Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryska1008

Czy mój związek może to przetrwać?

Polecane posty

Cześć. mam 16 lat i mam chłopaka 21-letniego. jestem z nim już ok 2 lat i bardzo sie kochamy. chociaż on mieszka ok. 150 km ode mnie planujemy razem przyszłość. Jak myślicie czy taki związek może przetrwać ?? chcem znać wasze opinie ponieważ mój mężczyzna wyjechał na kilka miesięcy do Hiszpanii.

Hm cięzka sparwa. jesli naprawde sie kochacie i jezeli naprawde zalezy wam na sobie to moze przetrwac..w sumie co sie nie robi dla miłości ;)

Hm cięzka sparwa. jesli naprawde sie kochacie i jezeli naprawde zalezy wam na sobie to moze przetrwac..w sumie co sie nie robi dla miłości ;)

no niestety ciężka dlatego właśnie zadałam to pytanie bo sama już nie wiem co mam myśleć na ten temat.. ale dziękuje za odpowiedź ;)

Gość LucyLucy
Jeśli do tej pory te 150 km Was do siebie nie zniechęciło, to kilka miesięcy w Hiszpanii też nie powinno być przeszkodą. Będzie ciężko, wiem, co mówię :(. Ale jest jeszcze skype, gg, są telefony, a bilety za granicę wcale nie są aż takie drogie.

wiem że jest skype gg telefon ale on nie zawsze ma na to czas bo przychodzi późno z pracy i nie zawsze mamy kontakt bo nie zawsze wejdzie na komputer albo jak już wejdzie to mnie nie ma albo już śpie.. zaczyna mnie to coraz bardziej przytłaczać i co wieczór wpadam w jakąś 'wieczorną depresje' ..