Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flexi Lexi

głodówka 10 dniowa - 17/07/2012

Polecane posty

duzo pije, nawet bardzo, ja w sumie zawsze duzo pilam, ale jesli chcesz wiedziec dokladnie to juz pisze ;) -po przebudeniu 0,5 litrowy kubek cieplej wody z sokiem z polowy cetryny -pol godz pozniej kubek rozpuszczalne kawy bez cukru z mlekiem -ok godz pozniej 0,5 litrowy kubek heratki bio activ grejfrutowej wspomagajacej odchudzanie -pozniej znow 0,5 cieplej wody z sokiem z cytryny - znow 0,5 litrowy kubek tej grejfrutowej herbatki - i przed snem 0,5 litra czerwonej herbaty czasam tez do tego wszytskiego wypijam butelke 1,5 litra muszynianki wapniowo-magnezowej, powiedzmy ze tak co drugi dzien ;)

olka 30 tez zastanawiam sie jak to jest ja tez dzis nie bylam glodna ale te buleczki swierzutkie z polskim pomidorkiem ..... to tez bylo silniejsze odemnie nie mam pojecia czemu bo niby nie jestem glodana najadam sie posilkami kture sobie przyzadzam ;/;/;/ Amanda a jak tam ci idzie ???? cis nam napiszesz ?

dziewczyny mam prosbe nie piszcie do mnie Ola 30 bo tak jakos wiarze to z moim wiekiem i staro sie czuje, a wcale nie mam 30 lat ;) choc juz blizej niz dalej :) wole Ola Fasola ;) ide spac i od jutra znow zaczynam :) Amanda a ty jaka diete stosujesz? bo nic nie piszesz ;) bo ty Anika ta 100 kalorii nie?

ola fasaola ja nie mam na imie anita tylko anika ;d;d;d a co do wieku tez mam blizej 30 niz dalej :):)ja od jutra biore sie ostro koniec z wmawianie sobie ze jedno ciasteczko nie zaszkodzi ze spale ;/;/ czy cokolwiek 1000kcal i ani grama wiecej jak bylam ssumienna to kg lecialy pieknie a tera zprzybralam ju kilogram a wlasnie amanda stosujesz wkoncu cos czy jak ???

olka fasolka przewidzialo mi sie z tym imieniem a naprawde chyba czas na spanie chociaz u nas jescze wzesnie ;d;d;d

no moja pokazala 63.5 wiec tez jakbym zaczynala tez zacznam od nowa ale teraz jestem pelna determinacji

no u mnie tez dobrze :):) nie moge juz sie poddawac bo nie zdarze schudnac do wyjazdu do polski a tego bym nie chciala

Gość dfscdds
jesteś pierdolnięta. przestań jeść śmieciowe jedzenie to schudniesz.

hej dziewczeta jak tam idzie amanda co sie wogule nie odzywasz olka fasolka jak idzie na gloduwce

hej:) trzymam sie dzielnie, ale troszke sie podlamamlam, bo wczoraj caly dzien nic nie zjadlam a dzis moja waga nadal pokazuje 68 kg ;( mam nadzieje ze jutro juz cos drgnie i choc delikatnie poleci w dol....bo jak nie to moja motywacja oslabnie i moge nie dac rady... zostalo mi 10 dni do wyjazdu na wakacje i choc 5 kg bym chciala do tego czasu schudnac nie wiem co robic, oby ta glodowka podzialala ;) a ty Anika jak tam? no wlasnie Amanda cos sie nie odzywa???

