Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziana

Akademia Morska w Gdyni

Polecane posty

Gość nadziana

Witam, mam nie lada problem. Otóż stoję przed wyborem uczelni. Uniwersytet Gdański (finanse i rachunkowość) czy Akademia Morska (logistyka i handel morski) ? Chodzi mi o to, abyście wyrazili swą opinię na temat szkół (jeśli ktoś miał styczność z tymi uczelniami). Ponadto dodam, iż w tym roku na Akademię Morską w Gdyni, na logistykę i handel morski, przyjmują tylko 45 osób, o czym to może świadczyć ? Czy AM jest dobrą szkołą? Warto wybrać właśnie ją czy jednak UG ?

Gość gorjgej
AM jest bardzo dobrą szkołą ale panują tam inne zasady jak na większości uczelni - mam koleżankę która studiuje i na AM i na UG i sama też studiowalam na AM - generalnie naszym zdaniem na AM jest ciężej, student ma mało do gadania, częś profesorów to takie kosy że szok a uwalanie masy ludzi co roku to norma jest

Gość gergrere
jestes dziewczyna? na am lubia dyskryminowac kobiety....

Gość gorjgej
z tą dyskryminacją się po części zgadzam - szczególnie pewien dr...nazwiska nie podam ale daje odczuć że AM nie jest dla bab

Gość nadziana
Tak, jestem dziewczyną. Nie wiem co wybrać, mam problem. Po części dlatego, że na logistykę i handel morski przyjmują tylko 45 osób, nie wiem co o tym sądzić..

Gość tryyyyr
idz na akademie morska,znacznie lepsze perspektywy, kierunek bardzo ciekawy. wybic sie mozna latwiej niz po uniwerku. finanse i rachunkowosc to cos pospolitego, polowa studentow to studiuje, a kokosow z tego raczej nie ma

hahahaha AM jest dobrą uczelnią ale na kierunkach innych a nie na wydziale gier i zabaw:D w tym wypadku polecam UG.

Gość edxexw
hahah ale na UG finanse i rachunkowość poziom nie jest za wysoki :D

Gość fffffff
chrzanisz marika sprobuj przejsc rif na wpicie na akademii, rachunkowosc z pania s. albo analize u pana p. Widac ze gowno wiesz

Tak tak, spróbuj w takim razie ukończyć studia na kierunku nawigacji albo mechanicznym;p

Gość moniiiissssiiiiiiiaaaa
co do stwierdzenia ze rachunkowosc jest malo oplacalna to ja sie nie zgodze bo poczatki bywaja trudne ale teraz mam sporo kasy na miesiac na reke i uwazam ze to swietny kierunek

Ale nie piszemy tu o kierunkach typowych dla facetow, tylko rachunkowowci i logistyce na dwoch roznych uczelniach, uwazam ze am bez porownania jest lepsza, a ty marika sprobuj ukonczyc fizyke kwantowa albo inzynierie genetyczna haha

Czemu typowych dla facetów? Mimo wszytsko uważam że już lepiej na UG, AM i wydział pitów to totalna porażka człowiek sie tam opierdziela a nie uczy

Marika jak komus wystarcza ledwie 3 ze wszystkigo to sie opierdziela, pewnie znasz to z autopsji, ja studiowalam rownoczesnie na am i ug wiec mam porownanie i na am jest trudniej, am ma tez swoja renome, pracodawcy chetniej stawiaja na absolwentow am a ug to taka wlasnie uczelnia dla imprezowiczow jest i tak jest postrzegana

Gość skiner5
Witam !!!!! Czy moja córka po ukończeniu Akademii Morsikej w Gdyni będzie mogła prostytuować się w portach europejskich???

Gość gość
Nie polecam nikomu tej uczelni, szkoda nerwów, naprawdę. A zwłaszcza wydziału W-PiT. Wykładowcy są niepoważni, nieuczciwi, każdy robi co chce. Student traktowany jest jak zabawka. Każdy chce studentowi zrobić pod górkę, z wszystkiego egzaminy, nawet jeśli ma być zaliczenie to i ta będzie egzamin. Zapomnijcie o wakacjach i feriach, multum poprawek. Nieraz będąc pewna 5 dostawałam 2, bo tak i koniec. Wieczny nieporządek, brak przepływu informacji, nikt nic nie wie, plan potrafi się zmienić 10x w ciągu paru dni, nie ma podziału na grupy. Przyjeżdżasz na konsultacje, albo egzamin i okazuje się ze go nie ma. Nigdy nie miałam tyle stresów i nerwów co w tej uczelni. Szkoda zdrowia, darujcie sobie naprawdę. Kilka przykładów: *do zaliczenia laborek zabrakło mi 1 punkt, wykładowca kazał przyjść całej grupie z taka sama sytuacja w poniedziałek o 7:45, przychodzimy, a na to wykladowca zaczal sie smiac i powiedzial ze nie ma czasu, zeby przyjsc o 15. I tak w kółko. * przyjezdzam na egzamin na godzine 8, wykladowca spoznia sie 45 minut, po czym stwierdza ze za dużo ludzi, a sala jest za mała, że egzamin bedzie w innym terminie Takich sytuacji mozna opisywac i opisywac.... Nie polecam.