Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulonka123

czy ochrona antykoncepcyjna byla zachowana?

Polecane posty

Gość regulonka123

Witam! miesiac temu zaczelam pierwsze opakowanie regulonu, wzielam pierwsza tabletke w czwartek, ostatnia w srode, w czasie 7 dniowej przerwy dostalam normalnie miesiaczki i 8 dnia tak jak pisze w ulotce zaczelam kolejne opakowanie. Zastanawiam sie tylko czy ochrona byla zachowana jezeli : przy poprzednim opakowaniu zawsze bralam tabletke o 20.00 czasem z malym opoznieniem a drugie opakowanie zaczelam o jakiejs 19.30 przez nastepne dni az do dzisiaj biorac tabletki juz o 20 czasem tylko z niewielkim opoznieniem. Czy ochroba jest zachowana jezeli kochalam sie z chlopali do lonca? to ze tak troche zmienilam czas pierwszego dnia drugiego opakowania ma znaczenie? Dziekuje z gory za odpowiedz!

Gość Magda z Moskwy
Zgodnie z tym CO JEST NAPISANE W ULOTCE tabletki bierze się o określonej porze, a nie o konkretnej godzinie co do minuty.

Gość dobre pytanie:-)
Raczej nie była. Wiesz,że każda minuta zwieksza szanse na bliźnieta o 20%? Czemu nie zwróciłaś na to uwagi,przecież to podstawa! Ja bym proponowała test niewcześniej niż 14 dni po stosunku. Czasem cuda sie zdarzaja,nie martw sie na zapas. Masz 15-30% że nie doszło do zapłodnienia. To wbrew pozorom sporo:-) daj znać co i jak.

Gość regulonka123
chyba jezeli przyjelam poprawnie kazda tabletke i zadnej nie pominelam a czasem bralam tabletke max 20 minut pozniej lub wczesniej to nie musze sie martwic, ze jestem w ciazy... skad tutaj nagle jakies blizniaki?

Gość regulonka123
no wlasnie bardzo wam dziekuje za odpowiedzi! po raz pierwszy poszlismy "na calosc" i stad te nerwy, ale skoro mam sie nie martwic to spokojnie czekam do 7 dniowej przerwy! ;)