Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona zachowanie policj

Zawsze myslalam ze policja jest od pilnowa porzadku ale sie mylilam

Polecane posty

Gość Nie wszyscy a raczej mniej
Niestety to zdarza sie i gdzie indziej np w UK Łatwiej skopac słabego

Gość wewewert
"zgraneli cię bo byłas pijana i agresywana a te swoje baje o gapieniu na cycki już mogłas sobie darować, oni na pewno maja zony tudziez dziewczyny i zapijaczonej baby nie potrzrebują ogladać " Popieram! Jaki facet gustuje w młodych dziewczynach w ogóle! Na pewno woli gapic się na cycki swojej zony co jest dojrzała piekną kobieta w ieku 35-50 lat... Ja jestem po 50, i młode dziewuchy nie dorastają mi do pięt!

Gość 78798798
"Znacznie latwiej jest ustawic radar i kasowac kierowcow bez wysilku. Od czasu do czasu mozna tez zamknac jakiegos nieszkodliwego pijaczka np. za palenie papierosa na przystanku." Ja dzis w miescie widziałam trzy razy jak policja kogoś zaczepiała: raz starszego pana, co sprzedawał jakies mailiny- pewnie biedak chciał dorobic do 600 zł emerytury, ale w naszym kraju dorabianie praca jest zabronione, potem podobnie- babcinka ledwie stojaca co przedawała kwiatki komus wyraznie przeszkadzała. No i jakaś elegancka pani przeszła przez nieuwagę na czerwonym... WOW

Gość 78798798
chciałbyś zapijaczoną menelke oglądać -wątpię Jesli dla ciebie wypicie jednego piwa czyni z kobiety zapijaczoną menelkę, to sama nia jestem, bo prawie co drugi dzień pije piwo do obiadu, i tez robimy grilla, podobnie jak wszyscy moi znajomi. Oglądam siebie co dzień w lustrze, i nie jezt źle... :p

Gość zniesmaczona zachowaniem polic
Co za brednie wypisujecie.Setki kobiet wraca wypitych po dyskotekach i imprezach, pala i zachowuja sie glosno. Na kims zarabiac trzeba, za obraze dostajesz mandat.Ta co sie tak tu wysila i probuje mnie obrazic niech da sobie spokoj, bo mnie to nie rusza, dowiedzialam sie wiele na temat dolka, to, ze ktos mi napisze ze to nie ma racji bytu, wierzyc nie musze, wierzylam kiedys.

Gość zofia znad _morza
Kilkanascie lat temu,z kolezankami i przyjacielem bylismy na dyskotece,swietnie sie bawilismy,kolega zasnal przy stoliku i przyszedl ochroniarz,wzial go za bety i wyprowadzil na zaplecze,wypuscili go pobitego,twarz mial cala we krwi i wybili mu zeba,zostal tez bez portfela,jak go zobaczylysmy,nie wierzylysmy oczom,a to bardzo spokojny chlopak,nawet jak wypije,tlumaczenia ze jest z nami nie pomogly.Pojechalysmy z nim na policje,zlozyc skarge o pobicie,kolega zrobil obdukcje,policja nie zrobila nic,a ochroniarze,zeznali ze bil sie z innym chlopakiem ktory byl na tej dyskotece,nie dostal odszkodowania ani portfela,dowod przyszedl poczta pieniadze ktore mial ochroniarze wzieli.A policja, nic zrobic nie mogla,bo sie bali i taka jest prawda.

Gość idiotki!!!!
ty już wiesz ile ona wypiła :o jednego piwa nawet nie poczujesz :o

Gość jakajataja
Znów mnie tu nie było, ale wg was jestem wszechobecna i piszę pod 5-cioma nickami :D dodałas już nawet bicie w twarz, brawo :D gdzie obdukcja? Gdzie skarga? Nie pracuję w policji i mój mąż też nie.

Gość realmen186
co to za meliniarskie określenie "dołek"??? Ktoś wie? Bo ktoś, kto siedział "raz", "przez przypadek" i "za niewinność", raczej takich określeń nie zna i się nimi nie posługuje. Wczoraj oglądali ci cycki, dzisiaj już cię bili, jutro powiesz, że cię gwałcili albo macali. Jednak kobiety są durne. Nie, ciebie nawet kobietą nazwać nie można, ty to po prostu idiotka!!! Tylko ślepy nie zauważy jak zmyślasz.

Gość zona-byla-zona
Szkoda, ze za kazda obraze przez mojego meza wobec mnie nie musi mi placic mandatu,bym go ciagle prowokowala,gdybym na tym mogla zarobic.Jakaja gowno wiesz i gowno sie znasz, sama polcja zamiast areszt tymczasowy mowi dolek:D A wiesz czemu?Bo tam sie doloje ludzi,dlatego to tz "dolek"

Gość jakajataja
Pusta jesteś. i dajesz świadectwo samej sobie. "Prowokowałabym męża". skoro cię wyzywa i poniewiera, to tylko sucz nadstawia drugi polik. Smiesznoty.... Durnoty... Patologia. Policja mowi dołek. Ukhm. Tak, opowiadaj swoje bajki dalej. Jak mąż cię wyzywa to dzwoń po policję, interwencja ci się przyda.

Gość zona-byla-zona
jakaja-jak sie czyta twoje wypowiedzi to ma sie wrazenie ze to pisze,paskudna,bezwartosciowa,nieprzeleciana ciiipa,w realu bys nie byla taka madra.Nie znam autorki ale po jej wypowiedziach widac,ze to dobra i uczciwa kobieta,ktora miala pecha.

Gość jakajataja
Wiec nie potrafisz oceniać ludzi zupełnie.

Gość zniesmaczona zachowaniem polic
Zostalam oczyszczona z postawionych mi zarzutow.:):):)Nie bede widniala jako karana w swoich papierach:):)Bardzo sie ciesze:)Jednak istnieje sprawiedliwosc w tym Kraju:)