Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Lomu Skad ta informacja? Z TV w celu propagandy. a jak powiedzą jedz gowno bedziesz zdrowy to tez powinniśmy zaczac jesc...

Gość jgthjrghe
Lomu to taki wlasnie wsiok buraczany ktorego zadna nie chce , dlatego tyle kisi na kafe.

Wszyscy mamy glos sumienia-to jest glos duszy. I w naturze ludzkiej lezy to ze potrafimy rozroznic co jest pozytywne a co negatywne. Jesli to zanika, no to cos tu nie tak. A Słyszeliscie choc cokolwiek o prawie karmy?

Gdybyś nie siedziała tyle w iluminatach, to byś wiedziała, że nawet Kościół Katolicki zmienia swoje podejście do masturbacji.

Gość zauwazcie ze takie proste ludz
jak ten lomu sa bardzo ograniczeni umyslowo i intelektualnie.eot.

Gość do Rozia
I po chooj gadasz z tym idiotą, zostaw to , to ten przygłup L sobie pójdzie. :O

"Rozia:):):) Wszyscy mamy glos sumienia-to jest glos duszy. I w naturze ludzkiej lezy to ze potrafimy rozroznic co jest pozytywne a co negatywne" Piszesz takie coś, a jednocześnie uważasz ludzi, którzy nie wierzą w Twoją prawdę, za tępych.

rozia jak z ta karma jest wlasnie jak to dziala?? Uswiadom to sobie,sobie...

kościół katolicki... od dawna przesiakniety przez illuminatow. kościół zaprzecza naukom Jezusa. Służy mamonie. Jezus mowil-nie możecie służyć dwóm panom-BOGU i mamonie. Mowil tez ze ktokolwiek nawet spojrzy na kobietę pozadliwie to juz dopuścił sie z nia cudzolostwa w swoim sercu

"Mowil tez ze ktokolwiek nawet spojrzy na kobietę pozadliwie to juz dopuścił sie z nia cudzolostwa w swoim sercu" Wyobraź sobie, że bez pożądania, ludzkość dawno by wyginęła.

Lomu wykurwiaj stad!!!!

Gość szokenundszoken
kamil ty tez jestes takim wsiurem jak lumu ? :D

Prawo karmy czyli prawo przyczyny i skutku. Odzwierciedla sie ono w kolejnych zyciach. Jako dusza sami zgadzamy sie na to zeby odpracowac wszystko co narobilismy w poprzednim wcieleniu. No bo dlaczego dzieci rodziłyby sie niepełnosprawne itd. Myślicie ze BOG moglby byc nieprawidliwy i tak bez powodu dawac takie zycie małemu człowiekowi... nie. ten czlowiek byc moze kiedys spowodował ze ktos przez niego byl niepelnosprawny lub cos innego... i dlatego rodzi sie taki, lub w takich a nie innych warunkach... dlatego ważny jest rozwój duchowy

Teraz mnie zaskoczyłaś Rozia. Wcześniej pisałaś o modlitwie, dlatego sądziłem, że jesteś wierząca.

Ktos sie podszyl, bo nie Bylam jeszcze w tym temacie wulgarna i nie mam zamiaru :) a co do tej pozadliwosci to pożądanie swojej zony, partnerki, tak... ale nie patrzenie na inne kobiety pożądliwie rozumiesz to?

Sram ryjem..

bo jestem wierzaca ale nie jestem zwolenniczka katolicyzmu, zaklamanego. ktory sporządził zniekształcony obraz Boga dla własnych celów

Napisałaś o patrzeniu na kobietę, bez zaznaczenie, że chodzi o inną kobietę, niż żona. Jak Twoja wiara w Boga ma się do wiary w reinkarnację?

Jak to jak? Myslisz ze BOG dalby nam tylko jedno zycie i niby w przeciągu jednego zycia damy rade rozwinac sie duchowo tak aby byc godnym powrocic do ŹRÓDŁA, do BOGA? ... ja nie wierze w reinkarnacje. ja jestem w 100 pewna ze ona jest realna. to jest wiecej niz pewne

Gość :D:D0
jedno co mnie najbardziej rozpierdala, kazdego, kogo wali temat iluminatow i nie przejmuje sie tym ( co jest najrozsadniejszym zachowaniem) durne fajfusy wyzywaja od ograniczonych tępakow, globow itd czuja sie lepsi - BO WIEDZA :d zastanawiam sie czy kiedys te cwele zrozumieja, ze o tym od dawna się wie, i normalni ludzie wiedza tez, ze nie maja na to wplywu, dlatego zostawiaja temat i zyja normalnie... a widzac te wasze rozmowy martwie sie o umysly niektorych z was...

Nie masz nic wiecej do powiedzenia w temacie tylko to ze jestem taka czy owaka? no cóż...

jem kupe ksiedza :)

pewnie jestem wsiurem hehe a myslalem ze motylem .Rozia aa czlowiek moze reinkarnowac w inne formy zycia na tej planecie??

Raczej moze ale skoro jestesmy juz ludźmi to raczej wędrujemy juz wyzej oczywiscie tylko dzieki rozwojowi duchowemu. bo gdy zatrzymamy sie na jednym poziomie przyziemnych doznać i dążeń no to bedzie trzeba zaczynać żywot w sumie na tym samym etapie plus jeszcze odpracowanie karmy. a karme mozemy odpracowywac na biezaco dzieki codziennej medytacji badz modlitwach

wiem jak srac uszami :)

Polecam Ci stronkę Rose of sharon tam znajdziesz informacje na temat rozwoju duchowego itd.

Gość Dolly123
Rozia :) a co do reinkarnacji to ciekawe rzeczy mowi siostra michaela pawlik....:) W ogóle dzięki za rozkręcenie mojego tematu, musiałam zniknąc i się nie pożegnałam. Teraz właśnie zaczynam oglądac filmy o illuminatach.

Czytalam ale raczej nie jestem :) u mnie w horoskopie z dnia urodzin jest nawet napisane ze dąże do wyzyszych stadiow rozwoju, umysł wyższy natura uduchowiona badz dążąca do wyższych stadiow. polecam wpisać zapiecek horoskop i przeczytać swoj opis. jest bardzo trafny. sporządzony w 1939 bodajze. numerologia tez ma duże znaczenie w naszym zyciu