Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynkatojaa

piękna z dobrego domu dziewczyna- a nie ma propozycji na sympatii

Polecane posty

Gość justynkatojaa

Wstawiłam eksperymentalnie na portal randkowy sympatia zdjecia mojej kolezanki. Oczywiscie to eksperyment za jej zgodą. Są jej zdjecia, łącznie 6, wiek 21 lat, nie palaca/nie pijaca. Szczuplutka śliczna dziewczyna. Uczaca sie, uprawiajaca sport, tanczy profesjonalnie taniec towarzyski, uwielbia zwierzeta. Na co dzien w życiu wszyscy ślinią się i ma powodzenie... nie powiem faceci i ładni i wartosciowi. Dziewczyna pochodzi z zamożnej rodziny, a co ciekawe na portalu odwiedzaja i daja propozycje spotkania pracownicy fizyczni, kilku studentów delikatnie mówiac nie urodziwych. O co kurka chodzi ? wchodzą na profil przystojni chłopacy, ale oczek czy innych wiad. nie daja. Co jest grane? nie chca fajnej dziewczyny ?? [16.07.2012] 15:52 [zgłoś do usunięcia] justynkatojaa czy tam nie maja kont aktywnych i tylko podgladaja ?? nikt nawet nie zagada

Gość Graffiti Boy
daj linka do jej profilu o się przyjrzymy lepiej

po prostu tam mało fajnych facetów większość szuka sksu, a wiadomo że taka na tani bajer nei poleci

Gość kasaa
A ona jak pierwsza wysyła to odpisują czy olewają?

Gość Graffiti Boy
a co robią tam laski z 10k odwiedzinami przez 2-4 lata, w tyle to by chyba kogoś znalazły, te to dopiero mają jakieś braki psychiczne

Gość justynkatojaa
tu nie ma co sie przygladac. Jest ładna

bo ty tak uważasz, czy faceci tak uważają?

Gość dla takich lasek
z "dobrego domu" to jest portal przeznaczeni.pl:classic_cool:🖐️ bo wiadomo co sie pod tym slowem kryje :D

Gość justynkatojaa
znalazłysmy 5 -6 fajnych facetów. Nie jakis lalusiów. Widac ze maja stabilną sytuację i nie szukaja byle kogo. Napisałam do nich wiadomosc. Delikatnie dajac znac o sobie. Wchodza na profil codziennie. Nie pisza, nie daja oczek tylko podglądaja.

Gość ja bym tak myślal
prawdopodobnie sądzą że jest zwyczajną dziwką.... dającą nie swoje zdjęcia ;) na takich portalach to standart nawet fiku miku się z pewnością przekonała :classic_cool:

Gość justynkatojaa
wielu wysyła nam wiad. co ona tu robi, taka śliczna na portalu.,..ale ciagle albo faceci po 30 tce albo młodzi nie atrakcyjni

Gość justynkatojaa
dajemy ładne normalne zdjecia. Bez golizny, z eleganckich kolacji itp.

Gość ja bym tak myślal
acha i pisz w swoim imieniu od razuy a nie "wyimaginowanej" koleżanki ;) bo potem głupio to wyygląda jak zaczynasz pisać o sobie :classic_cool:

Gość justynkatojaa
dajemy ładne zdjecia bez golizny i póz, dziwnych min.. moze dac w nawiasie swoje gadu albo maila ?? tylko jakby chcieli to by pewnie puscili oczka albo cos

Gość daj ten link
głupia cipo, bo tak to se możesz pisać jaka to ona jest zajebista a prawda może być całkiem inna

Gość GHAH zmora huckenbush 666 PiH
Moje gg to 5473221 Pobajerzymy trochę und odrobinkę and wesoło oraz luźno o życiu swoim?

Gość justynkatojaa
ja sama nie mogłam znalezc nikogo, wiec postanowiłam utworzyc konto mojej ślicznej kolezance

Gość ja bym tak myślal
Bez golizny, z eleganckich kolacji itp. "czyli prostytutka z wyższych sfer" - wielu sobie tak pomyśli i że ich nie stać.... więc po co mają pisać :D

Gość justynkatojaa
zdjecia przedstawiaja ładna i skromną dziewczyne.. nie ma tu zadnych podtekstów. pozatym propozycji nikt tez nie dal

mozna spotkać pojedyncze egzemplarze interesujacych facetów, ale oni jakby sami nei wiedza czego chcą, a anpewno nei chcą zdobywać pięknej kobiety

Gość ja bym tak myślal
fiku mku wie co pisze :classic_cool: tysiące facetów już tam "przejrzała" na wylot... :P

Gość daj ten link
a fiku miku sama taka jakaś nie zdecydowana nawet nie wie czego chce, czeka na swojego ksiecia z bajki i się nie doczeka taka to ona już jest

Gość Lover Boy
jak koleżanka szuka do stałego związku: - Przystojniaka - Statecznego - Przy Kasie - Wysportowanego - Eleganckiego - Samodzielnego - Z dobrym Samochodem - Własnym mieszkaniem itp. to sobie jeszcze poszuka ;) bo tacy na ogól ruchają ile wlezie i mają w dupie stałe związki i ogolnie pojęcia związków. A czemu odrzucasz Mało Atrakcyjnych ? Oceniacie książkę po okładce? Żartuje też skreślam opasłe świnie z wstrętnymi mordami. Wszyscy jesteśmy puści więc luz. Powodzenia w szukaniu. Bo troche wam to zajmie z takimi wymaganiami.

Gość daj ten link
i zostaniesz sama albo obniżysz poprzeczkę

Gość ty fiku jestes
czlowiekiem sukcesu wkrotce zasilisz grono PUP :D🖐️

Gość justynkatojaa
fiku miku, widze ze masz doswiadczenie.. nie wiem wtedy po co siedza tam tacy fajni niektorzy

Gość justynkatojaa
ci chłopacy pisza ze szukaja stałego zwiazku, miłosci a nie odpisuja... juz nie wiem sama