Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

gdzie moja renta....

Polecane posty

Wielak Brytanio jakmam wyjsc za maz w POolsce by ci sie to podobalo ?Bys mi stara kurwo i alfonsie bez praw czlowieka kochajaca PoLSKE przyslala od tej CIULStWA I CHUJSTWA zwanego rodzina krolewska w Londynie czy ANGELI MERKEL CHUJ CIPA rente? Co mam zrobic twoim zdaniem stara smierdzaca chucio ciul zeby miec w Poslce co jesc w wieku lat 37?Czy mam sie sklonowac z Zielonymi Swiatkami czy raczewj wylizac ksieciu Karolowi STOJACEGO CHUJA0- umyc muy zebami i kazdemu czlonkowie palrmantu tez., Czy mi zaplacisz O WIELKA BRYTSANIPO!!! O wilak CIPOI CIULU I CHUJU I CHUICO!! Czy mi zaplacisz za toze BONY OKRADAC JA NIE CH JEDNRNA CIULOCIPO! Co mam ci wylizac wielka brytanio za moje zycie na tej wsi do wysiedlenia - czy ciula czy cipe twoa umyta czy cyckli? Ksieciu karolu czy mam ci umyc zoltymi zebamiu a twoim sklonowzaamnym chlopakom zrobic pobciaga z polykiem czy WYSIEDZIEC JAJCA ICH - tych morderfow czy mam nadtssatrwic swa piekjna twarz do napierrdzenia na mnie?O co wam chodzi BYSCIE DALEJ MOGLI BYC?WIELKA BRYTANIO -= wielki peniseie - wielki czlonkiu KSDIECOIA KAROLA KSIECIA WILIAMA KSIECIOA HAREGO KSIECIA MAFREDA W NIEMCZECH - ksiecia CHUJA AGNIESZKI SMIESZKi -wielka RODZINAOK KROLEWSKA W L:ONDYNIE0- wielko cpo slonicuy KATE MIDDLETON i CWIELkA CIPO KROLoWEJ ANGLII CO MAM WAMWYLIZAC bym dostaala moja rente za to ze nawet na poczte nie poszlam takim jestem downem - wbo nie mam TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAakiej CIPY w Polsce a to niebzbedne I tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAakiego chuja jkak KSIAZE MANFRED - i TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkiego chuja jak KSIAZE KAROL WILIAM I HARRRY . To mialas wylizac i na poczte sc imoglabym byc wtedy./ Aco?Komu? A CIPA NIEUYMYTA KATE MIDDLE TON i CIPA NIEUMUYTA LUB UMYTA KROLOWEJ ELZNBIETY? A cuyccki a dupa? CO MIALAM WYLiZAC?ksieciu karolu - wysrtaw chuja wystaw - do zdejcia jak ci wylizuje - bedziemy fraze3m na zdjjeciu ksieciu Karolu - nastepnie jak to ronbie z Angela Merkel- ssam jej ssam jej GORACA CIPECZKE - ja kurwa ona moral na.,ja kurwa ty mordalny .KSIECIU KAROLU KOCHAM CIE!!! KOCHAM !! KOCHAM !! DEAj mi wyssac po jadra wygryz wlosy lonowe twe - poprsze blagam ach jaki penis!!! JAKA DUP{A JAKIECYCKI!!!! i tyle!! Daj daj daj daj!!!!!!!!! ksiaze Karoklu daj wylizac twoje PIEKNE CYCuSSZKI = no wieciejakmam dostac tte rente? juz nie mam pomyslu. I tyel :( GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ksiecia karola wiecie i calate rodzine kurewskatojeszcze moge wylizac za Polske , ze mnie tak oddali za smierdzacego ojca. Ale reszte? Polskich ksiezy sie brzydze. Moze i sa umyci i pachna. Ale czarne owady. brzydze sie ich i tyle. jak mam dostac rente? A tam? Dobrze wylizuje te rodzine krolewska i parlament? Dobrze?A Angele?Co wylizac babiewho used tobe a man? Co ?Chuja pasuje i tyle. Dupe?Odbyt?Nie wiem. Jak mam lizac zeby dostac rente? i tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

I WILL COME BACK SOON!!!! {wsciekly]😡😡😡 WHERE IS MY RENT???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(