Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Gość jgjgjggjj
a miałam Lomu za mądrego faceta a jednak jest tylko zwykłym lemingiem..

Gość jak robisz cykl
Gra karana w zagładę świata... Niesamowite no fajnie nie i powstała akurat w 1994r. i tyle kart się sprawdziło i sprawdza autor jest zajebiscie skuteczny nie?

"Rozia:):):) Znowu zostałam zbanowana. a wiec lomu wpisz w google sex w krol lew i grafika. zobaczysz" ten napis SEX, zapewne widziałaś będąc dzieckiem i ten przekaz podprogowy zmienił Twoje życie. A może znalazłaś ten obrazek w internecie i dorabiasz do niego filozofię...?

Drugi raz dzisiaj zostałam zablokowana i za co... bez komentarza. musze pisac z telefonu

Gość jgjgjggjj
hemp gru jest niepewne bo niby nawijają o tym że są przeciw NWO ale pokazują ich symbole.. dziwi mnie ze tylu ludzi to wysmiewa,tak i oni myslą ze wszyscy piosenkarze i nie tylko zmowili sie by pokazywac te same symbole i udawac ze są satanistami dla zwyklego rozgłosu..no pewnie. I oczywiscie to wina arabów że był zamach na WTC,a to ze jest tak ciężko z pracą to tylko przypadek,pewnie,te sprawy wcale sie ze sobą nie łączą.

Gość jgjgjggjj
najlepszy rap dla mnie to WWO

LOMU to nie tylko w tej bajce. jest duzo filmikow na youtube wpisz przekazy podprogowe w bajkach lub po angielsku subliminal message in disney

Gość rsgdsgzf
lomu won stąd debilu :O:O

Gość pijana po spermie
a ja jeszcze dodam od siebie.. ze polecam filmik ktory znajdziecie na YouTube na temat Bohemian Grove, wpiszcie dark side of the bohemian grove pl - filmik jest podzielony na 9 czesci z tego co pamietam.. 🖐️

Kawalek molesty-system

Kmieciu-NWO

O bogemian grove tez warto sie doinformować. również polecam

Gość szokenundszoken
"elton john? pedal.."- i ty chcialas udowadniac wyzszosc swoich pogladow nad moimi? no to wlasnie pokazalas, ale nie wyzszosc, tylko kloake zamiast mozgu wywloko, zal mi cie, i ta gadka o pasji, sram ci do ryja wariatko, prawdziwa muzyczna pasja to czerpanie z kazdego gatunku, czerpanie tylko tego, co najlepsze, umiejetnosc rozgraniczania prywaty od muzyki ( co ma muzyka Eltona do tego, ze jest pedalem?), odrzucenie stereotypow na temat niektorych rodzajow muzyki - ja dopiero od ok 2 lat nabylam taka postawe i jestem z niej dumna, to sie nazywa pasja, a nie twoje okleslanie popu muzyka dla mas, przybijanie komus plakiety glaba bo slucha czegos, czym gardzisz, zdaje sie,ze tak pasja jak i mozg są tobie niesamowicie obce wiec wykurwiaj ja cie prosze :D🖐️

Gość jak robisz cykl
O i ja dorzucam tajemnice lotniska w Denver Lotnisko na którym jest masoński kamień węgielny, druty jak w obozie koncentracyjnym, gargulce, dziwne malowidła naścienne, mustang i Anubis egipski bóg śmierci i po chuj to wszystko na lotnisku??????? Anubis http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/37075132.jpg

Gość do szokenundszoken
a ty ile masz lat? pytam z ciekawosci

Gość szokenundszoken
aha i jescze jedno, jezeli zyjesz w przekonaniu, ze ta twoja wyzsza ambitna muzyka jest wolna od masonskich i satanistycznych wplywow, to po prostu pluje ci w ryj głupia cipo :D

Gość szokenundszoken
16 :) wlasnie skonczylam gimnazjum :)

ok spoko .znam to wszystko ... powiem wam ze lepiej nie wchodzic w swiat iluminatow i tym podobnych mi sie od tego pomieszalo w dynce :d powoli wychodze z tego, mydlana opera wiadomo ze jak w cos wierzysz to staje sie realne i sie dopatrujesz puzniej ilumiatow a ja interesowalem sie magia okultyzmem spirytyzmem szamanizmem voodoo do tego te filmiki o koncu swiata i innych przebudzzonych ufo i te sprawy zakazana ercheologia no tysiace tego jest lepeij poczytac jakies ksiazki takie czasy wkrecaja nam to do glow tv i net no skad nagle tego ja wracajac do tematu macie link o techniawkach takich jak np. mayday http://w789.wrzuta.pl/audio/9RsiMewrtK9/swiadectwo_leszka_o_szkodliwosci_muzyki_techno_zycie-nawrocenie-zycie

A ja juz mam trudniej dzisiaj z poleceniem czegokolwiek bo z mojego telefonu lipnie sie pisze

Gość szokenundszoken
sram morda 😭

Gość pijana po spermie
szokenundszoken moze i nie jest.. ale przynajmniej jest to prawdziwa muzyka.. bla bla bla nie wdaje sie z toba w dyskusje. malo mnie obchodzi zdanie osoby ktora za wielka artystke uwaza lady gage 😴 🖐️

Polecam Ogolnie cala ksiazke jana van helsinga pt. RĘCE PRECZ OD TEJ KSIĄŻKI. Mnostwo informacji. Dla ciekawostki dodam ze zyje juz 4 rok bez telewizji i tego typu rzeczy używanych w celu manipulacji :) Nie ogladam Zadnych filmów poza takimi dokumentami o których piszemy. Zadnej propagandowej muzyki

Gość szokenundszoken
mam 17

rucham psa jak sra :)

Rozia - Ty tak poważnie? W bardzo ubogim świecie żyjesz

No a zdziwiona Bylam ze jeszcze nikt sie pode mnie nie podszyl:) no cóż... do czasu

W ubogim? hmm rozwój wewnętrzny to nie jest ubogi swiat

wirzcie w co chcecie w takim razie ludzie heeh pewnie nie jeden z was chcialby zostac iluminatem :D

Gość pijana po spermie
slucham 18l i to ten zespol uwazam za najprawdziwsza sztuke muzyczna :)

Karmienie się terroryzmem, to nie jest rozwój wewnętrzny.