Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem nikim :(

Skończyłam tylko 4 klasy szkoły podstawowej :(

Polecane posty

Gość dfrtrgbvgbnh
TRafiłam przypadkowo na ten temat, autorko mam podobny problem, bardzo prossze napisz do mnie na adres: natalia1983@interia.pl

Gość blablaśka
Czy to prawda ?

Gość someone who I m
ten sam problem mnie dotyczy

Gość Taki oto chaotyczny post...
someone who I m- Ile masz lat i ile klas masz skończone ?

Gość Ami_To_Loto
Ja skończyłem 7 klas i też mam własną firmę. Zastanawiałem się nad dokończeniem edukacji... tylko po co? Dla papierka? Mam to głęboko w poważaniu. Zarabiam dosyć dobrze, zatrudniam pracowników (również z tytułem magistra!), co mi więcej trzeba? No faktycznie... jakbym skończył studia to może dziś zasuwałbym na zmywaku albo w McDonaldzie...

Gość tez bez szkoły
Ami to lotto- jak się czujesz dobrze sam ze soba to faktycznie nie masz co marnowac czasu.

Gość gośćacun
Ja mam 6 klas podstawowki i mam w to wyj****e radze sobie w życiu ważne jest doswiadczenie a nie stos papierów co nie znaczy ze nie chcialbym skonczyc szkoly ale jak sie olewalo za mlodu to teraz nie ma co sie użalac nad sobą! Moi znajomi wiedza o tym i tez maja w to wyj****e

Gość gość
Ale papierek w życiu też się przydaje. W nowej pracy patrzą na wykształcenie.

Gość gość
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISOWE 0 zł!! Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Gość Odezwij się do mnie

Odezwij się do mnie . Ja jestem w tej samej sytuacji co ty. Moze my O tym porozmawiać . Bo nikt inny Cię nie zrozumie nie będąc w naszej sytuacji .

Gość gość

to dlaczego tej szkoły nie skończyłaś? może idź teraz do jakiejś dla dorosłych? nikt poza rodziną nie musi wiedzieć.

Gość gość

poza tym, masz  swój własny mały biznes, rodzinę, umiesz czytać i pisać, co kogo obchodzi ile szkół skończyłaś i jakie.

tylko mnie zastanawia, jakim cudem masz tylko 4 klasy, skoro obowiązek szkolny jest do 18 roku życia.