Gość Flexi Lexi
czesc dziewczyny:) wlasnie wrocilam do IE, odrazu po wejsciu do domku rzucilam sie do szafy by sprawdzic jak leza me wymarzone piekne jeansy i...........leza poprostu idealnie!!!!! taka jestem szczesliwa ze mi sie udalo :) od zakonczenia glodowki minely 4 dni moja waga nie poszla w gore ani o kreseczke wciaz 61 ;) przez te 4 dni plam tylko soki warzywne i owocowe bez cukru z tym ze przez pierwsze 2 dni rozcienczalam je pol na pol z woda , od jutra mam zamiar zaczac jesc surowe owoce i warzywa po troszeczku ale tylko te ktore jadlam na diecie owocowo-warzywnej i tak przez tydzien potem stpniow dorzuce nabial ;) taka mielismy przygode na lotnisku ze o malo zawalu nie dostalam, okazalo sie ze moja coreczka ma niewazny paszport i ze byl on juz niewazy ja lecielismy do londynu a nikt tego poprostu nie sprawdzil i nie chcieli nas na lotnisku przepuscic, ale jakos sie na szczescie udalo ;) ja zupelnie zapomnialam nawet sprawdzic tak jakos sobie ubzduralam ze skoro ja mam na 10 lat to ona tez, a jej byl tylko na 3 ;) martwie sie teraz strasznie bo za niecale 2 tygodnie lecimy do pl i nie wiem czy uda nam sie tak szybko wyrobic jej nowy paszport, moze ktos z was sie orientuje ile mniej wiecej to trwa??? pozdrawiam was wszytskie:) aha, Anika i Amanda jak wam idzie??? trzymacie sie jakos?

alez ja ci zazdroszcze Flexi, wszytskiego, determinacji, samozaparcia, wytrwalosci i tej nowej wagi ;) ze tez ja nie potrafie tak sie zawziasc i dac rade ;( ale probuje i mam nadzieje ze tym razem i sie uda i tez osoagne sowj cel :) jak ty radzilas sobie z glodem? co cie powstrzymywalo od jedzenia???

Ola z tego co slyszalam to w Irl trwa 2- 3 miesiace, bo nawet ostatnio znajoma mowila ktora bedzie rodzila za 3 dni ze mysla leciec w pazdzierniku ale chyba im sie nie uda bo paszport musza wyrobic a troche sie tutaj czeka. wiec tak, co do mojej DIETY. w czwartek nie jadlam nic, wypilam jakies 6-7 litrow wody, jedna kawusia rano, w piatek nie jadlam nic- wypilam 10 litrow wody w tym 2 litry herbatki zielonej. w sobote bylam na silach, to bylo cudowne, w ogole nie mialam ochoty jesc, nie chcialam, z piatku na sobote w nocy mialam taka kwasote w ustach ze az sie budzilam. od razu widzialam ze po tych dwoch z 2 kg zlecialo ale nie waze sie tyle ze mam cialo strasznie obcykane bo w ost 2 latach moja waga waha sie na 53-63. niestety wybieralam sie z chlopakiem na taka domowke rodzinna i mnie prosil zebym pila alkohol a ze ja to bardoz rzadko robie i strasznie nie chcialam ale mnie wyprosil, wiec musialam cos zjesc, jadlam salatke na sile, naprawde nie chcialo mi sie kompletnie jesc a ze dzisiaj byl kac i mi po samej wodzie nie bylo dobrze to zjadlam salatke i troche ciastek. ale od jutra na stowe zaczynam. stosujcie glodowke, uwazam ze najlepiej robic w ten sposob zeby 3 dni glodowac, sprobowac jakis smakolych a wtedy zobaczycie jakie to ejdzenie jest niedobre, ja w sobote w siebie wmuszalam, kostke czekolady zjadlam i mi nie smakowalo. przede wszystkim tzreba pic DUZO wody. 10 litrow to chyba przesada ale dzieki temu nie chce sie jesc, mam nadzieje ze jak od jutra zaczne to odechce mi sie jakiegokolwiek jedzenia.

olka fasolka ja tez jestem zdederminowoana zeby zjechac do 60 chociaz do wyjazdu 13 sierpnia wakacje w polsce musze zjechac i koniec

Gość Antosza z Domu Furiatów
Uwielbiam placuszki ziemniaczane i soczyste chipsy obsypane przyprawami. Czekolady rozpływające sie w ustach, z migdałami, z nadzieniem pistacjowym, ze skoreczką pomarańczy. Lubię lody waniliowe, jak zjeżdżają po moim języku. Chlebuś świeżutki z cebuleczką zasmażaną, do tego sereczek wiejski. Drożdżowiec z kruszoneczką. Nutella prosto ze słoika. Batony czekoladowe z orzechami ziemnymi, karmelem ciągnącym się i tą przepyszną pianką. Pizza z sosem pomidorowym, szyneczką, boczusiem, cebulką, kurczaczkiem, kukurydzą a na wierzch mnóstwo sera żółtego. Ciastka herbatniczki moczone w herbatce słodzonej. Ciastka chrupkie w mojej buzi. Chałwa prawdziwa z rodzynkami. Racuszki drożdżowe z jabłuszkiem posypane cukierem pudrem. MNIAM

