Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Gość Niektórzy nie zrozumieli o co
chodzi autorce tematu🖐️. Ci artyści nie mają wpływu na swoją muzykę, na wizerunek podczas występów, większość tekstów. Wszystko jest pod kontrolą ''ICH"". Szkoda, że niewielu wie o co chodzi......

Gość eminem i rihanna biora dragi
reszta tez do dupy :P

Hej fajnie ze pisaliscie cokolwiek. Tak Dokladnie wlasnie o to mi chodzilo zebyscie zobaczyli ze ci artyści nie sa wolni, sa sterowani pod dyktando... polecam obejrzec jeszcze-kontrola umysłu. zbagatelizowany fakt wspolczesnego swiata

Gość ostatni moheranin
to jest kopia strony z poznaj prawdę

O właśnie wywiady z Alanem Watt'em też polecam :)

Gość DJ_KRIS_MANIECZKI
widze zainteresowanie tematem. SLuchajcie z ta muzyka wydaje sie to nieprawdopodobne - a jednak... teraz widzicie ze w polityce jest tak samo.... odnosnie muzyki, juz w latach 60tych Beatlesi (ktorych zreszta pewne grupy tak promuja) przekazywali znaki iluminati

Gość 09876
Ktoś kto wyzej napisał iz artysta jest jaki jest jest bo chce coś przekazać nie ma chyba bladego pojęcia o kulisach działania współczesnego szołbiznesu.Dziś mało który artysta może decydować sam co chce pokazywać(dlatego niektórzy zakładają własne wytwornie by nie być zależnym od kogoś).Większosc gwiazdek nie pokazuje tego co chce tylko to co każe im producent,czego oczekują stacje itd.Taki artysta to tylko ostatni odcinek przewodu pokarmowego.Wielcy mogą sobie pozwolić na bycie sobą ale wielkich artystów prawie nie ma.

Gość mentaI cut
"Just dance" muzyczne dzieło wszech czasów :D jak chcecie to wejdźcie na stronę newworldorder i poszukajcie tematu to symbolach w teledyskach i przekazach podprogowych

Gość mentaI cut
taka Amy Winehouse miała fajne piosenki. bo jej muzyka była w starym stylu :D piosenki Gagi to prawie jak Mandaryny... :classic_cool:

Gość mentaI cut
ale to nie tylko dzisiejszy pop. to również stary rock.

W tym filmie Illuminati przemysł muzyczny jest nawet scenka z Bobem Dylanem-on też sprzedał duszę diabłu... Grupa Red hot chili peppers też w 1992 dziękowała za osiągnięcia... szatanowi...

Lady GaGa nie należy do Iluminatów. Iluminata - Oświecony - Wykształcony/Mądry. Sam zaliczam się do Iluminatów, więc wiem.

Lady GaGa nie należy do Iluminatów. Iluminata - Oświecony - Wykształcony/Mądry. Sam zaliczam się do Iluminatów, więc wiem.

Oświecony-czyli posiadający wiedzę która jest przed nami chowana

Gość DJ_KRIS_MANIECZKI
Master mylisz sie, poszukaj dobrze.. przeczytaj skad jej pseudonim artystyczny, co oznaczaja slowa GaGa bo celujesz slusznie ze to ludzie wyksztalceni, oswieceni niby, ale własnie to odstępstwo... bynajmniej artystyczne...

Gość DJ_KRIS_MANIECZKI
a z reklam co mi odrazu przychodzi do glowy to reklama coca coli na euro...

A czemu? Wiesz, bo ja nie oglądam telewizji...

Gość DJ_KRIS_MANIECZKI
http://nwonews.pl/artykul,3681,Symbolika-rodem-z-piekla-w-reklamie-Coca-Coli poczytaj, moze niektore porowniania kuriozalne, jednak wiekszosć to niestety prawda

Dzięki... No mnie już nic nie dziwi...

Gość DJ_KRIS_MANIECZKI
lubie sobie czasem posluchac dobrego polskiego rapu, jeszcze takiego z podziemia jakim KIEDYS BYŁ!!! peja. Ostatnio wpadl mi jego nowy album , i bylem w szoku, bo peja peją, ale nei spodziewałem sie ze na jego płycie tez będa symbole iluminati, co cjiekawe malutkie, prawie nie widoczne, ale jest piramida...

Ja nie słucham Peji... Kiedyś jak był małolatem, dobrą muzykę robił... Ale teraz trochę upadł... w ogóle cwaniaczek z niego

Doda też się sprzedała... z resztą po niej można się było tego spodziewać

Dobry kutwór zrobił Pelson-,,wierny sobie"...

A taki typowo przebudzeniowy utwór ma Kmieciu-NWO :)

Gość DJ_KRIS_MANIECZKI
no dody to ja nawet nie zaliczam do artystow, ona nie wiem skad sie wziela.... i po co jest.... napewno nie tworzy jako artystka, bo tylko ja goni skandal za skandalem, a zobacz ze juz sie wszystkim przejadly te jej pomysly i sa nudne. Ciekawe bo doda jeszcze chce zablysnac ale musi posunac sie wiecej... Ogolnie doda czy nie doda, nie interesuje mnie, nie slucham jej, wiec chce niech sobie tworzy, spiewa, wypina na koncertach, ale niech rodzice zainteresuja co sluchaja ich 12 letnie corki, bo czesto tego, a jesli maja brac przyklad z dody to dziekuje za taka mlodziez...

No, puściutka lalunia... I niestety małym imponuje... Też na swoim koncercie właziła do piramidy i pokazywała znaki... Pokazała znak szatan i powiedziała publice, że to znak miłości ;) hehe w dodatku w jej piosence od tyłu czyli BACKMASKING można usłyszeć słowa np. takie jak-demon, demon nie boję się iść z tobą na seks... itp