarno-biały?

Gość madzia56789
CHOROBA A RACZEJ OBSESJA..DOBRZE ŻE GO POGONIŁAS .TEZ BYM SIĘ WKURWIAŁA .

Gość jolkasrolka89
Chyba masz jakis problem ze sobą:) cytuje to co myslę w chwili obecnej i kiedy już dałam mu kosza... ja daje kosze a ty pewnie dostajesz i z tąd takie założenie i ze ktos może przebierac w bogatych i ustawionych a inne musza zadowolic się ochłapami.. bo nie mają wyboru . Ja zarabiam dobrze i tego samego wymagam od faceta więc nie każ mi przebierac w tym co ty:)

Gość ojejojej1234
krwawa wilczyca się oburzyła że panny patrzą na pozycje i wygląd a charakter na koncu. takie zycie jak sobie poscielisz tak się wyspisz. norma.

A ja wyciągam wnioski z tego co napisałaś. Ale widać zabodło Cię to skoro od razu atakujesz. Mi się nie musisz tłumaczyć, dla mnie jesteś wielce zdziwiona, że przystojniak na kasie jest pojebem. I tyle:P Fikuśna, cóż poradzę na mój moheryzm.

Gość well done r3
No tak, ważne że ustawiony. :D

Gość dentystkaMLODA
zycie od wypłaty do wypłaty to nie życie.uwirzcie mi,kobiecie po przejsciach i z duzym stażem małżenskim.Uczucie minie i to bardzo szybko ale raty,opłaty i rachunki ciągna się całe życie. Więc przebierajcie dziewczyny jak macie taką możliwosc i nie bierzcie byle czego bez perspektyw./

Gość hahahahahahaha6767
ale ona nie wiedziała od razu ze to obsesyk :) dopiero po kilku spotkaniach doszła do tego wniosku, w kaftan go

Gość jolkasrolka89
Oj tak do dzis ze zdziwienia nie wyszłam,,ale jest jeszcze kilku w zanadrzu i także na dobrej pozycji więc nie ma co się załamywac :)

Napisałam, życie nie jest czarno-białe. Kobiety nie dzielą się na kurwy i cnotki, a faceci na bogaczy z perspektywami i "mężów gołodupców". Dla mnie sam sposób pisania autorki bardzo wiele już o niej mówi. A facet charakterek niezły musiał mieć skoro nic nie było w stanie przyćmić jego fetyszu/obsesji (zwał jak zwał):P🖐️ PS. to się ciesz autorko, że jeszcze tylu masz z perspektywami:P

Gość DO FIKU MIKU
nie było mnie w polsce prawie rok tak więc o kafeteri tez zapomniałam .Dzis weszłam z ciekawosci czy to jeszcze istnieje i co pacze??sławna FIKU MIKU wypowiada się prawie w kazdym temacie. CZY TWOJE OSOBISTE ŻYCIE JEST AŻ MARNE ŻE MUSISZ TU PRZESIADYWAC?? CZY NIE MASZ PRZYJACIÓŁ Z KTÓRYMI MOŻESZ SPEDZAC CZAS TWARZĄ W TWARZ ? ZAMIAST ODPOWIADAC NA WYMYSLONE TEMATY. NIE PISZĘ TEGO ZE ZŁOSCI .ALE MYSLE ZE JEST TAKI OKRES W ŻYCIU KIEDY TRZEBA POWIEDZIEC SOBIE DOSC I ZAJĄC SIĘ SWOIM ŻYCIEM PRYWATNYM ,RODZINĄ PRZYJACIÓŁMI ,PODEJRZEWAM ŻE ICH NIE MASZ BO NIE PRZESIADYWAŁABYS TU TYLE CZASU,ZWŁASZCZA ŻE ŻYCIE TAK SZYBKO ZAPIERDALA I MÓWIĄC KRÓTKO JUŻ MI SZKODA 5 MIN ZYCIA NA TYM CHORYM FORUM .A MOŻE PO PROSTU JESTES DESPERATKĄ I TYLKO NA TYM UPOSLEDZONYM FORUM CIĘ ROZUMIEJĄ.

Gość i9k98uj
Co Wy od niej chcecie? Ona generalnie jest nikim i nic w życiu sama nie osiągnie więc szuka faceta co już coś osiągnął albo osiągnie czyt. zaradnego.

Gość OŁ JEEE..
fiku miku tez mnie to zastaniawia. nawet ludzię kalecy mniej czasu spędzają przy komp. a ty chyba zdrowa jestes..a przynajmniej fizycznie:) a może lubisz błyszczec pseudonimem?ale to nie błysk to desperacja raczej bo tez czasem tu zajrze i jak widze FIKU MIKU to pierwsza mysl to " o kurwa a ta znowu tu siedzi" może możemy ci jakos pomóc? powiedz.

Gość jolkasrolka89
"Co Wy od niej chcecie? Ona generalnie jest nikim i nic w życiu sama nie osiągnie więc szuka faceta co już coś osiągnął albo osiągnie czyt. zaradnego." tak jak wczesniej napisałam " dobrze zarabiam i tego samego wymagam od faceta" ja nie wyobrazam sobie zycia z facetem który zarabia gorzej od kobiety. Może w innych klimatach zostałam wychowana .. i za dużo czasu spędzalam na studiach z tąd mam wyostrzona opinnie na ten temat.i mówie to wprost ze umawiam się sie tylko z facetami którzy cos prezentują zawodowo zwłaszcza ,tak więc nie narzucajcie mi swoich wsiowych i niskich poglądów.nikim to byli twoi starzy bo nie nauczyli cie czytac ze zrozumienem:))))uciekam z tąd:) nie ta liga:)

Gość jolkasrolka89
jolkasrolka89 Moja matka wybrała bogatszego od siebie. Najpierw był jej sponsorem. A później urodziłam się Ja. A teraz idę w ślady mamy.

Gość gość
Jak ustawiony to się spotykaj dalej :P