Gość Flexi Lexi
z tym paszportem to zapomnialam wspomniec ze moja corcia ma irlandzkie obywatelstwo i na irlandzki paszport sie tyle napewno nie czekac, jak wyrabialismy jej pierwszy to w ciagu tygodnie dostalismy ale wtedy nie mieszkalismy w dublinie tylko w innym mniejszym miescie i to bylo zima, a teraz sa wakacje wiec moze to dluzej potrwac no i z racji tego z eto dublin to tez moze byc dluzej, mam nadzieje ze zdazymy bo chyba bym sie zalamala , tak bedzo chce do Pl do sloneczka , rodziny i znajomych ;) jestem z was dumna dziewczyny ze probujecie, napewno dacie rade skoro mi sie udalo to wam tez sie uda :)

Gość Flexi Lexi
Antosza z Domu Furiatów pisz sobie co tylko chcesz na nas to kompletnie nie dziala ;)

ola flexi gratuluje przedewszystkimwynikuw w wadze a co do paszportu znajoma lecia i udalo jej sie zrobic z przyspieszeniem w dwa tygodnie mozna zrobic oczywiscie jezeli masz zameldowanie w polsce bo jak niemasz to wogule nie beda chcieli ci zrobic

amanda mam nadzieje ze tez dasz rade :):) mi waga stio w miesjcu ale mam nadzieje ze zejdzie choiciaz do tej 60 do wyjazdu a w polsce zaprzestane diety napewno za bardzo jestem steskkniona za jedzeniem tamtym ;d;d;

Gość Flexi Lexi
no z tym paszportem to ja nie bede robic go w pl ambasadzie bo dziecko moje nie ma polskiego obywatelsta, urodzila sie w irlandi, nie ma pesela ani zameldowania w pl, takze ja musze go wyrobic w irlandzkim biurze paszportowym, tylko nie wiem czy zdaze ;( pojade tam jutro i sie dowiem ;)

Gość Flexi Lexi
Anika ja lece 8 sierpnia do bydgoszczy ;) na 3 tygodnie to bedziemy tam prawie w tym samym czasie, no chyba ze ty do bydgoszczy nie lecisz?

ola flexi to zapytaj na post ofice tam napewno ci zaraz adza odpowiedz w irl to szybko wszystko idzie takie dokumenty a co do sloneczka to tez juz doczekac sie niemoge :):)

no ja lecie 13 sierpnia a wracam 7 wrzesnia (dzieci tydzien szkoly omina ale co tam a nie lece do bydgoszczy tylko do poznania bo ja lece do mamy na wiosce nad jeziorkiem wypoczywac :)

Gość Flexi Lexi
ja wracam pod koniec sierpnia bo od wrzesnia na studia tu ide :) a moja mala gwiazda zaczyna przedszkole ;) ja zadko latam do pl wiec ciesze sie tym bardziej ze teraz lece (jak zalatwimy ten paszport ) no i mam nadzieje ze bedzie cieplutko bo tu normalnie prawie depresja ;(

mam to samo z depresja tu a ze zadko latam to malo powiedziane 2 lata w polsce nie bylam wiec tym barziej niemoge sie doczekac ;d;d;d

Gość Flexi Lexi
kurcze 2 lata to faktycznie szmat czasu, ja bylam w zeszlym roku w listopadzie, a latam tak sredio raz, dwa razy do roku :) ale 7 lat juz tu siedze wiec tesknie za Pl a najbardziej latem i w swieta ;( ale predko chyba do plnie wroce, jesli w ogole wroce, teraz 3 lata studiow, a jak moje malenstwo zacznie szkole to chyba zostane tu tak dlugo az ja skonczy, nie chce jej mieszac w glowie...