Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65yrffr3gf3g

nawet brzydal chce ladnej--czemu mezczyzni to tacy zabawni hipokrycji?

Polecane posty

Gość 65yrffr3gf3g
bzydal a do ilu kg tolerujesz?

Gość fwwfewfr
mnie brzydza baby, co z tego jak ladna-to miala pewnie z 15 penisow w buzi. i wszyskie takie interesowne-jelenia szukaja. Pogadac z nimi mozna o serialu najwyzej.

Gość brydzal
to byly zazwyczaj po jednej randce, ale co tam. moze kiedys sie uda dwie, jak spotkam owa pieknosc przypadkiem na zakupach:)

Gość ŁADNAja:)
FACET MUSI BYC PRZYSTOJNY I DOBRZE ZARABIAC:) ALE NIE 2 TYS. TYLKO 7 CONAJMNIEJ. i nie piszcie że to nie możliwe bo ja chodze na randki tylko z takimi:) tak więc brzydale jestescie bez szans..nawet jezeli macie gruby portfel:) faceci to wzrokowcy,ale dziewczyny również:)

Gość damianooo
spierdalaj kretynko sama sobie zarob wiecej nie znam nikogo co by zarabial 7 tys

Gość ŁADNAja:)
"mnie brzydza baby, co z tego jak ladna-to miala pewnie z 15 penisow w buzi. i wszyskie takie interesowne-jelenia szukaja. Pogadac z nimi mozna o serialu najwyzej." ale masz proste myslenie ,a może po prostu takie panny nawet na ciebie nie spojrzą i z tą ten uraz,pomarzyc zawsze możesz:) JELENIA?? ZA MARNY JESTES NA JELENIA:) I ZA CIENKI MASZ PORFEL:)

Gość fwwfewfr
jeszczewszystkie te co ladniejsze lub myslace ze takie sa maja jakies nieesamowite mniemanie o sobie, a tak na prawde psa z kulawa noga nie interesuja. najwyzej niech dupy dadza i moga spadac.

Gość 65yrffr3gf3g
taaa dupy dac i spadaC:D jasne ale jakos blagacie o to zeby z wami chodzily, zeby za was wyszly za maz zostawilbys ladna po daniu dupy? watpliwe und nie prawdziwe:D moim zdaniem zglupialbys do reszty na jej punkcie;)

Gość majka876
"damianooo spie**alaj kretynko sama sobie zarob wiecej nie znam nikogo co by zarabial 7 tys" o jej to ubogie masz życie chłopie.Mam kolegów którzy zarabiają ok 10 tys zł. oczywiscie nie zamiatają ulic:) ale to nie twoja liga:) dlatego nie wymagaj od ładnych panienek aby cię porządały:) hahah. bo nic sobą nie prezentujesz:)i szukaj panny swojego pokroju i nie bedzie takich tematów:)

Gość kjdfhjsdlhdfgdfsdhfgh
z brzydala to nawet ladnych dzieci niue bedzie. a pierwsze sie zazwyczaj rodzi podobne do ojca:)

Gość fwwfewfr
ladnaja ci co maja portfel gruby to takie jak ty zmieniaja co jakis czas jak im sie znudza i juz sobie pouzywali. A tobie tylko zmarszczek przybywa i celulitu

Gość damianooo
a kurwa co ty soba prezentujesz idiotko???

Gość brzydal2
zalezy od wzrostu, ale generalnie 50 - 60 kg to dopuszczalna waga, powyzej to juz gruba dziewczyna

hahahaaa akurat jest zupelnie odwrotnie bogaci czesto zapracowani nie maja czasu na romanse, chca fajna dziewczyne, szybko i na stale. wiem, bo moja siostra ma takiego meza. i z tego 2 jakze ladnych dzieci:)

Gość majka876
fwwfewfr ladnaja "ci co maja portfel gruby to takie jak ty zmieniaja co jakis czas jak im sie znudza i juz sobie pouzywali. A tobie tylko zmarszczek przybywa i celulitu" CHYBA CI SIĘ COS POMYLIŁO?? TO ONI PŁACĄ ZA WAKACJĘ I TO ONI SIĘ STARAJĄ:)JA PRZEBIERAM SOBIE TYLKO I WYSTARCZY IM SAMA MOJA OBECNOSC I TOWARZYSTWO:) TAK WIĘC JA TU ROZDAJE KARTY CHŁOPTASIU:)

Gość fwwfewfr
wydaje ci sie. jestes zwyklym ruchadlem.

Gość majka876
ALE CO WY GOŁODUPCE MOŻECIE WIEDZIEC ? PODJEDZIECIE ROKLEKOTANYM BMW I CHUJ WIE CO SOBIE MYSLICIE. STARTUJE DO DZIEWCZYN SWOJEGO POKROJU I O PODOBNYM WYGLADZIE:)

Gość brzydal2
majka876 fajne prowo, podoba mi sie twoj styl ;)

tak brzydalu, jak ci cos juz nie na reke to od razu prowo?:D

Gość damianooo
bede startowal do kogo bede chcial

Gość fwwfewfr
jestem wysoki, przystojny i niebiedny- znam baby na wylot. takie jak ty to przyczajone blachary-ruchadla na chwile- zeby klegom zaimponowac

Gość brzydal2
ale kto powiedzial ze mi to nie na reke, pewinie ze sa takie laski i ze sa tacy kolesie, poprostu uwazam ze to prowokacja, bo widze jak ludzie reaguja na jej(jego) posty prowokacja prowokuje do odzewu ;), bez hejtu

damianooo - zebys nie wpadl w depresje:D:D ladnaja-ostatnio tu na kafe wypowiadal sie jakis niepelnosprawny gluchy na rencie, i pisal ze jest mu ardzo przykro, bo poznal taka piekna, bogata i inteuigentna dziewczyne, ale boi sie startowac, bo nie wie, czy go bedzie chciala:D:D:D

Gość do majki
po słownictwie widać że jesteś bez wykształcenia, z rynsztoka i tam powrócisz.

oczywiscie temat tpiku brzmial jakos tak "czy osoba niepelnosprawna nie ma szans na MILOSC" :D:D:D:D:D:D

do majki - chyba chciales napisac "z rynsztoku" panie ynteligentny, wyksztalcony?:D:D::D a co widac po twoiim slownictwie?:D:D:D

Gość damianooo
nie popadne w zadna depresje kretynko

Gość 65yrffr3gf3g
biedny brzydki i jeszcze nie mily oj kiepsko to widze;/

Gość brzydal2
no i jak mam nie twierdzic ze to prowo ze strony majki, jak chlopaki pluja jadem i sie sapja, jak dla mnie to mission complete ;)

Gość kurek...
Kiedys facet po prostu bral kobiete i nie mogla mu odmowic