Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość magalaga
autorko wiem ze to wyzyny twojej inteligencji i juz wyzej sie nie wzniesiesz ale warto bys sprobowała pojąc ze prowokacją nikt nie nazywa zaistniałej sytuacji bo to sie zdarza i jest przykre, ale twoją tępote. Bo to rzadkowsc obcować z kims tak przygłupawym i prostym Nie rozumiesz dlaczego ludzie tu z ciebie drwią, nie staraj sie zrozumiec. Zastanawia mnie tylko jaki iloraz inteligencji musi miec tan fagas, on chyba tez bystroscia nie grzeszy skoro wytrzymuje z kims takim jak autorka. Ja osobiscie nie wyobrazam sobie sypiac z człowiekiem ktory nie rozumie najprostrzych zartow, ironii i ma intelekt ameby. No ale faceci moga inaczej do tego podchodzic:)

Gość kafe obserwator
napisz mu: chyba Cię rozczaruje ale to tylko ja, Twoja była Anitka

przepraszam ale nie rozumiem tego o jakie zarty ci chodzi??? ja tutaj nigdzie nie zartowalam i nie widzialam zeby ktos sobie zaertoalam a poza tym to nie jest temat do zartow wiec to chyba ty inreligencja nie grzeszysz

Gość hhhhhhrabina
Fiku-dobre i co? Prowokacja, czy naprawde takie debilki chodza po ziemi (odnosnie tematu o krwi menstruacyjnej)?

Gość ciasteczkowy potwór głodomor
takie cos mu moze napisac po dobrze rozkreconej juz rozmowie.

Gość hhhhhhrabina
Autorka dalej produkuje glupawe posty :D:D Jem chrupki, zaraz sie udusze ze smiechu...

jak macie zamiar sie ze mnie nabijac to stworzucie sobie wlasny topik i tam piszcie a nie zasmiecajcie mi mojego ok?????

Gość magalaga
autorko z ciekawosci jaką szkołe skonczyłas?:D

dobra przestanmy juz jechac po anitce a ty anitka badz twarda i utrzymuj z nim rozmowe .

teraz juz znowu jest niedostepny moze juz jedzie do mnie i wylaczyl komputer ciekawe czy zabral go ze soba

przestancie juz jej dokuczac a ty anita przestan odpowiadac pytaniem na pytanie.

Gość hhhhhhrabina
Dalej utrzymuje, ze to prowokacja :D Calkiem zabawna zreszta. -

i co powiesz mu o tym? czy bedziesz pozniej kontynuowac rozmowe z nim na tym portalu?

Gość kafe obserwator
fikusna, Ty smiejesz z tej laski która wczoraj pisała o dodawaniu krwi okresowej do napoju ... Może to było prowo może nie ale gorszym ewenementem jest cały topic o czarach urokach rytuałach, byle tylko rozkochać lubego ...

on przyjedzie Ty bedziesz wkurwiona, on sie zapyta co taka naburmuszona dzis jestes. ty albo nie wytrzymasz i mu wygarniesz, albo odpowiesz NIC i dalej bedziesz siedziala wkurwiona. i koniec koncow w koncu mu powiesz o co ci chodzi on ci sie glupio wytlumaczy tu mu uwierzysz. ech

Gość hhhhhhrabina
Nie wierze, ze jakikolwiek facet moglby byc z tak naiwna, infantylna istota, jak autorka . No chyba, ze Anitka w mysleniu logicznym slaba, ale nie do pokonania w inne klocki-szatan w lozku :P

no teraz jusz sie nie moge wycofac jak wyslalam ta druga wiadomosc. dzisiaj mu jeszcze nic nie powiem zoabcze jak sie bedzie zachowywal i poczekam czy jutro cos odpisze i zonaczymy co

nie no na pewno sie nie wygadam umiem zatrzymac wszystko w tajemnicy zreszta i tak zaraz pojdziemy spac wiec nie bedzie zasu zeby gadac o tym nie martw sie wytrzymam do jutra i sie rozstrzygnie wszystko

to moze napisz mu aby dzis nie przyjezdzal. i wtedy bedziesz z nim dalej mogla pisac. on przyjedzie a ty pzreciez bedziesz na niego tak wkurwiona ze nie ma sensu to spotkanie.

hrabina moze ty jestes slaba w logicznym mysleniu ale to nie znaczy ze wszyscy wokol ciebie tez musza byc wiec nie mierz wszystkich swoja miara

a wy razem mieszkacie czy tylko na noc przyjezdza? bo juz sama nie wiem....

jak mu napisze zeby nie przyjezdzal to bedzie podejrzane.. bo jak sie wytlumacze??? jak juz sie go pytalam pre razy czy przyjedzie i o ktorej

Gość hhhhhhrabina
Anitka, skarbie-moj komentzrz az sie cisnie na usta: :D:D:D:D:D:D

nie nie mieszkamy razem ale on czasem przyjezdza na noc zalezy jak mu zmiana w pacy wypadnie czasem przyjedzie w dzien czasem na noc

Gość hhhhhhrabina
"jak mu napisze zeby nie przyjezdzal to bedzie podejrzane.. bo jak sie wytlumacze??? jak juz sie go pytalam pre razy czy przyjedzie i o ktorej"-ten wpis mowi sam za siebie, .....