Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fthrfunutdntn

gdzie znaleźć bogatego faceta?

Polecane posty

Gość seaaw
Jak najbardziej polecam portal randkowy www.chcepoznac.pl Jest to portal przyjazny dla kobiet, bo nie można pisać wiadomości bez wzajemnego kliknięcia "chcę poznać" (podobnie jak w tinderze) i wobec tego nie dostają wiadomości od natrętów i nikt ich nie prześladuje.

Gość Doświadczona50
Minęły 3 lata. Ciekawa jestem jak założycielce tego wątku ułożyło się życie. Znalazłaś to, czego szukałaś? Czy znalazłaś inne sposoby, żeby polepszyć sobie życie? Nie oceniam Cię. Ludzie zaradni życiowo nie potrafią zrozumieć tych, którzy sobie nie radzą. Wychowałaś się w takiej rodzinie i po prostu nie widzisz możliwości wokół siebie, które widzą inni. Nie miał kto pokazać Ci jak sobie w życiu dobrze radzić. Nie miał kto nauczyć dostrzegać okazje i znajdować pracę zapewniającą byt i rozwój. Z rodziny czerpiemy wzory zachowań w życiu i bardzo trudno jest to zmienić. Rzeczywistość jest taka, że przeciętny człowiek tyra po 10-12 godzin dziennie za pensję niewiele wyższą od najniższej krajowej i nie ma już siły i czasu na działania poprawiające ten stan rzeczy. I kółko się zamyka.

Gość Karolajna2233
To bardzo proste. Szczególnie w dobie Internetu. Są od tego specjalne portale. Ja tak znalazłam. Najpierw sponsora a teraz już narzeczonego. Tak, to jedna i ta sama osoba. Tylko ze ja szukajac sponsora z gory zalozylam, ze bede spotykac sie z jednym chlopakiem. Poprostu maialam problemy finansowe i musialam to jakos szybko zalatwc. Nie jestem miss, ale jestem dosc szczupla, ladna i mam normalny charakter. Nie pochodzę z bogatej rodziny, ale miałam bardzo dobre oceny w szkole, zdawałam maturę rozszerzoną z dodatkowych przedmiotów (3!). No ale niestety... na medycyne sie nie dostałam panstwowo, wiec musialam isc na wieczorowa, ktora jest platna. Chlopaka poznałam na portalu chce-sponsora , ale moge jeszcze polecic ten portal: freya-anonse

Gość gość
Do baby z ostatniego posta , ale z Ciebie żałosna klamczucha nie ma medycyny wieczorowej! !!!!! Tego się nie da studiować zaocznie

Gość gość
Się do pracy trzeba wziąć a nie szukać pieniędzy w cudzym portfelu

Gość gość
bogatego znalezc trudno zwykle na male miasto jest kilka rodzin boggatych, reszta klepie biede, uwazajacie na takich co chcieliby pozowac na bogatych i mowia ze w przyszlosci zaloza firme i sie dorobia, bo to sciema, to ze ktos ma plany to nie znaczy ze mu wypali, uwazajcie tez na takich niby oszczędnych co mysla ze jak beda oszczedzac to se dom wybuduja bo to nie prawda, ogolnie lepiej patrzyc na urode bo to pewne, niz na pieniadze bo strasznie mala szansa ze trafisz na bogatego, czesto mozna trafic na takich co sie kreuja na takich super