Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oidajsiodjsaioasjdoiaso

Czy wypada znajomej z widzenia wyslac kwiaty w ktorym bedzie liscik

Polecane posty

Gość oidajsiodjsaioasjdoiaso
Przecież ja się nie oświadczam, nie proponuje Bóg wie czego, nie wyznaje jakichś miłości a po prostu chcę miło rozpocząć znajomość. Na kolację to pewnie będę mógł kogoś zaprosić jak już będziemy małżeństwem, co? Bo przecież to też strasznie zobowiązuje, kosztuje dużo i jest bardzo ale to bardzo zobowiązujące. I zamiast zrobić coś fajnego, lepiej zrobić to co wszyscy - kino albo kawa. Eh...

Gość hm... myślałam,że już wysłałes
:( szkoda, że czekasz na nasze opinie, zamiast działać, tym bardziej, że to domena kafeterii-wszystko skrytykować. Przeczytaj początek wątku, większość wypowiedziała się pozytywnie:) A takie jak ja, przezyły coś takiego (pisałam o tym, że miałam włożoną za wycieraczkę auta różę i liścik. Wcześniej nie znaliśmy się, tylko z widzenia. Zawsze spotykalismy się na tym samym przejeździe kolejowym każdy w swoim aucie. Kiedyś mnie wpuścił przed niego jak to zwykle kierowcy robią a on pojechał za mną, zobaczył gdzie parkuję auto i zostawił mi wiadomość) i wyszło z tego coś miłego.:)

Gość ebook teraz
No ja tez myślę, że ,masz same pozytywy na tak. Rób jak ci intuicja i serce mówi. Wyślij. Róże czasem szybko wiedną...wiec jak chcesz, aby jej dłuuuuuuuuuuuuuuuugo stały i przypominały o Tobie wyslij mieszane kwiatki, w dwukolorze albo barwne itp. m in z różą np 2ma że to ty i ona takie tam pierdółki, a dużo robią. I napisz, że chcesz sie umowic poznac. Jak juz sie znacie z widzenia nie powinno to nikogo dziwic. Lubie takie historie. A tu kolezanka z kaffe miała za wycieraczka auta tez miłe. Idziesz a tu zmiast madantu i kartki do burdelu za wycieraczka rozyczka z liscikiem..:) ale...nie zapomnij wysyłac jej kwiatków do domku jak juz bedziesz miał żonke:), bo faceci tylko na początku sie staraja sa mili a potem? Jakby szatan zamiast anioła żył z kobietą...

Gość ebook teraz
do hm..powyzej kochana kierowcy nie wpuszczaja przed siebie nikogo:) jezdziłam to wiem:D chamy pchaja sie na 3ego 4tego...zatem kierowca co przepuszcza nas to jest cud na jezdni i super kierowca;) albo jak włanczam sie do ruchu wymijajac kogos ktos mi ustapił miejsca dosłownie na jezdni..miłe ale to 1 przypadek był

Gość ebook teraz
A liścik jaką trzcionką napiszesz;)???? A ja zwracam uwage na trzcionke, nawet w ksiazkach ktore czytam. Trzcionka wiele daje. oto nikt nie zapytał a tooooooooooooooo bardzooo wazne:) podpiszesz sie własnorecznie:)

Gość ciekawa ale ty duzo błędów
liścik powinien być napisany odręcznie, wzbudza większe zaufanie i swiadczy o tym, że ktoś się postarał. A tak będzie wyglądało jak jakiś gotowiec

Gość ebook teraz
na kafe mozna pisac z bykami:P bez stresu..jak klawiatura nadaje;p A kobieta to by zrobiła odcisk ust od szminki:) na lisciku ja tak robie:) a facetowi wypda;)? może:

Gość ebook teraz
moja babcia dostawała nieraz na dzien mamy z nad morza róze i płyte grajca od polsanca czasy PRlu..od syna żólnierza. I od nas kosz z kwiatkami na urodzinki wiec nie tylko nieznajomej warto moi drodzy. Na co dzien ludzie zapominaja o dobroci i miłch gestach

Gość za dużo kryminałów
się niektórzy naoglądali i teraz we wszystkim wietrzą podstęp, zboczeńców i psychopatów wysyłających kwiaty. Wysyłaj człowieku wysyłaj

Gość back in the USSR
kawiatki wysłane? :)

Gość jedna i druga strona
z pytaniem czy z nami wyjdzie to ilu was jest?

Gość Miye
Moim zdaniem pomysł przecudowny i bardzo romantyczny! Dostać takie kwiaty dostarczone kurierem to super przeżycie. ;) Jak się jeszcze nie zdecydowałeś, to koniecznie się zdecyduj. Polecam bardzo kwiaciarnię wysyłkową Laflora (www.laflora.pl).

Gość dibrwwcdh
ale super temat, ciekawe czy jej wysłał te kwaty